Modern Warfare 2 - Steam problem

poruka: 6
|
čitano: 3.233
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

evo dečki otvorio sam novu temu jer vidim da se moj problem nije riješio...ovako imam MW2 na compu u Steamu...i kada ga želim instalirati pojavi se problem kao na slici "The Steam servers are currently too busy to handle your request. Please try again in a few minutes" Otišao sam na njihov forum i raspitao se i dobio upute. Sve sam napravio: Promijenio Steam account, isključio vatrozid i anti-virus, otvorio portove za Steam, promijenio regiju i brzinu skidanja, preimenovao ClientRegistry.blob ...... Nisam uspio riješiti taj problem, zato molim vas da mi pomognete....Hvala unaprijed

Problem =( Problem =(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kaj nitko nezna?!?!? dajte dečki hitno je

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imaš piratsku igru, a pomoć si tražio na Steam forumu?!

/facepalm/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

slušajte ovako: imam problem i skupio sam snage i živaca da ne naudim svom Samsungu T220 ili periferiji što mi po 3. put u 2 dana ne radi igra koju sam uredno platio 400 kuna-Call of Duty Modern Warfare 2

naime, uredno se ulogiram u steam acc i bla, bla... kad upalim MP, nakon nekog vremena mi javi: cannot write to C:/Program files/Steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/zone/english/mp_playlists.ff.

(koristio sam slash umjesto backslash jer mi se  nije dalo koristit backslash :/ )

nemogu uopće igrat MP, to mi se nije dogodilo nikad dosad(prijašnji problemi bili su vezani uz nemogućnost logiranja na Steam jer su serveri zauzeti i sl, što se rješilo u roku 20 minuta samo od sebe, dok me ovo muči 'već' sat vremena...)

MOLIM POMOĆ!!!

a onda sam se probudio...
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 22:06 (crazy_luđak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni je sličan problem naime imam MW2 i jedva sam ga nabavio onda ga instaliram i kad hoću ući u igricu piše mi "steam is not runnin to play this game" koji vrag sada treba napraviti?

jure

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Modern Warfare 2 - Steam problem

crazy_luđak kako si rješio zauzete servere ?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice