Po priči, akciji i tome...Meni su: Mafia(PC), Final Fantasy XII(PS2), God of War II(PS2), Half Life 2(PC)..
http://bux.to/?r=budi5875
Po priči, akciji i tome...Meni su: Mafia(PC), Final Fantasy XII(PS2), God of War II(PS2), Half Life 2(PC)..
istina, igra ak nije zanimljiva, nebi bila dobra...
Morrowind, CoD 4 (ugodno iznenađenje), F.E.A.R.
The curse of Monkey Island je meni bila najzanimljivija. Od modernijih igara, najdulje me pred monitorom zadržao Deus Ex. Prelazil sam ga sigurno 5-6 puta, zadnji put pred par mjeseci.
Najzanimljivija igra mi je bila Star Wars Jei Knight Jedi Academy, zato so je bas dobra Campaign i Multiplayer(jos je igram preko Interneta!)
istina, igra ak nije zanimljiva, nebi bila dobra...
Final fantasy IX
Final Fantasy VIII
Metal gear Solid prva 2 samo sam njih igro
s.t.a.l.k.e.r, bioshock, assassins creed, god of war, silent hill:origins, cod4.......
Za sada The Witcher.
FF 7 ( ps )
S.T.A.L.K.E.R., Rainbow six Vegas, COD4.
Battlefield 2
mlatim ju aktivno vec 2,5 god, bar 1 sat dnevno.
Ako razmislilim malo to je jedina igra koju sam igrao ovoliko, svih ostalih igara se zasitim unutar mjesec dana.
Zato kazem da je meni best of the best !!!!!
Pa:
cijelu vječnost je to bio FEAR, ili multiplayer inačica Combat.
To je valjda više zato što ne trpim lošu umjetnu intelegenciju i skriptiranost, pa se rađe odlučujem za mrežne igre
a sad moram priznati da nakon dvije godine tu je i druga igra: Call Of Duty 4
u obje igre sam igrao s klanom, u kojem sam još i dan danas
a kad se treba opustiti razvalim Tekken 3 na epsxe emulatoru
Šta svi mlate te pucačine?? Grabi pušku pa u lov s ujakom! Najzanimljivije su definitivno avanture. Grim Fandango, Syberia 1 i 2, The Longest Journey.
Meni su zanimljive igre one koje nešto vrijede, igram gotovo sve...
meni su najbolje igra koje sam igrao:COD4,Overlord,Battlefield 2,Splinter Cell Chaos Theodory,PES 2008,LOTR:Battle for Middle-Earth2 i dodatak za njega The With King
Od Mafia (PC) mi je bolji GodFather (računalo)
cod 4 i oblivion ali ako više voliš ženske u kratkim gaćama onda preporučam tomb raider anniversary
hm...meni je najzanimljivija igra Mafia i COD4 (multiplayer)....mafia zbog zanimljive radnje koja te zaljepi za stolicu (makat meni i uotalom dobra za ono vrijeme), a COD....kod zbog frendova i online igranja