Imali mozda nekakav patch za Sims 2 koji ti dozvoljava da radis u build modeu i da mos radit svoje kuce(ne dodatci).Molim vas ako znate recite.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imali mozda nekakav patch za Sims 2 koji ti dozvoljava da radis u build modeu i da mos radit svoje kuce(ne dodatci).Molim vas ako znate recite.
Patch za Sims 2 jer kad instaliras igricu nemozes radit kuce u build mode nego koje ti tamo budu pa onda jel ima kakav pacth za to????????
Patch za Sims 2 jer kad instaliras igricu nemozes radit kuce u build mode nego koje ti tamo budu pa onda jel ima kakav pacth za to????????
Ok hvala trenutno sam skinio neki patch pa sad neznam jel to ista valja hvala svima.
Jel ima iko orginal patch ili ga ima negdi na netu
Jel ima iko orginal patch ili ga ima negdi na netu
Ja i dalje nekužim o čemu pričaš! Kad bi malo objasnio/la bolje mogli bi pomoći bolje s obzirom da sa migrao sims 2 sa svim exp. Ako je ono što mislim da je onda moraš instalirat na novo igru, jer tokom instalacije se nešto desi i nemožeš radit zidove u igri! Dakle reinstall
Ma zbunio sam se imali gdje orginal crack za Sims 2
Original crack?? misliš crack za sims 2 bez expanzija?? ako je to onda pogledaj pp!!
Znam taj problem. Događa se kod Simsa 2 (piratskih) bez ekspanzija i ne možeš raditi išta u Build Modeu. Rješenje ne može biti jednostavnije: kupi original ili si skini ekspanziju. Bilo koju.