evo dečki otvorio sam novu temu jer vidim da se moj problem nije riješio...ovako imam MW2 na compu u Steamu...i kada ga želim instalirati pojavi se problem kao na slici "The Steam servers are currently too busy to handle your request. Please try again in a few minutes" Otišao sam na njihov forum i raspitao se i dobio upute. Sve sam napravio: Promijenio Steam account, isključio vatrozid i anti-virus, otvorio portove za Steam, promijenio regiju i brzinu skidanja, preimenovao ClientRegistry.blob ...... Nisam uspio riješiti taj problem, zato molim vas da mi pomognete....Hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kaj nitko nezna?!?!? dajte dečki hitno je
Imaš piratsku igru, a pomoć si tražio na Steam forumu?!
/facepalm/
slušajte ovako: imam problem i skupio sam snage i živaca da ne naudim svom Samsungu T220 ili periferiji što mi po 3. put u 2 dana ne radi igra koju sam uredno platio 400 kuna-Call of Duty Modern Warfare 2
naime, uredno se ulogiram u steam acc i bla, bla... kad upalim MP, nakon nekog vremena mi javi: cannot write to C:/Program files/Steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/zone/english/mp_playlists.ff.
(koristio sam slash umjesto backslash jer mi se nije dalo koristit backslash :/ )
nemogu uopće igrat MP, to mi se nije dogodilo nikad dosad(prijašnji problemi bili su vezani uz nemogućnost logiranja na Steam jer su serveri zauzeti i sl, što se rješilo u roku 20 minuta samo od sebe, dok me ovo muči 'već' sat vremena...)
MOLIM POMOĆ!!!
meni je sličan problem naime imam MW2 i jedva sam ga nabavio onda ga instaliram i kad hoću ući u igricu piše mi "steam is not runnin to play this game" koji vrag sada treba napraviti?
crazy_luđak kako si rješio zauzete servere ?