kako da stavim patch za americas army 2.8.4 na 2.8.3. svaki put kad ga pokušam stavit ono mi se učita ali na kraju mi kaže da takva datoteka več postoji i prekine instalaciju. čuo sam da moram deinstalirat predhodni patch te onda instalirat ovaj novi al ja neznam kak. aj mi pomozite ak ikak možete
http://www.gamershell.com/download_24014.shtml
skini to, instaliraj, pa instaliraj 2.8.4
i onda se pripremi za nekoliko tjedana torture ako prvi put igraš AA
hvala stari ispjelo je.
jel mi ko može reći kako da pronađem hrvatske servere u americas army.
xfire najjednostavnije
imam xfire ali on mi nađe samo jedan server u koji nemog uči. čuo sam da ima više servera?
a neznam...robaj po forumima i googleu trazit server....neznam kak bi drugacije
Imaš neki server R1051 - mislim da se tako zove, mapa Urban Assault - jednom igrao, sve neki noobovi
Zatim ima LuDi server, oni su otvoreni pod Njemačkom zastavom, al tamo nikad ne vidjeh da neko igra...
Ja najčešće igram na jednom od =[C]= servera i na serveru AussieGamers, uvijek ima igrača koji dobro igraju pa se tamo praxam...
Inače rijetko viđam hrvatske igrače...
kako da nađem te servere?
jel mi ko može reći kako da pronađem hrvatske servere u americas army.
pronašo sam taj server na xfire-u kad kliknem na njega igra mi se učita al mi neuđe u taj server učita mi kao kad otvaram igru preko ikone na desktopu onak normalno.
pronašo sam taj server na xfire-u kad kliknem na njega igra mi se učita al mi neuđe u taj server učita mi kao kad otvaram igru preko ikone na desktopu onak normalno.
pa tako sam i pokušao ići na AA Browser ali mi nije našo. registriran sam već dva tjedna i trening sam prošo tako da... nemog pronać taj server!
stvar je u tome da servera koji su baš locirani u Hrvatskoj nema zbog visokog pinga, zato Hrvati servere hostaju u njemačkoj
npr od Hr servera ja igram na
Croatian Elite Squad - Ultimate Gaming - njemačka, rotiraju razne mape
i
ACI | Crane Keepers - cK - njemačka, mislim da je stalo Urban
a još preporučam
-=[International Allied Clan]=- Dedicated Server - njemačka, najbolji server za Pipeline, i konstantno pun pa je teško ući
www.Duskbude.de.vu - njemačka, Dusk
Chicken's Farm - poljska, Bridge Crossing
Fix Jam Factory [.FJF] (AASA) - njemačka, Pipeline
Gfm-Combat-Zone Server:2 - njemačka, SF Hospital uglavnom, ali znaju rotirati
=}F.F.F{= Fighters For Freedom - engleska, Hospital uglavnom
pa tako sam i pokušao ići na AA Browser ali mi nije našo. registriran sam već dva tjedna i trening sam prošo tako da... nemog pronać taj server!
ja sam igrao pipeline na IAC severu kojih 5 mjeseci i nisam skuzio da zapravo cesto igram s dva Hrvata, čak smo razgovarali na engleskom i uopće nismo skužili
Ima i Gametracker
Imam problem jer nemrem preć sa verzije 2.8.4 na 2.8.5
Skinuo sam AADeployClientInstaller, ali ga nemrem instalirat
nemoj koristiti najnoviji deploy client. ja sam uspio skinuti patch sa starijim (mislim da je deploy client v1.2.4.1)
Danas sam uspješno instaliro novi patch 2.8.5.
Na verziji 2.8.4 je ostalo stvarno malo servera.
syncmaster245b hvala ti na pomoći, ovaj BUGov forum stvarno dobro dođe
pozdrav!!! igram aa2 i trza mi cijelo vrijeme.imam nvidia gf 7300 gs ,procesor AMD Athlon(tm)64 Processor 3500 i monitor LG L1919S.dali trebam nesto jace i kaj?
AA2 nije tak zahtjevan, tak da nebi trebalo brejkat. Jesi probo smanjit detalje? ...možda si naletio na neki server sa visokim pingom
pozdrav!!! igram aa2 i trza mi cijelo vrijeme.imam nvidia gf 7300 gs ,procesor AMD Athlon(tm)64 Processor 3500 i monitor LG L1919S.dali trebam nesto jace i kaj?
AA2 nije tak zahtjevan, tak da nebi trebalo brejkat. Jesi probo smanjit detalje? ...možda si naletio na neki server sa visokim pingom
i meni isto jako šteka, zapravo imam jako malo fps-a i uopče nije igrivo, probao sam smanjiti detalje, rezoluciju i sve što se može i tek onda je igrivo al onda mi je igra zbog grafike usr... do boli, i nevredi mi igrat... a sad nezz jel je do moje konfe (pogledaj pod moj pc) ili šta...
i meni isto jako šteka, zapravo imam jako malo fps-a i uopče nije igrivo, probao sam smanjiti detalje, rezoluciju i sve što se može i tek onda je igrivo al onda mi je igra zbog grafike usr... do boli, i nevredi mi igrat... a sad nezz jel je do moje konfe (pogledaj pod moj pc) ili šta...
Mrki09 je govorio o AA2, ti pretpostavljam govoriš o AA3. Sa AA3 većina ljudi ima problema tak da se ne moraš zabrinjavat
Moj frend igra na laptopu s grafičkom u rangu tvoje ili možda i slabijom. Njemu je također trzalo, onda je povisio sve osim rezolucije na maximum i radi mu normalno, L O L.
Doduše možda se radi o različitom uroku trzanja.
stari sve je smanjeno i ping je ok od 6 do 20 je ping.veza je dobra.da mozda uzmem dr monitor s vecom rezolucijom,sad imam 1280-1024 i ne mogu na tom igrati moram smanjiti na 800-600
stari sve je smanjeno i ping je ok od 6 do 20 je ping.veza je dobra.da mozda uzmem dr monitor s vecom rezolucijom,sad imam 1280-1024 i ne mogu na tom igrati moram smanjiti na 800-600
Jesi probo smanjit rezoluciju? Kolki ti je monitor?
Ja igram na rezoluciji 1024*768 na 17"CRT-u
monitor je LG 1919S i smanjio sam rez na 800-600 i ne trza.ali slaba je vidljivost na toj rezoluciji,tak da bi trebao mozda kupiti jaci monitor
monitor je LG 1919S i smanjio sam rez na 800-600 i ne trza.ali slaba je vidljivost na toj rezoluciji,tak da bi trebao mozda kupiti jaci monitor
Ne, trebao bi kupiti jaču grafičku.