oke ... trazio sam nisam nasao ... jeli igra izisla za pc ili koja ranija verzija spomenute ? tnx
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema ti za PC metal gear solida
nijednog ?
Mislim da postoje 1 i 2 za komp za 3 nz a za 4 garant nema
oke tnx
Prešo sam dvicu na kompu i stvarno bi jako želio da konvertiraju četvorku za pc, ali koliko sam ja upućen za to gotovo nema šanse.
Medal Gear Solid 4 ne postoji.
Misliš Metal Gear Solid 4?
Medal=medalja
Metal=Metal
Dobro da sad ne zajebavam, ne postoji nikakav MGS za PC. Ali probaj PS2 emulatorima pokrenit igru.
nema trice i četvorke na pc-u niti ces ga dostojno igrat na nekakvom emulatoru, možda za dvije, tri godine kad se ti emulatori malo razviju jer sve to do sad nis ne valja
Medal=medalja
Metal=Metal
Dobro da sad ne zajebavam, ne postoji nikakav MGS za PC. Ali probaj PS2 emulatorima pokrenit igru.

Medal=medalja
Metal=Metal

ma imam ja ps2 emulator i igram ja to ali JAKOOOO su sjebane kontrole pa nije bas igrivo
edit: ak ko ima nek da link za substance nek da da skinem tnx 
ma imam ja ps2 emulator i igram ja to ali JAKOOOO su sjebane kontrole pa nije bas igrivo
edit: ak ko ima nek da link za substance nek da da skinem tnx 
Ja sam za pc imao MGS2 za PC pa mi ga je netko ukrao.Igra nije emulirana bila je orginal za 69kn.
Evo veb shop.Metal Gear Solid 2 Substance
MGS 4 ima oko 30 do 50 GB i nisu je uspjeli prenijeti sa PS3 i Xboxa na PC. Sje*ali su neku stvar ugl ona vam je na Blue-ray tako da bi je rijetki mogli igrati tako sam ja cuo, ako je to ta igra. Ali ne drzi me za rijec.
MGS 4 ima oko 30 do 50 GB i nisu je uspjeli prenijeti sa PS3 i Xboxa na PC. Sje*ali su neku stvar ugl ona vam je na Blue-ray tako da bi je rijetki mogli igrati tako sam ja cuo, ako je to ta igra. Ali ne drzi me za rijec.
Šta za PC postoje samo MGS1 i MGS2?Zna li netko kad bi mogla izać neka novija verzija?Ne isplati mi se nabavljat starije verzije za PC.
Nikad. MGS serial je ekskluziva samo za sony čak nema ni za xbox .
Nikad. MGS serial je ekskluziva samo za sony čak nema ni za xbox .