cabal online! naravno najbolji mmorpg!
Ako koga zanima o čemu se radi neka baci oko... inače igra je pokupila par nagrada u Koreji već i dosta je poznata u tom dijelu svijeta...
Kod nas se slabo reklamira ali počelo se raditi na tome... ;)
Evo link na stranicu od igre: http://aika.t3fun.com/Home/Home.aspx
Ako se netko odluči probati mene možete naći u Perziji(PvP kanal), nick Zelleni... :)
Imas na stranici Neverendless-wow uclanis se promjenis realmlistu i igras besplatno :)) tako ja igram
Meni definitivno runes of magic. Odlicna igra u svakom pogledu.
1. WoW
2. Eve Online
3. Ne znam ovo, mozda Runes of Magic iako mi se ne dopada bas igra.
Mislim da je ipak WoW najbolji MMORPG ikada napravljen ...
Jeste vi retardirani ili jednostavno nepismeni??? Covjek vas pita za preporuku dobrog mmorpg koji se ne placa mjeseceno
i onda svaki drugi post pise wow.
Jeste vi retardirani ili jednostavno nepismeni??? Covjek vas pita za preporuku dobrog mmorpg koji se ne placa mjeseceno
Kako ti definiraš nepismenost ?
Da bi sudjelovao na nekoj temi valja procitati naziv teme i pravila. Ako ne znas procitati pravila, temu ili pitanje po meni si nepismen ili jednostavno troll.
Najbolja MMORPG igrica je mrtva MMORPG igrica.
Najbolja MMORPG igrica je mrtva MMORPG igrica.
preach oooon my brother. definitivno previse vremena uzimaju za ono sto se dobije, a do sad, nakon par desetaka mmoa, mogu reci da jos ni jedan nije bio fun poslje 100h igranja.
Da bi sudjelovao na nekoj temi valja procitati naziv teme i pravila. Ako ne znas procitati pravila, temu ili pitanje po meni si nepismen ili jednostavno troll.
Da sam nepismen ne bih uopće bio sposoban korisiti Internet. Ipak troll onda ...
Da sam nepismen ne bih uopće bio sposoban korisiti Internet. Ipak troll onda ...
LOL
LOL
Sad bih ja kao 'troll' trebao da kažem da je danas fino vrijeme u Australiji ...
ovdje ti je po meni najbolji privatni server za wow: http://www.eternal-wow.com/ na stranici imas upute kako da igras al moras imat wow na kompu.
Wrath of the lich king ti je potreban za eternal!
Ovdje češ sigurno pronači nešto za sebe.

http://eternal-wow.com/ Privatni WoW server .. Account se lako pravi .. jedino ima 23 GB ako zelite da je igrate :)))
Igrao sam pre nekoliko godina kod druga jednu mmorpg ali se nesecam kako se zove
igra u kojoj počinjete kao siromašni uličar u doba kasnog srednjeg vijeka gdje se javlja utjecaj renesanse. Poslije toga napredujete u društvu, dobijete svoje polje, svoje imanje, kasnije otvoriti i svoju radionicu ... Na kraju možete uspjeti i da sagradite svoju vilu i biti pravi buržuj u igri. Možete postati vojnik, žandar, političar, sudac, narednik, , ministar, ili čak i knez ili kralj i još mnogo toga možete postati
molim vas pomozite mi da je nadjem