Usro sam se sinoć kad sam vidio to... Cjelovečernji film. Nema šanse da to pogledam
Ja sam ga pogleda cilog, iako imam igru i zadovoljam sam. Tj imam skoro isto misljenje ka i on. UI je uzas.
Jao ubije me ona sudoku enkripcija
Kasnije dobijas jos teze sudokue. S 5 redova i 5 zasebnih grupa. Aj barem nesto da malo mucnemo mozgom. t
Mene najviše smeta ono što bi i vecinu gejmera (trebalo) i to mi je malo too much...
Dakle UI je govno. Tolko nepotrebnog klikanja,tolko malo informacija,tolko nepotrebnih screenova...Ovo je lošiji UI od Skyrima. A Skyrim se bar moze moddat pa ispravit poor game design.
Ovi ljudi koji su radili ME:A kao da nisu odigrali svoju igru uopce pa da za doslovce 2 pune minute koristenja razno raznih crafting screenova i slicno netko kaze: JEL SE OVO NEMOZE BOLJE ODRADIT?
Fascinira me cinjenica da igra na kojoj radi tolko ljudi,koja je AAA da si uopce dozvoli takve neke ''sitnice'' koje su meni doslovce game breaking. Svaki put kad upališ ikakav menu screen dobiš karcinom. Odvratno
UI je stvarno uzas. Questovi neorganizirani (pogotovo manje bitni), research i izrada oruzija i armora je . A tek debilno majnanje resursa sa Nomadom.