Da li neko ima instaliran ME na Windows 7-ici, ja sam probao i googlao i ne znam vise sta da radim, na XP-u radi bez problema, hocu da ga pokrenem na sedmici...
Imal neko neko rjesenje ?
Da li neko ima instaliran ME na Windows 7-ici, ja sam probao i googlao i ne znam vise sta da radim, na XP-u radi bez problema, hocu da ga pokrenem na sedmici...
Tražiš rješenje, a nisi ni rekao problem, samo da ga želiš pokrenuti...
Nabaci koji SS ( screen Shot ) ili barem reci što ti se pojavi kada pokušaš pokrenuti igru.
Ma izbaci mi neki Configuration Utility ili sta vec, dodje poruka: 'Mass Effect Configuration Utility has stopped working' , otprilike tako, nemogu SS dat jer mi je to na kompu, a ja sam na laptopu...
Imam dovoljno jak komp, nije to problem, vec citao sam po drugim forumima da je to problem kod Windows 7 i nisam jos skonto kako ga rjesiti :/
desni klik na setup>properties>compatability>windows XP
i trebalo bi radit
Sretno i da si stavio SSove 
desni klik na setup>properties>compatability>windows XP
i trebalo bi radit
Sretno i da si stavio SSove 
To sam vec probao, ne radi, to radi samo za GTA IV koliko sam primjetio...
Vjerovatno je problem u lošem c*acku.
Do windowsa sigurno nije kad je Win7 sluzbeno podrzan (sad vidim da je rijec o jedinici)