Ekipa iz 2KSportsa je danas najavila novu igru iz serijala NBA 2K, NBA 2k13 izlazi 2. listopada u Americi, odnosno 5.listopada u Europi i ostalim dijelovima svijeta na PS3, Xbox 360, PC, Nintendo Wii i PSP.
Za sada je poznato samo da će igrači koji naprave prednarudžbu za PS3 i Xbox 360 verziju igre dobiti "All-Star DLC" koji omogućuje da napravite vlastiti NBA All-Star Weekend prema vašim željama. Iz 2K Sportsa kažu da je to "hvala" za sve igrače koji vjerno prate ovaj serijal 2K Sportsa.
Više na ovom linku:

Evo vam 
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Ja sam mislio da još dignu obranu iako su bile oprije dal ići preko, ispod ili preuzeti pick, uvijek može bolje. A što se tiče ovih akcija tebi je realno da svaki put kad zavrtiš neku akciju igrač ostane otvoren na šutu? To nema nigdje, pogotovo ne u NBA gdje ne možeš istu akciju prodavati 5puta zaredom, obrana se prilagođava, uost akcije nisu jednosmjerne - svaka je imala barem 3-4 opcije rijetko kada sam ih vrtio baš do kraja. Ono što trebaju srediti je onaj izbornik za akcije, i isti kada se aut izvodi - rekli su da budu. Također passeve trebaju promijeniti, da ju dam od poda kad ja oću itd...