Max Payne 3

poruka: 9
|
čitano: 1.853
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Max Payne 3

Link

Počele su kružiti glasine kako nam stiže treći nastavak legendarnog May Paynea, i to iz Rockstarovog studia. Još ništa nije potvrđeno, no i ovo je sasvim dovoljno da fanovima počnu curiti sline..

Što kažete?

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2008 14:41 (Duksy).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Max Payne 3

Mene ovo baš i ne veseli. Imam osjećaj da će rockstar nabacati u max payne svakakvih nekakvih novih "kul fičursa" koje ja ne želim. Imam osjećaj da će to biti daleko od originala.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Max Payne 3

baš naprotiv, ja sam optimističan, iako razumijem gore navedeni pesimizam :) vrijeme će pokazati...

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Max Payne 3
i Ako bude ja ću čekat cijeli mjesec kod Algoritma samo da se još jednom sjetim kako je popiti painkillere ;D
Potraga za istinom dragocijenija je od njenog posjedovanja.
18 godina
neaktivan
Max Payne 3

Ako bude pola ko dvojka i jedinica bit ce fenomenalna. A to je rockstar i nema sanse da ispadne losa.

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Max Payne 3

Sada uz nadolazeći film i sve to, normalno da razmišljaju o nastavku. Kakav će biti - ovisi..

Jedinica je u svoje vrijeme bila fantastična akcijska pucaljka, a dvojka ju je nekoliko godina kasnije čak uspjela nadmašiti grafikom, fizikalnim modelom i pričom.

Ako sve bude ok, nema razloga da trojka ne bude barem jednako dobra kao i prva dva nastavka tog fantastičnog mračnog serijala.

P.S. Stranglehold koji je pokušao kopirati Payne-ov recept mu nije ni do koljena, mada ima napredniji engine.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Max Payne 3

Evo da obnovimo i ovu temu, izgleda da je datum izlaska sve blizi najavljivanju, pa cak da ce i MP biti dostupan i da ce se zadrzati sve one specijalnosti koje su imali prvi i drugi Max. Ja se radujem ovoj igri, sto je ponovo zazivjela. Vise informacija :

http://www.rockstarspy.com/apps/forums/topics/show/4568326-max-payne-3-scans-edge-magazine?page=last

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Max Payne 3
I'm just sayin'
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Max Payne 3

Zvuči mi i izgleda mi zanimljivo s tim prebacivanjem vremena, to što će biti malo prošlost malo danas.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice