Patch za Sims 2

poruka: 11
|
čitano: 3.400
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Patch za Sims 2

Imali mozda nekakav patch za Sims 2 koji ti dozvoljava da radis u build modeu i da mos radit svoje kuce(ne dodatci).Molim vas ako znate recite.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Patch za Sims 2
hackboy kaže...

Imali mozda nekakav patch za Sims 2 koji ti dozvoljava da radis u build modeu i da mos radit svoje kuce(ne dodatci).Molim vas ako znate recite.

ja te ne razumijem... o.O
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
17 godina
protjeran
Patch za Sims 2

Patch za Sims 2 jer kad instaliras igricu nemozes radit kuce u build mode nego koje ti tamo budu pa onda jel ima kakav pacth za to????????

0 0 hvala 0
16 godina
hackboy kaže...

Patch za Sims 2 jer kad instaliras igricu nemozes radit kuce u build mode nego koje ti tamo budu pa onda jel ima kakav pacth za to????????

U Sims 2 možeš raditi kuće... Problem kod tebe je u tome što ti nije original igrica, nego piratska i ti u biti trebaš crack... (koji ovdje nećeš dobiti)
Jesam li u pravu?
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
protjeran
Patch za Sims 2

Ok hvala trenutno sam skinio neki patch pa sad neznam jel to ista valja hvala svima.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Patch za Sims 2

Jel ima iko orginal patch ili ga ima negdi na  netu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hackboy kaže...

Jel ima iko orginal patch ili ga ima negdi na  netu

idi na official stranicu od simsa 2... tamo bi trebalo biti.
AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1
17 godina
Patch za Sims 2

Ja i dalje nekužim o čemu pričaš! Kad bi malo objasnio/la bolje mogli bi pomoći bolje s obzirom da sa migrao sims 2 sa svim exp.  Ako je ono što mislim da je onda moraš instalirat na novo igru, jer tokom instalacije se nešto desi i nemožeš radit zidove u igri! Dakle reinstall Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 18:43 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Patch za Sims 2

Ma zbunio sam se imali  gdje orginal crack za Sims 2

0 0 hvala 0
17 godina
Patch za Sims 2

Original crack?? misliš crack za sims 2 bez expanzija?? ako je to onda pogledaj pp!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Patch za Sims 2

Znam taj problem. Događa se kod Simsa 2 (piratskih) bez ekspanzija i ne možeš raditi išta u Build Modeu. Rješenje ne može biti jednostavnije: kupi original ili si skini ekspanziju. Bilo koju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice