Overlord & Overlord Raising Hell

poruka: 40
|
čitano: 9.504
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Gledam i nitko nije spomenuo ovu igru. Imali nekoga tu ko je igrao ovu igru?

Mene  je  igra  ocarala  jednostavno  jedna  od  najboljih  igra  koje  sam  odigro  u  zadnje  vrijeme.

Službene  stranice:

http://www.codemasters.co.uk/overlord/index.php?territory=EnglishUK

Uglavnom  sve  pohvale  Codmemastersu  napravili  su  odlicnu  igru.  Za  koju  iz  nekoga  razloga  cini  mi  se  i  nije  culo  baš  puno  ljudi  valjda  slab  markenting.

Ukratko  da  opišem  o  cemu  se  u  samoj  igri  radi  po  meni  je  igra  spoj  RPG  i avanture, sa odlicnom  dozom humora.

U  jedom  reviewu  sam  procitao  kako  je  ta  igra  odlican  spoj  RPG  i  RTS  Neodlučan    Nikako mi nije jasno kako mogu ovu igru nazvati strategijom ali dobro mozda sam ja taj koji griješi.

Igru  zapocinjete  kad  vas  pronalaze  ispod  ruševina  vaši  minioni(podanici  koji  sve  rade  za  vas  cak  i  umiru).

Tjekom  igre  otkrivate  nove  svjetove,  nove  neprijatelje  itd.  Postoje  4  vrste  miniona  koje  postepeno  "otkljucavate"  pronalazite.

Svaka  vrsta  miniona  je  specifinca  po  necemu...

"Vodeni"(plavi/blue)  specificni su po tome   jer imaju mogucnost plivanja i renikarnacije(ozivljavanje) no nazalost baš i nisu neki ratnici i poprilicno su slabi za battle combat.

Ali  svakako  cete  ih  morati  imate  barem  par  pored  sebe  jer  su  vam  nepohodni  da  obavite  odredene  qustove...

"Biljni"(Smeđi/brown) Specificnosti su im da imaju mogucnost neutralizirati biljni/šumski otrov.

Te  na  rukama  imaju  "šiljke"  te  za  vrijeme  borbe  skacu  na  protivnika  tu  su  iznimno  korisni  jer  nekad  niste  u  mogucnosti  doci  do  protivnika  vec  morate  naci  alternativna  riješenja  i  također  su  jako  dobri  borci...

"Vatreni"(crveni/red)  specificnosti  su  im  da  mogu  hodati  kroz  vatru  te  istu  tu  vatru  mogu  ugasiti  ako  im  vi  tako  naredite  ako  ima  potrebe  za  tim  kako  bi  vi  i  ostali  minioni mogli proci.

Iako  nisu  nešto  previše  jaki  oni  su  jedini  minioni  koji  imaju  mogucnost  long  range  battle  te  gađaju  protivnike  vatrenim  kuglama...

"Normalni"(zeleni/green)  minoni  koje  obavalju  veci  dio  posla...

Odlicni  su  ratnici,oni  su  pocetni  minoni  tj  samo  njih  imate  na  pocetku  igre  ostale  morate  pronaci... 

Broj minoina nije neogranicen vec zavisi o "dušama" svaki protivnik ima odredenu dušu i kad ga ubijete pokupite njegovu dušu.

plave,  zelene,  crvene,  smeđe  duše  jedna  duša=jedan  minon.  Pa  je  tako  i  najveci  broj  neprijatelja  sa  zelenim  dušama  koje  je  i  najlakše  skupljati  te  ih  pozeljno  zrtvovati  za  sve  potrebno,  osim  kad  se  trazi  baš  odredena  vrsta  zrtve.

Također  ogranicen  je  broj  minona  koji  se  mogu  kretati  sa  vama  poslije  se  taj  broj  postebeno  povecava...

Minioni  su  nepohodni  da  budu  uz  vas  stalno  jer  bez  njih  nemozete  gotovo  pa  ništa  iako  u  igri  postoji  battle  combat  oni  su  ti  koji  obavljaju  veci  dio  "prljavoga  posla".

Oni  se  mogu  kreteti  putevima  kojima  vi  nemozete,  donose  vam  zlato  i  sl.  isto  tako  mogu  i  sebi  uzeti  pojedino  oruzje  koje  nađu  kod  protivnka  pa  cak  i  odjecu.

Tako  da  ih  mozete  cak  i  napiti  pa  poslije  gledate  kako  mokre  uokolo  i  rigaju  Smijeh  .

Overlod  raspolaze  oruzjem(u  pocetku  je  to  mac  poslije  mozete  kupiti  neko  drugo)  te razlicitim magijama.

Overlord  Raising  Hell  je  samostojeca  ekspanzija...

Toliko  od  meneOsmijeh

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Overlord & Overlord Raising Hell
Igrao sam i odlična je ,ali nisam znao da postoji expanzija
Moram posjetit pirata...
17 godina
neaktivan

Da, zaista je izvrsna. Najbolji element - humor.

17 godina
neaktivan

Imam, i igram! Odlicna igra, pravo osvjezenje kad je izasla, svaka cast.

...:::Anime Phreak:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igru sam igro i prešo odlična je!!!!!SmijehAl nisam znao da postoji ekspanzija!!!!

Nabavljam i prelazim!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Overlord je bio predobar-konačno nešto zabavno-na zli način :)
--
Evo pokušat ću je nabavit(ekspanziju),pa da je vidim:)
17 godina
neaktivan

Samo da vas upozorim sve vas. Iako je ekspanzija samostojeca tj. nije potrebno imati instaliranog i Overlorda da biste nastavili igrati ekspanziju morate imati save...

Od onoga djela kad ste ubili staroga overlorda(čarobnjaka kako ga još nazivaju u igri) ako nemate taj save tj samo instalirate ekspanziju morati cete sve ispocetka Smijeh

Sva  sreca  ja  sam  još  uvjek  imao  svoj  save  i  instaliranoga  Overlorda  tako  da  sam  samo  ponovno  morao  poraziti  onoga  staroga  i  od  tuda  krece  ekspanzija  Osmijeh

Prijatelj  je  bio  zbrisao  Overlorda  i  kad  je  instaliro  ekspanziju  nije  mogo  nastavit  vec  je  moro  sve  ispocetka  jer  se  ekspanzija  nadovezuje  na  Overlorda  te tu pocinje nastavak price Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina

Ola,

Ja također igram Overlorda, upravo sam nabavio plave minione.

Igra je predobra i stvarno zabavna. Nemam ekspanziju, ali budem ju nabavio i tako ću si produžit gaming expirience. :-)

Darth Punisher --> nisi li zamijenio zelene i smeđe minione??? Moji zeleni minioni neutraliziraju otrove i napadaju iz sjene. A Smeđi su potrošna roba.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brajki kaže...

Ola,

Ja također igram Overlorda, upravo sam nabavio plave minione.

Igra je predobra i stvarno zabavna. Nemam ekspanziju, ali budem ju nabavio i tako ću si produžit gaming expirience. :-)

Darth Punisher --> nisi li zamijenio zelene i smeđe minione??? Moji zeleni minioni neutraliziraju otrove i napadaju iz sjene. A Smeđi su potrošna roba.

Ne znam moguce je :D ja sam toj igri posvetio 2 tjedna a to je bilo prije nekih 2-3 mjeseca Overlord i ekspanzija uglavnom moguce da sam se zeznuo :/
Budem  baš  danas  malo  odigro  ponovno  idem  ako  niš  ubijat  ljude  Smijeh 

17 godina

E da htio sam pitat, ako se ubijaju ljudi dal onda oni počnu napadati overlorda ili se ponašaju kao da se ništa nije dogodilo???

Ja imam Evilness 3% što se dogodi kad se to digne na 100%

17 godina
neaktivan

Imat ceš par qustove di ceš morat ubijat ljude. Ja njih nisam ubijo jer poslije se kao ispostavi da su oni zapravo za tebe vidit ceš to je pred sam kraj igre kad   u grad dode carobnjak ili kako se više zove...

"zlocu"  dizeš  tako  da  recimo  kad  ti  se  pruzi  prilika  da  mozeš  dat  hranu  nekom  ili  uzet  sebi,  ubiješ  nevine,  kad  ti  se  pruzi  prilika  da  nekoga  spasiš  a  ti  uzmeš  zlato...  i  sve  zakve  sl.  spike.

Uglavnom  moraš  raditi  ono  šta  je  u  tom  trenutku  lošije  da  bi  dignuo  postotak  ja  sam  na  kraju  imao  negdje  82  tako  nešto  ako  se  sjecam  dobro....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ako te zanima ovo moraš obaviti da bi imao 100% corruption :

- Kill the First Peasant (pumpkin guy) ---> +3%
- Trash Spree (Raid/Burn every Home (16 Homes)) ---> +2%
- Kill 20 Peasants ---> +5%
- Keep Peasant Food Stock Pile (in Halfling Homes) ---> +3%
- Kill 10 Women ---> +5%
- Kill 100 Peasants ---> +10%
- Capture 10 Slaves (Girls in bonets) ---> +3%
- Supress Spree (kill first few villagers near Archie) ---> +2%
- Harraser of Humans (just kill Humans) ---> +2%
- Start Bar Fight in Halfway to Heaven Inn (Kill People) ---> +2%
- Choose Velvet over Rose ---> +10%
- Burn the Sacred Grove (Red Minions or Fire Spell) ---> +5%
- Feed Elves to Giant Slugs (in the Glittering Mine, turn wheel) ---> +5%
- Kill 10 Elves ---> +5%
- Choose Gold Bag over saving female elves (Royal Halls) ---> +5%
- Trash all House in Heaven's Peak (4 Houses) ---> + 3%
- Steal the Mother Goddess Statue (Ruborian Desert) ---> +10%
- Kill the Traitors of Spree (after killing Beholders) ---> +5%
- Enemy of Mankind (Kill 1000 Humans) ---> +15%

0 0 hvala 1
17 godina

Cini mi se da ovdje nitko nije igrao Dungeon Keepera igru u kojoj stvarno predstavljas pravo zlo. A sto se tice Overlorda to je mozda jedina igra koju sam hvalio pa cak i nazivao revolucionarnom u prvih par sati igre (dok nisam otvorio sve minione) do za mene skoro pa potpunog debakla i nevidene jednolicnosti igre. Kad otvoris sve minione koji su u biti svi u kurc... moras vise paziti na njih nego na sebe. Nikako mi nije jasno zasto nisu stavili neke lude velike mastovite minione a ne ovu skupinu debila nes ti fore sa vatrom vodom otrovom.... Nevideno razocarenje u igru koja je imala odlicnu ideju, a tako glupu realizaciju.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam igrao samo Overlord i igra mi se svidila , ali mi se nesviđa kad uradim save na igri

i ponovno uđem "stvorenja" koja sam ubio prije save-a opet su ziva

Neodlučan

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ma igra je preluda, zavrsio sam je kao good i kao evil, hvala na infu za ekspanziju, ekspresno nabavljam :)

C2Duo 6400@3 GHz , 4 GB Transcend Jetram 667 MHz@750 MHz, 4-4-4-12, Radeon X1950pro@600/700, Asus P5K-E/Wifi-ap

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

igra je predobra i zabavna prešao sam ju i uvijek me zanimalo što bi bilo da sam odabrao onu drugu od ponuđenih izbora npr. izbor između vreće zlata i žena vilenjaka, hvala na informaciji za ekspanziju

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Overlord ima 14 mogućih završetaka

0-10 % evil
10-20 % evil
20-30 % evil

30-40 % evil
40-50 % evil
50-60 % evil
60+ % evil
i još 2 filmića : Rose ili Velvet

to daje 14 kombinacija

Filmići su jako kratki (<60sekundi) ja sam skinuo bink codec pa ih sve pogledao nisam luuud da isprobam sve kombinacije

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina

Vidiš vidiš, tako ću i ja napraviti ha ha ha. Baš me zanimaju ti filmići kako idu.

Koja je razlika ako se umjesto Rose uzme Velvet???

Dal su drugačiji upgradeovi towera i dal ima još kakvih razlika???

17 godina
neaktivan
Jesu uglavnom kad odabereš Rose imaš onaj atrij a sa Velvet torture chamber uglavnom imaš drugačije kipove (neki demoni)... uglavnom imaš drugačije upgradeove više evil feel
17 godina
moderator

Ima jos razlika izmedju Velvet i Rose, najbitnija je da Velvet nadogradjuje crvene i zelene, a Rose plave i smedje minione.

C2Duo 6400@3 GHz , 4 GB Transcend Jetram 667 MHz@750 MHz, 4-4-4-12, Radeon X1950pro@600/700, Asus P5K-E/Wifi-ap

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li ću moći igrati overlord na amd sempron 1.81 ghz    1 gb ram    radeon 9550 i na kojim postavkama i hoće li biti štekanja?

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 17:17 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Moći ćeš igrati na maloj rezoluciji i uz štekanje.

E7200,8800GT OC,EP35-DS3,4GB Ram,Soprano,VX450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mayales kaže...

Moći ćeš igrati na maloj rezoluciji i uz štekanje.

800x600 MEDIUM?I hoće li biti puno štekanja?
17 godina
neaktivan

E gle ja sam igral Overlord na starom kompu koji je imal konfiguraciju Celeron 1.7 GHz,512 MB RAM-a,i RAdeonku 9600 XT sa 256 MB RAMA i na rezoluciji od 1024*768 sam sve postavke stavil na max,i igra nije niti jemput zaštekala.Tak da bi trebal igrati bez štekanja,možda malo smanjiti detalje zbog grafe ali trebalo bi ti raditi.

16 godina

A jel ova ekspanzija samo za PS3?

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Raising hell je za PC.

16 godina
neaktivan

Raising Hell je za Wii, ako niste znali. Overlord 2 dolazi na ovo ostalo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 22:04 (netko_namo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

A sta sam ja onda igrao?

16 godina
neaktivan

big ne brini vrtit češ dvojku bar na low ako ne na med

najvažnije je da ide jel da

E8500 3,16 GHz, Asus Hd 4870 512 gddr 5, 4 GB Ram HDD 600GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Znači ovo nema veze:

Ovo crveno Ovo crveno
Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice