NBA 2k12

poruka: 773
|
čitano: 151.736
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Probao sam i ja igru ma remek djelo. Odigro sam par tekmi i već sam vidio neke napretke u odnosu na 2k11.

eZO imaš privatnu poruku od mene

EDIT:

Ne mgou nikako nać Dražena Petrovića, ustvari ja ni nemam stare klubove pod quick game?

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 23:08 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k12
Praetorian, rega sam se samo dati pomognem...inace sam medju vecim fanaticima ove igre na next level forumu...za imat Drazena, moras odigrat sve legendarne utakmice, cime se one otkljucavaju...ako zelis laksi nacin, proguglaj malo i upisi unlock settings file, te ga skini, raspakiraj, ubaci u igru, load-aj, te imas sve zivo otkljucano, od timova, obuce i sl. .... http://downloads.moddingway.com/file/15263.html ...edit- evo da ti bude lakse !
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 1:19 (toni_hr).

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Hvala, ipak ću preć one utakmice jer su mi predobre. 

Al stvarno igra je vrh u sportskom žanru. BUdući da su NBA utakmice jako kasno, a i na TV kod nas se ne prenose, ovo mi je jedini kontakt s NBA.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 12:32 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NBA 2k12

ljudi igram my player i nagurao sam 99 overall SG pozicija ali nikako 3-ice ne idu :/ znaci od 10 ubacim 3 nezz u cemu je fazon :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Naši košrakaši nemaju prosjek 3/10 trica, šta se žališ.

EDIT: zašto mi ne snima onaj traning camp, prešo sam više od pol zadataka, i izašo sam iz igre i kad sam ponovo ušo nije mi ništ zapamtio?

EDIT: Riješio sam problem, trebao sam samo sjevati profil prije izlaska iz igre, koji fail pa igra bi trebala za takve stvari imat autosave.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 17:04 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: NBA 2k12
Praetorian1 kaže...

Naši košrakaši nemaju prosjek 3/10 trica, šta se žališ.

EDIT: zašto mi ne snima onaj traning camp, prešo sam više od pol zadataka, i izašo sam iz igre i kad sam ponovo ušo nije mi ništ zapamtio?

EDIT: Riješio sam problem, trebao sam samo sjevati profil prije izlaska iz igre, koji fail pa igra bi trebala za takve stvari imat autosave.

Meni se sve samo snimilo 

15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Meni ne, nego s kojom kamerom igrate igru?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Meni ne, nego s kojom kamerom igrate igru?

Nisam mijenjao postavke,znači sa default kamerom.

Lijepo su to napravili,ne znam jeste li primjetili ali da dvorane imaju različite kamere.

Npr. drugačiji je osjećaj igrati u Phoenixu nego u Bostonu.

15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Da, to mi je super, tak isto ima i Fifa12. Mali detalj, ali veseli.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

Sta je s ovim online problemima, nemoze mi nac protivnika kad krenem igrat online quick match? Jel se jos ikom ovo desava?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Isti problem i ja imam. Nismo jedini, ljudi kukaju o tom problemu oficijalnom forumu možda se riješi.

Nego prešo sam training camp, al ima previše poteza, već sam ih pol zaboravio.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Isti problem i ja imam. Nismo jedini, ljudi kukaju o tom problemu oficijalnom forumu možda se riješi.

Nego prešo sam training camp, al ima previše poteza, već sam ih pol zaboravio.

A vidio sam da imaju problema, al nisam vidio da su nasli rijesenje problema, ja nemogu prec training camp, nemogu behind the back izvest, ni na 2k11 nisam mogo,

i vidio sam ih ima dosta s tim problemom, neznam jel do gamepada, a dva sam probao...

15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Igra mi radi dosta bolje kad isključim AA u igri, i uključim u driverima od grafičke. 

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Užasno iritantno je ovo forisranje low grafike u Online matchevima. Ima li rješenja za to ili smo i ove godine izvisili?

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

Evo izasli su patchevi za konzole, al nije za pc, odmah je bolji online dio igre ;)

0 0 hvala 0
16 godina
NBA 2k12

pa kad mozemo onda ocekivati za pc :S trebali su odmah i za pc

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
NBA 2k12

Nabavljam igru....nebi htio dobiti karton zbog spominjanja banana verzije al el postoji kaki patch več?

Dvadeset mjeseci s pola zvjezdice? Ajde pomozi i stisni hvala!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

Ekipa, mogu li se izbrisat ovi NESTVARNI rookie igraci iz my player moda, i umjesto njih da budu igraci iz nekog draft classa sto sam skino na 2k share. Ovako mi glupo, imam ove nestvarne plus ovaj citav draft class (stvarnih igraca), tako da imam preko sto rookie igraca :/, nisam naso nikakvo rijesenje na forumima, ima li ko kakvu ideju?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Užasno iritantno je ovo forisranje low grafike u Online matchevima. Ima li rješenja za to ili smo i ove godine izvisili?

Pa igra ti stavi na low zato što prije online igranja moraš odvrtit benchmark.

Nego sad sam otkrio zapanjujuću stvar, slučajno sam u igri s 60 Hz stavio na 75 Hz, i ne mogu vjerovat koliko fluidnije radi (i vsync mora bit uključen).

F.C LIVERPOOL
15 godina
NBA 2k12

Kako uraditi roling ?? 

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...
dreammaker kaže...

Pa igra ti stavi na low zato što prije online igranja moraš odvrtit benchmark.

Naravno da sam odvrtio benchmark sve na high i imao prosjecno 110 fps u njemu. Nešto tu ne štima..

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
13 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Kako uraditi roling ?? 

Options-My controller-advanced cotrolls. Tu imas sve vrste sutova, driblinga... ukljucuji i roling

16 godina
NBA 2k12

Daj nemoj me zezat pa roling je valjda najlakše napravit jer je to ono čista logika. Dakle LT (ili što već držiš za uopće raditi promjene)+zarotiraš lijevi joystick. A za ove koje muči promjena iza leđa - ne držati modifier (kod mene LT) nego samo rotacija lijevog joysticka iz ruke koja ima loptu prema onoj drugoj. {#}

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 9:46 (Dwyane Wade).

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

i ja je igram odavno, od kad je izašla koliko već ima, i šta reći, igrica je fenomenalna u svemu, posebno nba's greatest i my player...

eh sad, je li u nba's greatest se može samo po jedna utakmica odigrati sa MJ, Magicom i ostalim? 

igram i my player, bio 15. pik na draftu za indianu, ide mi solidno, odigrao 30-ak utakmica, dva puta izabran za rookie of the month i jednom za nba player of the week, prosjek poena 19, ubijam ih tricama :D a overall 66 :D

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Daj nemoj me zezat pa roling je valjda najlakše napravit jer je to ono čista logika. Dakle LT (ili što već držiš za uopće raditi promjene)+zarotiraš lijevi joystick. A za ove koje muči promjena iza leđa - ne držati modifier (kod mene LT) nego samo rotacija lijevog joysticka iz ruke koja ima loptu prema onoj drugoj. {#}

Ma nije problem u tome, ja ne drzim LT, samo zarotiram Left stick iz ruke koja ima loptu u ovu drugu, al nema sanse, isto tako u nba 2k11!

16 godina
NBA 2k12

Nezz vjerojatno ti griješiš. Možda rotiraš prema gore umjesto prema dolje. Ugl igrao sam 2k11 na laptopu na moru i tu promjenu sam radio bez problema.

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
14 godina
NBA 2k12

evo i ja igram ovo neko vrijeme i zanima me mogu li ikako ubrzat igru, mislim da mi se ne pojavljuje oni glupi sprite spark of the game i statistike na time outovima i sl.. jedino san uspia maknit oni free throws routine i slam cam.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
adikt kaže...

evo i ja igram ovo neko vrijeme i zanima me mogu li ikako ubrzat igru, mislim da mi se ne pojavljuje oni glupi sprite spark of the game i statistike na time outovima i sl.. jedino san uspia maknit oni free throws routine i slam cam.

LOL,pa u tome svemu i je čar igre,izgleda kao televizijski prijenos.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
14 godina
NBA 2k12

bilo mi je zanimljivo 2-3 utakmice ali poslije je postalo iritirajuce i dosadno... ugl jel se moze to maknit? inace ovo je umjetnost igrat na tastaturi, moran kupit gamepad pod hitno

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

e, je li kada pobijedim utakmicu u nba's greatest, je li i dalje treba dole da piše(ne znam kako ide tačno nisam trenutačno u nba) 0/15 challenges won ja mislim...

kada pobijedim npr sa MJ opet ostane na 0 ?

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice