Mechwarrior 5

poruka: 5
|
čitano: 2.047
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Mechwarrior 5

Vidim da nema topica ( ispričavam se ako mi je promaknuo, ali prošao sam prve tri stranice ovog podforuma ), pa rekoh da ga otvorim.

Prije kojih 5 dana najavljen je prilično neočekivano novi Mechwarrior naslov. Nije službeno Mechwarrior 5, već se zove čisto Mechwarrior. Izlazi za PC i Xbox 360, a na linku dolje možete vidjeti prvi gameplay trailer i vijest koji više-manje objašnjavaju sve.

VIJEST: Mechwarrior se vraća

Izgleda odlično ne? Jeste igrali prijašnje Mechove? Tko se raduje novome? Ajmo diskusija! :)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Mechwarrior 5

Nema topica o Mech simulatoru, ali najave i rasprave ima: Potvrđen novi MechWarrior

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
Mechwarrior 5

Ah, to sam vidio da, al se nisam sjetio pri kreaciji topica. Ipak su to samo komentari na vijest, a ovdje je više topic za generalnu raspravu o novomu Mechwarrioru kao i prisjećanje na starije naslove...

Ako moderatotr ocjeni da je topic za lockanje, samo vi dajte ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mechwarrior 5

Zombie games and zombie threads.

MW (jedini MW sta se mene tice, f*** Modern Warfare) je live and kicking sudeci prema tweetanju glavnog dizajnera. Napokon su rascistili zavrzlamu sa M$om i igra nastavlja development.

I ovaj Atlas izgleda predobro. Jedva cekam {#}

Vi veri veniversum vivus vici
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Mechwarrior 5

MechWarrior 5: Mercenaries, in development by Piranha Games, was announced at MechCon 2016 in Vancouver last night. It’s a standalone single-player game separate from MechWarrior Online and already there is pre-alpha video of what appears to be the game’s first seven minutes. See it above.

Nadajmo se da će bit dobar. :)

http://www.polygon.com/2016/12/4/13832860/mechwarrior-5-mercenaries-launch-date-pc

http://www.mw5mercs.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice