Metro:Last light

poruka: 1.148
|
čitano: 200.922
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Metro:Last light
da je ODIGRAO stalker ili metro a ne preletio kao na codu u stilu run n gun, mozda bi shvatio da u nekim primjercima poput stalkera, hl ili metroa ima puno vise nego igra predstavi na prvu.
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
12 godina
odjavljen

Imam problem sa igrom. Na nekim dijelovima misije mi se smrzava i zatim alt-taba na desktop sama od sebe, pa onda više nemogu nazad alt-tab u igru. A ako ne ugasim exe preko task menagera ubrzo nakon što me baci na desktop, tada mi se smrzne cijeli komp pa moram hard reset. Neki puta mi se usporedno sruši i Firefox (koji najčešće radi u pozadini dok igram), a neki puta mi skoči popup da mi se driver grafičke srušio. Imam najnovije drivere (320.18) a u benchmarku mi vrti igru na max grafici 35 fps average 3 kruga bez problema. Temperatura GPU ne prelazi 58°C (gpu-z log). Imam instaliran onaj zadnji update 4. Kada se igra ne ruši, onda normalno ide na full detaljima. Ali često se ruši i neznam više šta da napravim. Probao sam u safe modeu, pa sa smanjenim detaljima, uglavnom ista stvar. Neki prijedlog šta da napravim da to proradi? Vidim da većina igraju bez problema pa mi je ono, wtf.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 11:49 (harrothar).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
harrothar kaže...

Imam problem sa igrom. Na nekim dijelovima misije mi se smrzava i zatim alt-taba na desktop sama od sebe, pa onda više nemogu nazad alt-tab u igru. A ako ne ugasim exe preko task menagera ubrzo nakon što me baci na desktop, tada mi se smrzne cijeli komp pa moram hard reset. Neki puta mi se usporedno sruši i Firefox (koji najčešće radi u pozadini dok igram), a neki puta mi skoči popup da mi se driver grafičke srušio. Imam najnovije drivere (320.18) a u benchmarku mi vrti igru na max grafici 35 fps average 3 kruga bez problema. Temperatura GPU ne prelazi 58°C (gpu-z log). Imam instaliran onaj zadnji update 4. Kada se igra ne ruši, onda normalno ide na full detaljima. Ali često se ruši i neznam više šta da napravim. Probao sam u safe modeu, pa sa smanjenim detaljima, uglavnom ista stvar. Neki prijedlog šta da napravim da to proradi? Vidim da većina igraju bez problema pa mi je ono, wtf.

Neko hklanje drivera..Novi driveri ne znače nužno i najbolje.Vidim da imaš nVidiju,ja igram bez beda na defaultnim driverima koje sam dobio uz nvidijinui karticu..NEMA potrebe stavljati najnovije..Probaj roll-back ove najnovije drivere pa vidi kako se ponaša..radi nekoliko frapsova ne nadograđujem drivere,nego mi je bitno da radi solidno..

Plakat ćeš kad ti kažem da LL igram stabilno i na 2,5 godine starom lapu,sa stvarno skromnom nVidijinom karticom..u stvari počeo sam igrati,ali sve radi kao podmazano..

Dakle,rolaj-bek na primarne drivere od kartice..one koje si dobio uz nju..pa vidimo što bude..

14 godina
neaktivan

ova igra je vrhunska! naprosto sam zadivljen!

Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
odjavljen
redneck kaže...
harrothar kaže...

Neko hklanje drivera..Novi driveri ne znače nužno i najbolje.Vidim da imaš nVidiju,ja igram bez beda na defaultnim driverima koje sam dobio uz nvidijinui karticu..NEMA potrebe stavljati najnovije..Probaj roll-back ove najnovije drivere pa vidi kako se ponaša..radi nekoliko frapsova ne nadograđujem drivere,nego mi je bitno da radi solidno..

Plakat ćeš kad ti kažem da LL igram stabilno i na 2,5 godine starom lapu,sa stvarno skromnom nVidijinom karticom..u stvari počeo sam igrati,ali sve radi kao podmazano..

Dakle,rolaj-bek na primarne drivere od kartice..one koje si dobio uz nju..pa vidimo što bude..

Kupio sam polovnu grafu i nisam dobio CD sa driverom. A i za ove drivere veli Nvidia da su posebno optimized za Metro LL. Nebitno.

Negdje sam naletio na tekst gdje je netko downclockao grafu pa mu je radilo. Moja je factory OC ali reko nemam šta za izgubit, idem probat. Skinuo OC Guru sa Gigabytove stranice, downclockao grafu za 100Mhz i uspio prijeći par misija, crashevi su prestali. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 14:58 (harrothar).
15 godina
neaktivan
Danyel kaže...
lmutak kaže...

Presao ovo remek-djelo i sta reci, koju poruku poslati,,,uglavnom igra je remek-djelo igrace bastine ne nulte kategorije nego i vise...

Preporuka svima..............

Tek kada ovo odigraš, shvatiš koliko su ostale pucačine smeće!

Pogotovo nekakvi CoDovi ili BF...

Molim te, kad govoriš "ostale pucačine smeće", pokušaj da barem izbaciš Battlefield iz liste koju nabrajaš.

EUW: MushRoomD
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Molim te, kad govoriš "ostale pucačine smeće", pokušaj da barem izbaciš Battlefield iz liste koju nabrajaš.

"Trash", bolje ? {#}

Your Downvotes only make me stronger {#}

a man , a city and a lighthouse
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 16:35 (hari85).
12 godina
protjeran
Danyel kaže...
lmutak kaže...

Presao ovo remek-djelo i sta reci, koju poruku poslati,,,uglavnom igra je remek-djelo igrace bastine ne nulte kategorije nego i vise...

Preporuka svima..............

Tek kada ovo odigraš, shvatiš koliko su ostale pucačine smeće!

Pogotovo nekakvi CoDovi ili BF...

E,sad se iskreno nadam da si vrlo zadovoljan nekom igrom pa si je pošteno i kupio..{#}..ili si i njoj našao neku manu???{#},pa si odlučio,ne platiti je..

13 godina
odjavljen

Swampy, swampy, swampy... Jesu onu blatnjavu močvaru odradili, svaka im čast. Samo strepim da se ne bućnem u onu prljavu vodu ili me neka karakondžula ne povuče. Fenomenalno! Demonski mutanti krstare nebom, od kojih sam čak i dobio besplatan ringešpil oko zagađene Moskve. Sreća pa sam debelo štedeo filtere za gas-masku. Na Hardcore igram a imam nekih 40-tak minuta. Koliko vidim može se naći još koji filter na nekim lokacijama. Vidim da je prisutna kakva-takva nelinearnost, jer močvarnu zonu možemo slobodno istraživati, a što je kod mene još jedan ogroman plus u nizu.

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nekako sam se nadao približavajući se kraju da će se od nekud pojavit legendarni Hunter iz Metroa 2033 - no na žalost nije se pojavio, jer njegova sudbina u 2033 nije do kraja definirana...

Šteta...

Profil (promatrac) uklonjen je na moj zahtjev iz razloga jer nekoliko korisnika na forumu koristi nadimak promatrac.
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozz, imam jedan problem... igra mi se vrti na nekih 40-50fps otprilike, ali kad upalim fiziku, neko vrijeme radi normalno cirka minutu - dvije, i onda samo padne na 15fps-a i ne dize se vise... Probao sam staviti i postavke na low i sve smanjit, opet se isto dogadja...jel ima netko nekakvo rjesenje? Driveri su 320.18

pero
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Lord Pero kaže...

Pozz, imam jedan problem... igra mi se vrti na nekih 40-50fps otprilike, ali kad upalim fiziku, neko vrijeme radi normalno cirka minutu - dvije, i onda samo padne na 15fps-a i ne dize se vise... Probao sam staviti i postavke na low i sve smanjit, opet se isto dogadja...jel ima netko nekakvo rjesenje? Driveri su 320.18

To se i meni događalo, meni se znalo "zablokirati" na 11 fps u onim tunelima,  pa evo da ti ustedim trud (ja sam pokusao sve, driveri ovi oni, reinstal, druga particija, sva 3 updatea, patch drivera, low postav, klokanje i default grafe.. itd...) jedino sto mi je omogucilo normalno igranje je iskljucivanje Advanced Physx a onda sve moze i na max osim ssao i radi super.

Profil (promatrac) uklonjen je na moj zahtjev iz razloga jer nekoliko korisnika na forumu koristi nadimak promatrac.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 9:50 (Glavas).
12 godina
neaktivan

I meni se cini da nema drugog izbora... Ali ti mas radeonku koja ne podrzava fiziku, ali moja nvidia podrzava...tu je vec problem.. ali sto se moze hahaha 
 {#}

pero
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

zasto mi u quck time eventima ne pise sto trebam stisnuti? ne znam da li to ima veze sa tezinom (igram ranger hardcore mod pa mi ne pise niti streljivo) ali vec nekoliko puta za redom ginem na djelu gdje te ciko fura na splavu i oni govnjivi skampi iskacu iz vode. mislim da su 2 QTE u malom razmaku

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
sushii kaže...

zasto mi u quck time eventima ne pise sto trebam stisnuti? ne znam da li to ima veze sa tezinom (igram ranger hardcore mod pa mi ne pise niti streljivo) ali vec nekoliko puta za redom ginem na djelu gdje te ciko fura na splavu i oni govnjivi skampi iskacu iz vode. mislim da su 2 QTE u malom razmaku

da, to ti je do tezine. i uvijek ti je tipka E za svaki qte kolko se ja sjecam

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 15:43 (aswada).
15 godina
neaktivan
redneck kaže...

E,sad se iskreno nadam da si vrlo zadovoljan nekom igrom pa si je pošteno i kupio..{#}..ili si i njoj našao neku manu???{#},pa si odlučio,ne platiti je..

Nažalost odgovaram na tvoju provokaciju... Sjećaš se kad sam rekao ako mi se igra svidi i MULTIPLAYER je? Eh, pa da, imam svaki Battlefield kupljen.

13 godina
odjavljen

zbog takvih stavljaju multiplayer u igre koje ga nebi trebale imat

http://revohd.blogspot.com/
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

Battlefield je igra kojoj singleplayer ne treba.

14 godina
Arnold Layne kaže...

Daj chillax.

Postoje sp i mpr igre. problem nastane kad jedna počne forisrat drugu i popuši.

Metro je sp priča, igra za jednog igrača koja drži vodu sa settingom i pričom. MP bi bio kakav god preloše složen i nepotreban. Jedan bishock, isto, mutli bi samo usrao stvar.

A druga stvar je sa bf, koji sp stavlja tek toliko jer cod ima isto sp pa žele konkurirat ali svatko tko kupi bf, kupi ga radi mp.

Sp igra može biti bolja od mp igre, ali ne može dati i ponuditi više jer ti kad prelaziš jednu igru 3. put već sve je više manje isto, možeš testirat možda druge rute i oružja dok svaki put kad loadaš mapu u mp igri ne znaš što te čeka.

I jedne i druge su vrijedne novca, ali sp igre moraju opravdati 50-60 eura bačenih u njih sa super pričom koja te tjera da je svake godine opet odigraš, a mp igra mora imat sadržaja koji te drži i po 1000sati uz nju.

Ugl. kupujte što hoćete i kako hoćete, ali ne osuđujte one koji kupuju jednu igru godišnje.

I najbitnije have fun, za to su igre tu.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
odjavljen

METRO: LAST LIGHT OPIS

- Privedoh i ja igru kraju, na Orginal - Hardcore težini, pa da vam saopštim svoje utiske... Ovako... Jako volim igre apokaliptičnog tipa, i pored Metroa, veliki sam ljubitelj Fallout i Stalker serijala (za Fallout mislim na trojku i NV, kao i ekspanzije, kojih ima jako mnogo, a koje variraju po kvalitetu, ima zaista vrhunskih poput Point Lookouta za trojku, na primer). Kada sam prvi put igrao Metro, sad mislim na 2033, u toj igri sam video i osetio nešto što pre nisam ni u jednoj, a to je valjda ta atmosfera mukotrpnog snalaženja i preživljavanja u tim Ruskim tunelima po kojoj se ovaj serijal i proslavio, a za one koji ne znaju, mada to već znaju i ptice na grani, Metro je igra koja je nastala iz serije romana Ruskog pisca Dimitrija Glukhovskog koji treba da objavi valjda završno poglavlje ove popularne knjige, Metro 2035. Osećaj kada prvi put sa Burbonom, likom kojeg se sigurno sećate, kročite u te mračne tunele zaista je neopisiv, i pomislite Bože ovi ljudi nisu normalni šta su napravili, stvarno im svaka čast, sve je na svom mestu, ali kakva li me spodoba vreba nekoliko koraka napred, a vidim samo metar, dva ispred sebe zahvaljujući baterijskoj lampi, koju moram još i puniti ali da li smem da izvadim punjač a da me nešto ne zaskoči... Sve su ovo krupne sitnice, koje još dodatno produbljuju inače savršenu atmosferu, koja najveći maksimum dostiže kada vas ostavlja samog, bez Burbona ili nekog drugog pričljivog saputnika, a moram dodati da su likovi bolje odrađeni nego u nekoj RPG igri, svaki od njih ima svoj smisao i dubinu, svaki se ponaša prirodno, mada lična konverzacija sa svima nije moguća. No vratimo se Last Light-u...

- Od novog Metroa imao sam ogromna očekivanja i mogu reći da su se i ispunila. Atmosfera je skroz zadržana, a poglavlje Regina i ono s Pavelom me pogotovo podseća na predhodnika. Gameplay je značajno bolji, tu mislim na pucačku mehaniku, ali je dosta i brži jer nema više detaljnog pretraživanja municije i druge opreme po telu, nego se sve rešava pritiskom jednog tastera što je malo konzolaški, ali hajde, nije to neka mana... Ljudi ima mnogo više nego u predhodniku, na poglavlju Revolution ih možda ima više nego u celoj predhodnoj igri, i na težini na kojoj sam ja igrao, otvoren sukob je bio nemoguć, pogotovo ako ima oklopljenih, ali zato je tu još jedno ogromno unapređenje, opet u odnosu na predhodnika, a to je stelt (stealth). Ovde je stelt jako dobro implementiran i više ću pažnje podrediti njegovom opisivanju. Znači ako ste u mraku i nepravite veliku buku brzim kretanjem, a ljudi su u mirnoj fazi, nikada vas neće primetiti čak i ako ste odmah iza njih, a ako nekim slučajem posumnjaju, počnu da pale lampe i razgledaju okolinu, tada vam je jedino rešenje da se brzo sklonite sa te pozicije ili će vas odmah locirati i objaviti alarm, treba gasiti sva svetla kada igrate protiv ljudi, ručno po mogućnosti jer ako gasite oružijem (čak i sa prigušivačem) a ima ih u blizini, počeće da vas traže. Protiv mutanta se nisam mnogo steltovao mada mi se dopada fora da nekima od njih svetlost smeta, tako da kod njih lampe i ostale izvore svetlosti treba paliti, treba dodati da mutanti gutaju značajniju količinu municije, i do nekoliko šanšera, dok je kod ljudi samo jedan precizan hed-šot sasvim dovoljan. U igri se municija brzo može skupiti ako protiv ljudi igrate stelterski ali se isto tako brzo troši kada se igraju površinski delovi gde mutanti preovladavaju. Dopada mi se što je novčani sistem ostao isti, i što su zlatni meci ređi, mada i ako njih štedite uvek ćete imati da se dovoljno opremite. Sistem gas-maske je ostao isti sa izmenom da je sada možete obrisati od prljavštine... Treba istaći da su površinski delovi igre mnogo uznapredovali, mada im treba više nelinearnosti poput močvare koja je vrhunski odrađena, ali opet malo skučena. Meni se lično svideo prvi deo igre, to jest prvih petnaest poglavlja, mada ni ostatak ni malo ne zaostaje, misije s Khanom su i dalje mističnog karaktera, što sam i predpostavio da će biti. Naoružanje je ostalo manje-više isto sa par novih komada, i može se nadogađivati... Šta još da kažem?... Da. Preporučio bih da ko nije nikada igrao Metro, da prvo odigra 2033 pa tek onda ovaj nastavak zbog priče, jer će se tako bolje upoznati sa Metro svetom. Za grafiku neću da trošim reči jer samo budala može da kaže da ne valja, mislim u tehničkom smislu. Dužina igre je nešto slična s predhodnom igrom, i ako ova ima deset poglavlja manje, oni su nekoliko puta veći nego oni u predhodniku.

- Svaka čast 4A Games studiu za ovakvu igru. Čuo sam da su prilikom izrade imali velikih problema, još sa čestim nestancima struje, a opet gledajte kakav je krajnji rezultat. Ovim igrom su pokazali zapadnjacima da mogu da stvore nešto što može biti bolje od njihovih kreacija, bez obzira na to što su oni mali tim, imaju ogromne ambicije i zaista im svaka čast zbog toga. Ova igra ne zaslužuje da se takmiči sa Crysisom, CoD-om ili BF serijalom, jer joj to nije konkurencija, ne kažem da su te igre loše ali nisu dostojne i nemaju taj kriterijum kakav je potreban da bi se poredile sa Metroom. Još jedan detalj je da se Last Light prodao više od predhodnika u prvih sedam dana nego 2033 do sada, ali to nama ništa netreba da znači. Novi Metro nećemo vidieti skoro, ali će biti DLC paketa, možda za neke četiri godine što bi bilo pristojno vreme za nastavak, mada bi trebali da ubace dosta novih inovacija jer je po meni Last Light zaokrušivanje priče iz predhodnika. Ko zna, možda sledeći lik bude Hunter i ako se u ovom delu nije ništa saznalo o njemu. Ova igra je kult i treba da zauzima posebno mesto u igračkoj industriji. Jedini konkurent ove igre može biti Stalker, možda jednog dana i izađe. No dobro... Evo moje konačne ocene za metro, mislite šta god hoćete, možda bi bilo realnije da dam makar malo manje, ali momke iz 4A Games-a treba nagraditi za sjajno obavljen posao. Dakle od 1 do 10:

Gameplay - 10 - Dosta brži u odnosu na predhodnika, mada bi to neki shvatili kao manu, stelt je ponekad neuračunljiv.

Grafika - 10 - O ovome ne treba komentarisati

Zvuk - 10 - Savršeno zvučno dočaravanje atmosfere nukleane apokalipse i preživljavanja u moskovskim tunelima a i jezivih zavijanja na površini, oružija konačno imaju zvuk vredan slušanja, glasovna gluma na zavidnom nivou, mada ima istih voice-actora

Konačna - 10 - Ako se ne pojavi novi Stalker, ovo je najbolja pucačina u 2013 godini

15 3 hvala 5
16 godina
neaktivan

Da, za mene je BF smeće, malo bolje od CoD-a ali ipak smeće koje veliča američku vojsku koja kolje po cijelom svijetu u ime "demokracije".

I molim onog ogre da mi objasni i očemu to Stalker ili prvi Metro govore, jer sam ja poprilično zelen i glup pa ne shvaćam, ili on pak ne shvaća da sam ja HVALIO te igre?

A što se tiče Metroa, igram upravo prvu verziju, polako i guštam... Dobar je ovaj Metro, ako netko nije shvatio što želim reći, no stariji me se više dojmio... 

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
14 godina
Danyel kaže...

Da, za mene je BF smeće, malo bolje od CoD-a 

Koliko sati multiplayera si odigrao?

Comi123 kaže...

METRO: LAST LIGHT OPIS

- Privedoh i ja igru kraju, na Orginal - Hardcore težini, pa da vam saopštim svoje utiske... 

Gameplay - 10 - Dosta brži u odnosu na predhodnika, mada bi to neki shvatili kao manu, stelt je ponekad neuračunljiv.

Grafika - 10 - O ovome ne treba komentarisati

Zvuk - 10 - Savršeno zvučno dočaravanje atmosfere nukleane apokalipse i preživljavanja u moskovskim tunelima a i jezivih zavijanja na površini, oružija konačno imaju zvuk vredan slušanja, glasovna gluma na zavidnom nivou, mada ima istih voice-actora

Konačna - 10 - Ako se ne pojavi novi Stalker, ovo je najbolja pucačina u 2013 godini

Iako je igra dobra i kvalitetna, nije 10, jer savršenstvo kao takvo ne postoji niti ne znam jel se napravila igra koja je čista desetka, mislim da nije i da neće.
dapače poštujem tvoj sud i jako lijepo si sve objasnio, ali očekivao sam relaniju ocijenu na kraju :)
nhf, samo komentiram.
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Iako je igra dobra i kvalitetna, nije 10, jer savršenstvo kao takvo ne postoji niti ne znam jel se napravila igra koja je čista desetka, mislim da nije i da neće.
dapače poštujem tvoj sud i jako lijepo si sve objasnio, ali očekivao sam relaniju ocijenu na kraju :)
nhf, samo komentiram.

Vaši komentari na moju mini-recenziju su dobro došli. Tačno da se još nije napravila savršena igra, niti će ako ovako nastave, jer pohlepa za novcem sve uništi pa i gaming industriju. Znam da sam sa ocenom malo preterao ali sam to uradio namerno i svesno, i ako znam da se mnogi neće složiti sa mnom. Najveću ulogu u mom ocenivanju zauzele su sledeće stvari, a to je da ovo nije zapadnjačka igra i da je pravi relativno mali tim, s obzirom na to kakvih giganata danas ima, i da isti ti zapadnjaci dobro promisle ako žele da se upuštaju u ovakve ili slične projekte, a mislim da umetničko delo ovakvog kvaliteta nikada neće kreirati ni blizu dobro kao ekipa iz 4A Games-a, koja je opet ponavljam mala, i zato sam ih nagradio malo jače.

14 godina
Comi123 kaže...
fila2208 kaže...

nhf, samo komentiram.

Vaši komentari na moju mini-recenziju su dobro došli. Tačno da se još nije napravila savršena igra, niti će ako ovako nastave, jer pohlepa za novcem sve uništi pa i gaming industriju. Znam da sam sa ocenom malo preterao ali sam to uradio namerno i svesno, i ako znam da se mnogi neće složiti sa mnom. Najveću ulogu u mom ocenivanju zauzele su sledeće stvari, a to je da ovo nije zapadnjačka igra i da je pravi relativno mali tim, s obzirom na to kakvih giganata danas ima, i da isti ti zapadnjaci dobro promisle ako žele da se upuštaju u ovakve ili slične projekte, a mislim da umetničko delo ovakvog kvaliteta nikada neće kreirati ni blizu dobro kao ekipa iz 4A Games-a, koja je opet ponavljam mala, i zato sam ih nagradio malo jače.

ma kužim te, ali nebi bilo loše da si dao i realnu ocijenu kraj te svoje subjektivne.

Dapače, red je dečkima skinuti kapu na urađenom poslu i samoj dubini igre, takve igre blockbusteri koje rade ameri i drkaju na neke boom stvari ne mogu i ne znaju napraviti :)

15 godina
neaktivan
Danyel kaže...

Da, za mene je BF smeće, malo bolje od CoD-a ali ipak smeće koje veliča američku vojsku koja kolje po cijelom svijetu u ime "demokracije".

Ček, tebi je BF smeće jer "veliča američku vojsku?". Pa da je umjesto američkih vojnika Isus s oružjem opet bi zaslužila prvo mjesto po FPS MP pucačinama...

Arrivederci, imaš ti još vremena da odrasteš i shvatiš umjetnost kreairanja igre.

EDIT: Ako je tvoje godište na profilu istina, onda stvarno ne znam u kojem ti svijetu živiš. Hajde, svako ima svoj ukus za igru, ali popljuvati bf3 kao igru samo zato što "veliča američku vojsku" stvarno nema smisla.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 16:13 (BannedOnThisForum).
16 godina
neaktivan
Danyel kaže...

Ček, tebi je BF smeće jer "veliča američku vojsku?". Pa da je umjesto američkih vojnika Isus s oružjem opet bi zaslužila prvo mjesto po FPS MP pucačinama...

Arrivederci, imaš ti još vremena da odrasteš i shvatiš umjetnost kreairanja igre.

EDIT: Ako je tvoje godište na profilu istina, onda stvarno ne znam u kojem ti svijetu živiš. Hajde, svako ima svoj ukus za igru, ali popljuvati bf3 kao igru samo zato što "veliča američku vojsku" stvarno nema smisla.

Meni ima smisla, itekakvog. Tebi ne, ali te ne krivim, dapače - razumijem te. No očito je da ti mene ne razumiješ.

Osim glorificrianja zlotvora i zločinaca, Bf3 po meni ima razvikanu i lošu grafiku (engine mi se nikada nije sviđao - previše maskira "rupe" blještavilom), a igram samo SP (mrzim MP a nemam ni vremena za to) i govorim iz tog rakursa. SP Bf-a je dosadan, repetitivan i čak gluplji od CoD-a koji u zadnja dva nastavka (ovo nisam vjerovao da ću ikada napisati!) čak ima zanimljiviju radnju i priču.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
15 godina
neaktivan
Danyel kaže...

.

Meni ima smisla, itekakvog. Tebi ne, ali te ne krivim, dapače - razumijem te. No očito je da ti mene ne razumiješ.

Osim glorificrianja zlotvora i zločinaca, Bf3 po meni ima razvikanu i lošu grafiku (engine mi se nikada nije sviđao - previše maskira "rupe" blještavilom), a igram samo SP (mrzim MP a nemam ni vremena za to) i govorim iz tog rakursa. SP Bf-a je dosadan, repetitivan i čak gluplji od CoD-a koji u zadnja dva nastavka (ovo nisam vjerovao da ću ikada napisati!) čak ima zanimljiviju radnju i priču.

Da, ali CoD se trudi napraviti priču iza svog serijala da ga ljudi ne bi potpuno odbacili. Ja lično odigram CoD zbog SP-a, MP više ni u ludilu. A Battlefield općenito je MP igra, kojoj je SP dodan samo eto da bi bila konkurent CoD-u itd...

14 godina

Ja isto kupim sendvić i pojedem samo donju krišku kruha, jer zašto bih jeo cijeli, ako želim samo donju krišku.

I onda po toj donjoj kriški kruha ću procjeniti jel sendvić bio fin ili ne?

To si ti daynele kad popljuješ bf na temelju odigranog SP. Svaka ti čast, ali tako zatucan ne možeš biti, tj. možeš zato i ideš svima na živce svojim komentarima koji se temelje na dva sata igre i 10 sati gledanja trailera i gameplaya na youtubeu.

nhf.

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ja isto kupim sendvić i pojedem samo donju krišku kruha, jer zašto bih jeo cijeli, ako želim samo donju krišku.

I onda po toj donjoj kriški kruha ću procjeniti jel sendvić bio fin ili ne?

To si ti daynele kad popljuješ bf na temelju odigranog SP. Svaka ti čast, ali tako zatucan ne možeš biti, tj. možeš zato i ideš svima na živce svojim komentarima koji se temelje na dva sata igre i 10 sati gledanja trailera i gameplaya na youtubeu.

nhf.

Iskreno, ne vidim tu nikakvu analogiju - mislim, sendvič i igra???

Govorim o SP-u i MP me ne zanima, a to ističem već godinama! SP je posve odvojen dio igre i nema nikakve analogije sa sendvičem. Ja ocjenjume SAMO SP. 

I baš me briga oće li me ko "lajkat" ili ću ić kome na živce, pišem o svom viđenju i dojmu i savšreno me ne zanima podilaziti bilo kome. Ako se kome ne sviđaju moje (pr)ocjene, neka mi lupi virtualni šamar i ćao, đaci.

Nema nikakve potrebe za živciranjem ili vrijeđanjem. 

14 godina
Danyel kaže...

Iskreno, ne vidim tu nikakvu analogiju - mislim, sendvič i igra???

Govorim o SP-u i MP me ne zanima, a to ističem već godinama! SP je posve odvojen dio igre i nema nikakve analogije sa sendvičem. Ja ocjenjume SAMO SP. 

I baš me briga oće li me ko "lajkat" ili ću ić kome na živce, pišem o svom viđenju i dojmu i savšreno me ne zanima podilaziti bilo kome. Ako se kome ne sviđaju moje (pr)ocjene, neka mi lupi virtualni šamar i ćao, đaci.

Nema nikakve potrebe za živciranjem ili vrijeđanjem. 

Pa da ti malo opišem na što liči to tvoje.

Probaš jedan mali komad igre i sudiš o njoj. Ja dok ne probam igru kako spada ne mogu reći dali je loša ili dobra, mogu steći neki dojam ili mišljenje ali konačni sud dam kad vidim sve što igra nudi.

Tako da je blesavo jedan singleplayer od BF-a koji je isključivo MP igra, uspoređivati i stavljati u istu rečenicu sa Metro i Stalkerom koji su SP igre.

Sad kužiš? Prilično je smiješno uzeti najslabiji faktor igre i srati po igri radi toga a nisi probao niti 50% onoga što onda nudi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice