NAT= strict -> kako ga otvorit?

poruka: 7
|
čitano: 1.633
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
moguce da je ovo 41658. tema o tome, al da me j*** ja i dalje nemogu otvorit NAT.
znaci imam uobicajan t-comov speedtouch st780 i windows 7 64 bitnu.

1. sam iso na http://192.168.1.1 (user-0000)
2. toolbox-> games and application sharing -> create a new game
3. stavim ime obicno Modern Warfare 2 (iako me kasnije odj*be i trazi neko drugo ime, pa obicno stavim nes kao "blabla")
4. stavim ono manual enry of port maps kilknem "next"
5. e sad tu pocinje sra**. treba upisivat portove koje nemam pojma di nac. tj naso sam ih na dosta mjesta, al neznam koji su bas pravi. i di koje treba upisat. i dal pod any ili pod TCP ili UDP.
bilo bi sad ljepo kad bi mi netko ljepo objasni taj dio s portovima korak po korak, di se sta upisuje.
6. stisnem Assign a game or application to a local network device i upisem pod device "user defined" i onda onaj svoj ip ( 192.168.1.3 ) i stisnem add.
7. restartam komp.
8. vidim da to ne sljaka pa odem na forum i pisem temu o tome.

ajde neko ko zna otvarat te NAT-ove, nek napise kak to sve ide. i dal treba nes po firewallu ceprkat i takve stvari.

ps: to sam radio s upustvima s ove strane http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/Speedtouch780v6/PS3_NAT_Type_3_to_2.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Najbolje ti je nabavit neki polovni ili novi Siemens. Ja sam se preporodio sa SE555, nakon mjeseci živciranja i natezanja sa Thomsonom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: NAT= strict -> kako ga otvorit?
am nebi reko :/
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: NAT= strict -> kako ga otvorit?
napravio sam sve kako pise na svakoj temi idalje nista. zna neko mozda kak da stavim drugi firmware u ruter?
17 godina
protjeran

Kupi neki polovni Siemens. Uštedit ćeš puno živaca 

Za 100 kn ja kupio i sve radi ko po špagi ... ima već godinu dana{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 19:01 (memulica).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da nepokrećem novu temu, imam jedan problem. http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/Speedtouch780v6/Call_of_Duty_-_Modern_Warfare_3.htm

Kad napravim novu aplikaciju, gore napišem ime te nove aplikacije, napišem portove koji 3074 itd. i sad kad trebam stisnut apply, baci mi grešku  Validation failed for (New Name)

You must enter a different name.

Please correct and try again. 

....sad ja prepravim ime, stavim neko drugo, i mogu stisnut apply, ali na posljednjem koraku ga nemogu dolje nać, nema to što sam spremio. jednostavno nema.

Ima ko kakvu ideju?

samo me nemojte odmah popljuvat...možete kasnije ;)

hvala!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice