- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni su svi Admini/modovi dali!:D
GAY on the site
Onda neznam zasto je APaz rekao da se nikom nedaje.
Nek odluci hocemo li davat iteme ili ne.
A ne da kaze jedno,a radi drugo.
(APaz ja tebe ne napadam,ali na tebi je odluka).

Ja necu ic na server dok on nekaze kako ce bit.
Ovako neznam dali da dajem ili ne,tako da...
znaci podzemna nije nesto veliko pa mi nisi dao pickaxe?
A jbg fermi je reko da ti nedam.
Ne optuzujem ja njega,al moram slusat nadredene(on je ipak admin,a ja mod).
P.S. Nije ti tako tesko nabavit pick...
pa za brzi rad ti treba diamond a nemozes bas rec da je njega lako nabavit.
mslm okej moras se malo potrudit i dublje kopat.
Iron je lako nabavit,on kopa malcice sporije od diamonda.
Neznam gdje sam procitao,ali ono sto nas zadrzava da igramo minecraft, je to sto se sastoji od dvije cjeline.
To su kopanje i gradenje.
Kad ti dosadi gradenje,ides kopati,a kad ti dosadi kopanje,ides graditi. I tako u nedogled.
Ako hocete igrati bez kopanja i trazenja resursa,imate Minecraft Classic,koji je stvoren za to.
Iron je lako nabavit,on kopa malcice sporije od diamonda.
Neznam gdje sam procitao,ali ono sto nas zadrzava da igramo minecraft, je to sto se sastoji od dvije cjeline.
To su kopanje i gradenje.
Kad ti dosadi gradenje,ides kopati,a kad ti dosadi kopanje,ides graditi. I tako u nedogled.
Ako hocete igrati bez kopanja,imate Minecraft Classic,koji je stvoren za to.
Ja nemam nista protiv kopanja, kad sam doso prvi put na server nitko mi nije dao nista prvo sam si napravio drveni alat i napravio malu kucicu nakon toga mi je Apaz dap diamond pixel, pa sam kopo i kopo pa napravio jos vecu kucu od stone-a itd..al nemogu rec da mi nitko nije nista dao kad je, prvi put za drvenu kucu koja je uistinu velika i od stakla :).
Ok,naišao sam na problem prilikom gradnje podzemne.
Naime, za vrijeme kopanja tunela,naišao sam na veliki sustav špilja,sa hrpom creepera. E sad,trebala bi mi neka zaštita u obliku nekog od vas pored mene,koji ćete me čuvati. AKo nije problem naravno.
Ajm ojedno glasanje.
Što želite?
3 | Da se daju itemi/blockovi |
---|---|
17 | Samo kod većih projekata |
0 | Ne daju se uopće |
0 | Nesto cetvrto (napišite sta) |
Ok,naišao sam na problem prilikom gradnje podzemne.
Naime, za vrijeme kopanja tunela,naišao sam na veliki sustav špilja,sa hrpom creepera. E sad,trebala bi mi neka zaštita u obliku nekog od vas pored mene,koji ćete me čuvati. AKo nije problem naravno.
Ja sad trenutno nemogu, uzmi puno hrane i dok te napadaju lijeci se il pitaj nekog moda dal moze stavit na 5-10 minuta da se ne gubi helt i lijepo sve izgradi ;).
Apazinj samo kod vecih projekata i kad netko dode na server da mu se da osnovni alat :).
Ja nemam nista protiv kopanja, kad sam doso prvi put na server nitko mi nije dao nista prvo sam si napravio drveni alat i napravio malu kucicu nakon toga mi je Apaz dap diamond pixel, pa sam kopo i kopo pa napravio jos vecu kucu od stone-a itd..al nemogu rec da mi nitko nije nista dao kad je, prvi put za drvenu kucu koja je uistinu velika i od stakla :).
Ja sam svoju kucu napravio i nitko mi nije nista davao.
Kopao sam jedno sat i pol i imao sam i previse resursa.
Samo sam ovce trazio ko lud
P.S. Jesam ja jedini koji nije vidio nijednog pasivnog moba(svinje,kokosi...) u zadnje vrijeme?
a gledajte. mi admini i modovi smo tu da pazimo naa server, gledamo jel se griefa il nešto. nismo tu da radimo ko stroj tako da vam dajemo iteme.
uvijek kad me netko zove dođe: fermi daj mi to i to. nakon 2 min opet netko traži iteme...i tako u nedogled.
davat ćemo iteme pri velikim projektima. npr. carli je tražio pickaxe, koji može koristit za tunel ali je u privatnom vlasništvu kod njega. npr. možemo dat neke materijale koji trebaju za neki projekt a nedobavljivi su ili su teško dobavljivi(npr. glowstone, obojena vuna i sl.)
ugl, mogu se dogovorit s apazom o tom davanju stvari, do tad ne dosađujte(7. ili koje već pravilo nalaže da se ne dosađuje adminima i modovima)
apaz go xfire :D
Ja sam svoju kucu napravio i nitko mi nije nista davao.
Kopao sam jedno sat i pol i imao sam i previse resursa.
Samo sam ovce trazio ko lud
P.S. Jesam ja jedini koji nije vidio nijednog pasivnog moba(svinje,kokosi...) u zadnje vrijeme?
Niti ja nisam nasao niti jednog pasivnog moba u zadnje vrijeme. Trazim ko lud,ali ih nigdje nema,neznam zasto.
a gledajte. mi admini i modovi smo tu da pazimo naa server, gledamo jel se griefa il nešto. nismo tu da radimo ko stroj tako da vam dajemo iteme.
uvijek kad me netko zove dođe: fermi daj mi to i to. nakon 2 min opet netko traži iteme...i tako u nedogled.
davat ćemo iteme pri velikim projektima. npr. carli je tražio pickaxe, koji može koristit za tunel ali je u privatnom vlasništvu kod njega. npr. možemo dat neke materijale koji trebaju za neki projekt a nedobavljivi su ili su teško dobavljivi(npr. glowstone, obojena vuna i sl.)
ugl, mogu se dogovorit s apazom o tom davanju stvari, do tad ne dosađujte(7. ili koje već pravilo nalaže da se ne dosađuje adminima i modovima)
apaz go xfire :D
Može,ovoliko tračnica je teško nabaviti ( za jednu liniju je trebalo sigurno 10 stackova običnih i 3 stacka powered railsa), Za 16 tračnica je 6 iron ingota.
BTW Krug prve linije je gotov,sve stanice su povezane!
Sad cu povezati katedralu sa onim gradom kod spawna tj. napraviti cu liniju koja ce ici katedrala-spawn
Da ih nije APaz slucajno iskljucio dok je prckao po serveru?
Jedan covjek jucer trazio ovce sat vremena,nijednu nije nasao
Da ih nije APaz slucajno iskljucio dok je prckao po serveru?
Jedan covjek jucer trazio ovce sat vremena,nijednu nije nasao
Ej oprostite na neodgovaranju, radim nešto. Sad sam provjerio, isključen su životinje :P Uključujem ;)
Ej oprostite na neodgovaranju, radim nešto. Sad sam provjerio, isključen su životinje :P Uključujem ;)
Sad napokon mogu napravit kokosinjac.
Ja bacam jaja i gledam sta se ne spawnaju kokosi.
Eto, povezao sam staniu "Isus" sa stanicom "Spawn" (nalazi se pored crveno bijele kuće)
Daj koju slike podzemne :)
Daj koju slike podzemne :)
Sutra cu staviti, ili neka netko drugi stavi jer ne mogu više igrati danas. Moram učiti.
A i treba još srediti podzemnu.
Evo da nabacim malo slika sa servera! Uglavnom su tu najvažnije građevine( i Rockerova kuća:D)
Ne vidim slike..
BTw jel bi mogao slikati podzemnu? stanice uglavnom
Evo da nabacim malo slika sa servera! Uglavnom su tu najvažnije građevine( i Rockerova kuća:D)
Ne vidim slike..
BTw jel bi mogao slikati podzemnu? stanice uglavnom
Nesto sam sje*o pri uploadu pa se nisu vidjele dobro, nije bilo par slika a neke su bile do pola crne, pa sad opet uploadam. Probaj što više napravit pa ću navečer poslikat samo podzemnu 10-tak slika i staivt:D
Nisi pustio da se do kraja uploadaju.
Cekaj dok se svima ne napuni ona crta.
Nisi pustio da se do kraja uploadaju.
Cekaj dok se svima ne napuni ona crta.
Pustio sam, čak sam drugi put i duže pustio.. -.- ma dobro nema veze, nije ništa bitno na tim slikama di je crno:D
Svi mi znamo cije je naselje najbolje ;) haha :)).
Di su sva ta naselja da ih spojim podzemnom?
BTw jel mi moćete tu napisati listu warpova?
uđi u dvorac, ako ulaziš sa strane di je rockerova kuća idi desno kad uđeš i bit će pravila i sl. lijevo su neki waprovi, nisu svi, al većina je tu.
uđi u dvorac, ako ulaziš sa strane di je rockerova kuća idi desno kad uđeš i bit će pravila i sl. lijevo su neki waprovi, nisu svi, al većina je tu.
aha thx!
I stavite tu Spawn!!! Da oni koji dođu na server prvo to pročitaju i tako. Ja od kad je server na snazi sam na njemu i još neznam da to ima.:D