MW2 grafika problem

poruka: 14
|
čitano: 2.386
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
MW2 grafika problem

igrao sam mw2 na ATI HD 4670 i sve supp,otisla je i dobio sam HD 2600pro privremeno dok ne kupim bolju...igrao sam prva 5-6 dana na 1024*768888888 rezoluciji i onda mi je samo u jednom trenutku zamrzo se ekran i nisam ni sa task managerom uspio izac...isao sam na can you run it i pokazuje mi da mi je daleko iznad minimalne konfe

ak neko zna molim da mi javi

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: MW2 grafika problem
Puljac10 kaže...

igrao sam mw2 na ATI HD 4670 i sve supp,otisla je i dobio sam HD 2600pro privremeno dok ne kupim bolju...igrao sam prva 5-6 dana na 1024*768888888 rezoluciji i onda mi je samo u jednom trenutku zamrzo se ekran i nisam ni sa task managerom uspio izac...isao sam na can you run it i pokazuje mi da mi je daleko iznad minimalne konfe

pa šta ako ti se jednom zaledio ekran ??? jesi probo igru opet pokrenuti ????

16 godina
neaktivan
Puljac10 kaže...

to ti nema veze do mw, nego do tvog pc-ja. problem najvjerojatnije leži u pregrijavanju. prati si malo temperature te grafičke i procesora.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 12:04 (robisierra92).
15 godina
neaktivan

@Chax da jesam al mi je glupo da igram igram trebo bi dobit exp pa nis ne dobim

@robisierra92 hvala na pomoci btw jer znas mozda kakav program

16 godina
neaktivan

besplatan program za očitavanje temperature hwmonitor. napravi print scren dok je sustav u mirovanju, i print screen dok je pod opterećenjem (npr igre) pa postaj ovdje slike da vidimo temperature.

15 godina
neaktivan

nazalost mogu dati samo sliku dok je racunalo u stanju mirovalja

16 godina
neaktivan

grafička je ok, ali je procesor malo pre topal, koji procesor imaš? pokreni neku igru, vrti 10-15 minuta, a u pozadini neka ti radi hwmonitor, pa izađi iz igre i očitaj temperaturu. ne moraš izaći iz igre, nego samo izađi u desktop.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 14:06 (robisierra92).
15 godina
neaktivan

evo cak sam i ja skuzio da je velika razlika

16 godina
neaktivan

ova druga fotka je od? koji ti je procesor, imaš li kakav cooler, jesi čistio pc od prašine, da li si ikada mijenjao pastu?

15 godina
neaktivan

sry ak te gnjavim al neznam bas te neke stvari

ovak fotka druga je dok sam imo upaljenu igricu,procesor mi je intel core 2 duo 3,16GHz E8500,pc je nedavno ciscen od prasine al ga nisam ja cistio ima malo prasine na ventilatoru,pastu nisam mjenjao nikad

16 godina
neaktivan

ne gnjaviš me, ali kod mene je upravo bilo vrijeme za ručka.. Osmijeh  gle, čini mi se da je tvoja neka novija konfiguracija, pa i ne bi trebalo biti još vrijeme za zamjenu termalne paste. ali u svakom slučaju se ne bi trebao tako grijati. kada kažeš da je čišćen, a nisi ga ta čistio, da nije tada možda došlo do nekih "problema"? jer pitanje je zašto ti se pokvarila ona grafička koju si imao? hwmonitor prikazuje određene brzine vrtnje ventilatora, i čine mi se dosta spore. da li si možda podešavao ventilatore, u biosu ili negdje drugdje?

17 godina
robisierra92 kaže...

ova druga fotka je od? koji ti je procesor, imaš li kakav cooler, jesi čistio pc od prašine, da li si ikada mijenjao pastu?

Pa pogledaj slike, vidiš da je Core2Duo 8500.

Meni su na tim slikama prevelike temperature procesora i čipseta.

Radio, ne radio, svira radio!
15 godina
neaktivan

nisam nigdje nista podesavo,kad mi se prosla graficka pokvarila uzrok je bio slabo hlađenje i pokazivo mije hardware monitor,ova graficka koju sad imam nema ni ventilator nego nekakvo drugacije hlađenje...kupio sam ovu igru i super mi je radila na HD4670 u svakom slucaju mislim nabavit novu graficku HD 5770 ali tek skupljam lovu...htio bi znati jer jedan ventilator moze "popravit" da mi radi igrica

16 godina
neaktivan

gle, prema ovim senzorima sada ti se pregrijava procesor. dakle grafička je crkla zbog pregrijavanje, a mogao bi i procesor. a to si ne želiš. ako misliš staviti dodatne ventilatore da ti hlade unutrašnjost to ti definitivno ne bi bilo loše, i možda bi veći i jači ventilator skinuo temperaturu procesora.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice