Patch za Americas Army 2.8

poruka: 44
|
čitano: 8.920
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Patch za Americas Army

kako da stavim patch za americas army 2.8.4 na 2.8.3. svaki put kad ga pokušam stavit ono mi se učita ali na kraju mi kaže da takva datoteka več postoji i prekine instalaciju. čuo sam da moram deinstalirat predhodni patch te onda instalirat ovaj novi al ja neznam kak. aj mi pomozite ak ikak možete

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Patch za Americas Army

http://www.gamershell.com/download_24014.shtml

skini to, instaliraj, pa instaliraj 2.8.4

i onda se pripremi za nekoliko tjedana torture ako prvi put igraš AA

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 0:46 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan

hvala stari ispjelo je.

16 godina
neaktivan
Patch za Americas Army

jel mi ko može reći kako da pronađem hrvatske servere u americas army.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Patch za Americas Army

xfire najjednostavnije

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam xfire ali on mi nađe samo jedan server u koji nemog uči. čuo sam da ima više servera?

16 godina
neaktivan
Patch za Americas Army

a neznam...robaj po forumima i googleu trazit server....neznam kak bi drugacije

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Patch za Americas Army

Imaš neki server R1051 - mislim da se tako zove, mapa Urban Assault - jednom igrao, sve neki noobovi

Zatim ima LuDi server, oni su otvoreni pod Njemačkom zastavom, al tamo nikad ne vidjeh da neko igra...

Ja najčešće igram na jednom od =[C]= servera i na serveru AussieGamers, uvijek ima igrača koji dobro igraju pa se tamo praxam...

Inače rijetko viđam hrvatske igrače...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kako da nađem te servere?

16 godina
neaktivan
system kaže...

jel mi ko može reći kako da pronađem hrvatske servere u americas army.

[PwC] CROATIAN HONOR SERVER
mapa Bridge Crossing (btw zastavica je njemačka ali tu igraju hrvatski ljudi)
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan

pronašo sam taj server na xfire-u kad kliknem na njega igra mi se učita al mi neuđe u taj server učita mi kao kad otvaram igru preko ikone na desktopu onak normalno.

17 godina
neaktivan
system kaže...

pronašo sam taj server na xfire-u kad kliknem na njega igra mi se učita al mi neuđe u taj server učita mi kao kad otvaram igru preko ikone na desktopu onak normalno.

Zaboravi xfire...

Uđeš u igru, klikneš AA Browser i pronađe ti servere...

Prije toga moraš registrirati account i proći barem osnovni trening...
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
16 godina
neaktivan

pa tako sam i pokušao ići na AA Browser ali mi nije našo. registriran sam već dva tjedna i trening sam prošo tako da... nemog pronać taj server!

17 godina
neaktivan
Patch za Americas Army

stvar je u tome da servera koji su baš locirani u Hrvatskoj nema zbog visokog pinga, zato Hrvati servere hostaju u njemačkoj

npr od Hr servera ja igram na

Croatian Elite Squad - Ultimate Gaming     - njemačka, rotiraju razne mape

i

ACI | Crane Keepers - cK   - njemačka, mislim da je stalo Urban

a još preporučam

-=[International Allied Clan]=- Dedicated Server   - njemačka,  najbolji server za Pipeline, i konstantno pun pa je teško ući

www.Duskbude.de.vu  - njemačka, Dusk

Chicken's Farm -  poljska, Bridge Crossing

Fix Jam Factory [.FJF] (AASA)  - njemačka, Pipeline

Gfm-Combat-Zone Server:2   - njemačka, SF Hospital uglavnom, ali znaju rotirati

=}F.F.F{= Fighters For Freedom  - engleska, Hospital uglavnom

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
system kaže...

pa tako sam i pokušao ići na AA Browser ali mi nije našo. registriran sam već dva tjedna i trening sam prošo tako da... nemog pronać taj server!

Alaj brate, imaš gro servera i gro mapa, igraj na nekom serveru s malim average honorom i puno ljudi, ko da je bitno dal igraš s Hrvatima il Kinezima. Tako ja radim. Ne znam za druge, al ja ne viđam puno Hrvata u AA...

Ja sam još relativno nov, al imaš server Balkan Forces, server imena napisanim tamnoplavim slovima. Tamo valjda ima naših, jedino što server prima malo ljudi, mislim da 10...
17 godina
neaktivan
Patch za Americas Army

ja sam igrao pipeline na IAC severu kojih 5 mjeseci i nisam skuzio da zapravo cesto igram s dva Hrvata, čak smo razgovarali na engleskom i uopće nismo skužili

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2009 22:21 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Patch za Americas Army

Ima i Gametracker

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Patch za Americas Army

Imam problem jer nemrem preć sa verzije 2.8.4 na 2.8.5

Skinuo sam AADeployClientInstaller, ali ga nemrem instalirat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nemoj koristiti najnoviji deploy client. ja sam uspio skinuti patch sa starijim (mislim da je deploy client v1.2.4.1)

16 godina
16 godina
neaktivan

Danas sam uspješno instaliro novi patch 2.8.5.

Na verziji 2.8.4 je ostalo stvarno malo servera.

syncmaster245b hvala ti na pomoći, ovaj BUGov forum stvarno dobro dođe  Cool

15 godina
neaktivan
Patch za Americas Army

pozdrav!!!    igram aa2 i trza mi cijelo vrijeme.imam nvidia gf 7300 gs ,procesor AMD Athlon(tm)64 Processor 3500 i monitor LG L1919S.dali trebam nesto jace i kaj?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mrki09 kaže...

pozdrav!!!    igram aa2 i trza mi cijelo vrijeme.imam nvidia gf 7300 gs ,procesor AMD Athlon(tm)64 Processor 3500 i monitor LG L1919S.dali trebam nesto jace i kaj?

AA2 nije tak zahtjevan, tak da nebi trebalo brejkat. Jesi probo smanjit detalje? ...možda si naletio na neki server sa visokim pingom

16 godina
neaktivan
Miro7 kaže...
mrki09 kaže...

AA2 nije tak zahtjevan, tak da nebi trebalo brejkat. Jesi probo smanjit detalje? ...možda si naletio na neki server sa visokim pingom

i meni isto jako šteka, zapravo imam jako malo fps-a i uopče nije igrivo, probao sam smanjiti detalje, rezoluciju i sve što se može i tek onda je igrivo al onda mi je igra zbog grafike usr... do boli, i nevredi mi igrat... a sad nezz jel je do moje konfe (pogledaj pod moj pc) ili šta...Neodlučan

16 godina
neaktivan
system kaže...

i meni isto jako šteka, zapravo imam jako malo fps-a i uopče nije igrivo, probao sam smanjiti detalje, rezoluciju i sve što se može i tek onda je igrivo al onda mi je igra zbog grafike usr... do boli, i nevredi mi igrat... a sad nezz jel je do moje konfe (pogledaj pod moj pc) ili šta...Neodlučan

Mrki09 je govorio o AA2, ti pretpostavljam govoriš o AA3. Sa AA3 većina ljudi ima problema Mršti se tak da se ne moraš zabrinjavat

17 godina
neaktivan
mrki09 kaže...

Moj frend igra na laptopu s grafičkom u rangu tvoje ili možda i slabijom. Njemu je također trzalo, onda je povisio sve osim rezolucije na maximum i radi mu normalno, L O L.

Doduše možda se radi o različitom uroku trzanja.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
15 godina
neaktivan

stari sve je smanjeno i ping je ok od 6 do 20 je ping.veza je dobra.da mozda uzmem dr monitor s vecom rezolucijom,sad imam 1280-1024 i ne mogu na tom igrati moram smanjiti na 800-600

16 godina
neaktivan
mrki09 kaže...

stari sve je smanjeno i ping je ok od 6 do 20 je ping.veza je dobra.da mozda uzmem dr monitor s vecom rezolucijom,sad imam 1280-1024 i ne mogu na tom igrati moram smanjiti na 800-600

Jesi probo smanjit rezoluciju? Kolki ti je monitor?

Ja igram na rezoluciji 1024*768 na 17"CRT-u

15 godina
neaktivan

monitor je LG 1919S i smanjio sam rez na 800-600 i ne trza.ali slaba je vidljivost na toj rezoluciji,tak da bi trebao mozda kupiti jaci monitor

16 godina
neaktivan
mrki09 kaže...

monitor je LG 1919S i smanjio sam rez na 800-600 i ne trza.ali slaba je vidljivost na toj rezoluciji,tak da bi trebao mozda kupiti jaci monitor

Ne, trebao bi kupiti jaču grafičku.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice