Nepravilno odlogiranje

poruka: 30
|
čitano: 2.238
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nepravilno odlogiranje

Bok!

Primjetila sam u zadnje vrijeme,cudno ponasanje jedine igre koju igram Dekaron!

Naime,problem je u tome sto mi se svaki puta kada izlazim iz igre,javlja poruka:

Program Dekaron je prestao raditi,rjesenje potrazite na internetu.

Kvaka je u tome sto se ne mogu odmah nakon prestanka igranja logirati jedno 15min,jer

mi napise da se nisam pravilno odlogirala i da time riskiram gubitak podataka u igri!

Dekaron igram oko 3 god i nikada mi se takvo nesta nije desavalo,osim kada "pukne" server!

Dobro znam kako se treba odlogirati,to i napravim,ali sada sa ovom porukom?

Ima li itko kakvu ideju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Nepravilno odlogiranje

Pogledaj u Event Vieweru ima li kakvih errora: Start -> Run -> upiši "eventvwr". Ako ima, napiši njegov Source i Event ID.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan
Nepravilno odlogiranje

ok,ima nekakvih errora,sta da gledam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kada ti se pojavi onaj error iz igre, tek onda uđi u Event Viewer i s lijeve strane klikni na Windows Logs. Vjerojatno se pod Applications nalazi error vezan uz igru. Napiši njegov Source i Event ID.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan
Nepravilno odlogiranje

Glupo mi je sto ne mogu copy-paste,pa moram kuckati...uffffff:

Aplikacija koja je prouzrocila pogresku:dekaron.exe,verzija 0.0.0.0, vremenska oznaka:

0x4c3ed369

Modul koji je prouzrocio pogresku:vashj.xem,verzija 3.0.0.202,vremenska oznaka:0x4c3aa27f

Log name:   Application

Source:        Application Error

Event ID  :    1000

Level:          Error

User:           N/A

More Information:  Event Log Online Help

I pod detalje ovo:

- System

- Provider

[ Name]  Application Error

- EventID 1000

[ Qualifiers]  0

Level 2

Task 100

Keywords 0x80000000000000

- TimeCreated

[ SystemTime]  2010-07-17T09:36:21.000000000Z

EventRecordID 8807

Channel Application

Computer Tonino-PC

Security

- EventData

dekaron.exe
   0.0.0.0
   4c3ed369
   vashj.xem
   3.0.0.202
   4c3aa27f
   c0000005
   00002d64
   d14
   01cb258a23befda8
   C:\Program Files (x86)\GameHi_USA\globaldk\bin\dekaron.exe
   C:\Program Files (x86)\GameHi_USA\globaldk\bin\xigncode\vashj.xem
   c1d02dd0-9186-11df-981b-001583379daf

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 15:58 (MandaTDI).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ovaj modul koji je prouzročio pogrešku (vashj.xem) je vrlo vjerojatno virus. Skeniraj Malwarebytesom pa javi da li je nešto našao.

16 godina
neaktivan
deadman kaže...

Ovaj modul koji je prouzročio pogrešku (vashj.xem) je vrlo vjerojatno virus. Skeniraj Malwarebytesom pa javi da li je nešto našao.

Da malo sam prosurfala i vidjela da vashj.exe je vjerovatno virus.

Scan sam obavila sa Malwarebytesom,SUPERAntiSpyware Professional i Avirom rezultati su:

Malwarebytes : 4 kom

Spyware         :2 kom

Avira               : 4 kom

Niti jedan nije nasao famozni vashj,exe.

Igra za sada cini se da pravilno se odlogira,ali morati cu vise puta provjeriti da vidim dali je problem nestao!

Jedna mi stvar nije jasna;pa jucer sam obavila full scan sa sva 3 antivirusca i samo mi je Spyware nasao

nekakve tracking cookie(no on uvjek nade nekoga vraga koliko god puta skenirala),pa kada prije

navucem toliko gamadi?????

I uopce sta to moja tri antivirusca rade???Spavaju-ocito!

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 20:18 (MandaTDI).
17 godina
neaktivan
MandaTDI kaže...

Scan sam obavila sa Malwarebytesom,SUPERAntiSpyware Professional i Avirom rezultati su:

Igra za sada cini se da pravilno se odlogira,ali morati cu vise puta provjeriti da vidim dali je problem nestao!

Jedna mi stvar nije jasna;pa jucer sam obavila full scan sa sva 3 antivirusca i samo mi je Spyware nasao

nekakve tracking cookie(no on uvjek nade nekoga vraga koliko god puta skenirala),pa kada prije

može pitanje,zašto sas pro?
možda nemaš wot na browseru?Izlanuo se

16 godina
neaktivan
seneka kaže...
MandaTDI kaže...

može pitanje,zašto sas pro?
možda nemaš wot na browseru?Izlanuo se

Pa zasto free kada mogu platiti!?

.....inace preko firme...lol...ali psssstNamigiva

17 godina
neaktivan
Nepravilno odlogiranje

koji browser koristiš?
nisi rekla jer imašwot
sas ti se bez veze vrti u realnom vremenu

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
seneka kaže...

koji browser koristiš?
nisi rekla jer imašwot

Malo sam brzopleta pa nisam procitala!

Mozilla Firefox

Nemam

Ahh vidim i ja!

17 godina
neaktivan
MandaTDI kaže...
seneka kaže...

koji browser koristiš?
nisi rekla jer imašwot

Malo sam brzopleta pa nisam procitala!

Mozilla Firefox

Nemam

Ahh vidim i ja!

stavi ga na firefox,kad te pita za registraciju,ako se ne želiš registrirat izađi s x
sas isključi,briši cookies svaki dan s ccleanerom  ako ti nije podešeno da se automatski brišu kad zatvoriš firefox
biće ti dovoljna brza provjera jednom tjedno s mbam

edit:što se tiče wota ostavi ga po defaultu,da te samo obavijesti o problematičnim stranicama,ništa neće usporavat..

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 20:46 (seneka).
15 godina
neaktivan
Nepravilno odlogiranje

Probaj ponovo skinuti client Dekarona, instaliraj i pusti da se patcha ponovo. Meni je to u većini slučajeva rješavalo probleme s obzirom da je igra prebugovita i malo-malo se nešto pokvari.

Sa budalama se ne vrijedi raspravljati - prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
seneka kaže...

stavi ga na firefox,kad te pita za registraciju,ako se ne želiš registrirat izađi s x
sas isključi,briši cookies svaki dan s ccleanerom  ako ti nije podešeno da se automatski brišu kad zatvoriš firefox
biće ti dovoljna brza provjera jednom tjedno s mbam

edit:što se tiče wota ostavi ga po defaultu,da te samo obavijesti o problematičnim stranicama,ništa neće usporavat..

Nazalost opet isto!

Obrisala cookies,instalirala wot i dekaron igru ponovo,problem je isti,jos gori, sada se stalno ponavlja!

Saljem sliku,iako sumnjam da se moze ista procitati.

17 godina
neaktivan
MandaTDI kaže...

Nazalost opet isto!

Obrisala cookies,instalirala wot i dekaron igru ponovo,problem je isti,jos gori, sada se stalno ponavlja!

Saljem sliku,iako sumnjam da se moze ista procitati.

to sa igrom nema veze, ovo da ti ne treba superantispyware u zaštiti u realnom vremenu,i da ti treba wot kao pasivna zaštita kod surfanja,to stoji

15 godina
neaktivan
Nepravilno odlogiranje

Ja sam imo slican problem, pustio sam CCleaner i pomoglo je. Pod "Registry" stavi sve kvacice i pocisti sve

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Beo kaže...

Ja sam imo slican problem, pustio sam CCleaner i pomoglo je. Pod "Registry" stavi sve kvacice i pocisti sve

misliš da se fixom registra to može riješiti?
moguće,ali mislim da manda ima neki specijaliziraniji registry cleaner od ovog ccleaner-ovog
tuneupov ili glaryjev

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2010 10:55 (seneka).
16 godina
neaktivan
seneka kaže...
Beo kaže...

misliš da se fixom registra to može riješiti?
moguće,ali mislim da manda ima neki specijaliziraniji registry cleaner od ovog ccleaner-ovog
tuneupov ili glaryjev

Ne znam zasto svi eliminirate vashj.exe,kada jasno pise da je on problem!

U pravu si koristim tune up,ali evo sada cu probati sa CCleanerom,pa da vidimo!

Ako i to ne pomogne-e onda cu gada probati izbrisati,pa da vidim!

15 godina
Nepravilno odlogiranje

Prije nego ga izbrišeš, za svaki slučaj napravi System Restore.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Nepravilno odlogiranje

Vashj.exe-ocito nije problem!Izbrisala sam ga i time dobila error(slika),inace on se nalazi u mapi gdje je igra instalirana!

(naravno da ne mogu pokrenuti igru,jer je vashj.exe datoteka igre)

CCleanerom sam pocistila sve sto ima(slika)

Instalirala sam ponovno igru,na drugu particiju!

Instalirala sam onaj wot.

Skenirala sve sa antiviruscima!

.....problem je i dalje isti,samo sto mi se sada STALNO dogada!

(na zalost ne mogu slikati)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jel' imaš zadnji game client? Ako ga nemaš, trebaš ga downloadati, instalirati i patchirati.

17 godina
neaktivan
MandaTDI kaže...

Vashj.exe-ocito nije problem!Izbrisala sam ga i time dobila error(slika),inace on se nalazi u mapi gdje je igra instalirana!

(naravno da ne mogu pokrenuti igru,jer je vashj.exe datoteka igre)

CCleanerom sam pocistila sve sto ima(slika)

Instalirala sam ponovno igru,na drugu particiju!

Instalirala sam onaj wot.

Skenirala sve sa antiviruscima!

.....problem je i dalje isti,samo sto mi se sada STALNO dogada!

(na zalost ne mogu slikati)

daj malo pogledaj ove stranice sa sličnim problemima,i makni konačno taj superantispyware iz rezidentne zaštite,isključi ga u njegovim postavkama..
pod :preferences>real time protection
       scheduled scanning
       ne znam točno,jer ga nemam

normalno da nije radio kad si izbrisala taj file,problem bi bio da je bio inficiran,a to kod tebe nije bio slučaj
ako ti iskoči wotov warning kod otvaranja nekog linka,izađi odma sa stranice

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 12:16 (seneka).
15 godina
neaktivan
Nepravilno odlogiranje

Evo pogledaj ovaj link sa GameHi foruma. Neznam da li si ovo ti postavila s obzirom da je osoba koja je otvorila thread takođe iz Hrvatske, doduše prije 6 mjeseci.

Bilo kako bilo, kažu da trebaš onemogućiti svom antivirusnom programu da blokira bilo što iz Dekaron foldera i nakon toga ponovno instalirati Dekaron. Čini se da neki file biva prepoznat kao virus i automatski se briše, što izaziva taj XSG File Error.

Sjećam se dok sam ga ja igrao, da je prilikom downloada Avira kod jednog filea (čini mi se da je bilo valkyrie.bin ili tako nešto) konstantno očitavala da je zaražen i brisala ga, a bez njega nije bilo moguće pokrenuti igru.

Kao što rekoh ranije, igra je dosta bugovita i nemoj da te čude ovakve stvari.

Sa budalama se ne vrijedi raspravljati - prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Nepravilno odlogiranje

Ovo sa onim problemom prije 6 mj  je poznato danas svima,rijec je bio o bugu,koji je kasnije ispravljen!

No kasnije vidim da,netko spominje vashj.exe,tj da ga antivirusac brise,no kod mene ga Avira ne dira,u biti niti jedan

koji sam imala ga nije dirao!

Skinula sam zaista novu instalaciju,i napomenula sam da sam igru instalirala na drugu particiju,misleci time,da ne bi slucajno

ostao neki file od stare instalacije!

Za raznorazne Bugove u igri znam i desavaju se rijetko,ali nikada ovako cesto-od jucer STALNO!

Stovise jos je gora situacija,maloprije sam igrala oko 20 min i igra mi se jednostavno zamrzla,cak ni task manager

nije htijeo se upaliti,morala sam rucni restart-ufff!

Opet onaj event viewer upucuje na istu gresku!

Zaista mi je zao sto vas gnjavim,jer vidim da se trudite,jos nisam pitala na GameHi-u,ali cu morati,samo da skontam kako to na Engleskom napisati!

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 12:57 (MandaTDI).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Nepravilno odlogiranje

Stavi screenshot procesa iz Task Managera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nepravilno odlogiranje

Ako ti neuspije na GameHi forumu probaj na Acclaim forumu. Iako su dosta lijeni tamo, možda pronađeš nešto.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nepravilno odlogiranje

Pozz!

Vjerovali ili ne uspjela sam rijesiti moj problem!Naime,ipak je bio virus.

Otkrila sam ga jedino skeniranjem "besplatnog" Norton Internet Security antiviruscem,uklanjanjem virusa

nestali su svi moji problemi nevedeni gore u postovima!

EEE sada,ono bizarno,vjerujte da sam se nasmijala i rekla kreatoru virusa SVAKA CAST!!!Izlanuo se

...naime virus se zove:

are you satisfied.exe (Joke.Idiot)

-da covjek ne povjeruje!

Moj PC  
1 0 hvala 2
18 godina
MandaTDI kaže...
deadman kaže...
...

Čekaj, hoćeš reći da imaš instalirana 3 antivirusna programa u isto vrijeme na kompu?!?! Briši to curo, samo jednog ostavi, inače će se klat međusobno.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
15 godina
1domagoj1 kaže...
MandaTDI kaže...
deadman kaže...
...

Čekaj, hoćeš reći da imaš instalirana 3 antivirusna programa u isto vrijeme na kompu?!?! Briši to curo, samo jednog ostavi, inače će se klat međusobno.

Ma ne, mislila je na Malwarebytes, SUPERAntiSpyware i Aviru.

16 godina
neaktivan
deadman kaže...

Ma ne, mislila je na Malwarebytes, SUPERAntiSpyware i Aviru.

Upravo tako!

Uostalom kada pokusavas,instalirati novije antivirsce,oni zahtjevaju deinstalaciju starog inace ne mozes nastaviti!

Nprm...Kaspresky mi nije dao nista da imam instalirano,dok Northon,samo Malwarebytes!

Uglavnom Virus je lud ko kanta!Izlanuo se

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice