Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 361.641
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Mass Effect 3
Sunburn kaže...

Sta ti ne bi bilo bolje nosit neki shotgun? Ili Carnifex ako ga imas? Brz si pa stignes cloakan trcat do supply cratea cloakan a razlika u tezini ti nosi ravno 0,5-0,7 sekundi u recharge speedu cloaka i 0,4-0,5 u recharge speedu shadow strikea.

Ja sa Destroyerom nosim Geth Pulse Rifle za skidat shield i barrier, a za slucaj da nema nekog dobrog teammatea blizu (Krogan soldier/Vanguard/Sentinel ili neki infiltrator sa dobrim sniperom) imam Crusader II za otopit Armor. Vise ni ne znam koliko puta sam na silver sam isao na Atlasa, Primea ili Brutea i nikad jos nisam izgubio.

Imam Carnifex (sad imam svo oružje osim dva promotivna), no problem mi je pucanje s njime, kad god kliknem, malo mi se nišan pomakne jer miša pomaknem... :) shotgun ne nosim jer ne mogu izdaleka niš napiknut :) a Eagle je automatik, 12 metaka u šaržeru, dosta brzo puca.
Probao sam i sa Carnifexom, no Eagle mi za Shadow bolje paše. Carnifex nosi Asari Adept, zajedno sa nekim SMGjem za skidanje shieldova... 

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Get Good: How not to suck at Mass Effect 3 Multiplayer - biblija za sve newbije koji pocinju. Steta sta nisam to procitao PRIJE nego sam poceo igrat jer sam tocno takav bio prvih 10-ak partija.

Sad sam na cudu, smisljam kako podignut shield damage za Destroyera. Eventualno zamijenit Geth Pulse Rifle sa Arc Pistol? Gubim masu na RoF boostu od Devastatora, a opet mi je GPR malo preslab, gnojim po bansheeju 7 godina na silver da mu spustim barrier, jedini razlog zato me strah prec na gold. Ima tko kakvu ideju?

Shhhh!! My common sense is tingling!!
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Jel zna netko kako prebaciti igru u dx 9 ?

Hvala!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Mislim da je u startu igra DX9, to je Unreal 3 engine. U cemu je problem?

He he, otvorio Salarian Infiltratora, zabavn je za podivljat na bronze, bas za malo se opustit uz energy drain i Mantis X, Phantoma skinem u 2 suta :)

Ne znam kako bi funkcionirao na silver jer je strasno sniper happy, ako slucajno zavrsim na firebase reactor sam truba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sunburn kaže...

Get Good: How not to suck at Mass Effect 3 Multiplayer - biblija za sve newbije koji pocinju. Steta sta nisam to procitao PRIJE nego sam poceo igrat jer sam tocno takav bio prvih 10-ak partija.

Sad sam na cudu, smisljam kako podignut shield damage za Destroyera. Eventualno zamijenit Geth Pulse Rifle sa Arc Pistol? Gubim masu na RoF boostu od Devastatora, a opet mi je GPR malo preslab, gnojim po bansheeju 7 godina na silver da mu spustim barrier, jedini razlog zato me strah prec na gold. Ima tko kakvu ideju?

Dobar razlog za nabavku mikrofona - vikneš, "Banshee! Help!" i evo drugih suigrača da pomognu ako su u blizini. Nisi opremljen za skidanje Banshee - nema veze, valjda ima netko tko je bolje opremljen. Na kraju, uvijek joj možeš odvlačiti pažnju dok suigrači ne dođu. Jedan ili dva biotika će riješiti štiteve, a onda je tvoja.

Ja goldeve nisam igrao dok nisam nakupio 1000 partija, sad igram mostly gold osim ak sam lijena gu*zica :) ali me strahovito iritiraju baš oni likovi koji se ponašaju onako kako je opisano. Obično u goldu idemo u paru, osim ako je boss, onda idemo svi zajedno, no nikad, ali nikad svi na hrpi, to nije zdravo. Uvijek pozdravim dva Asari adepta, znam da će u daljini tutnjati, ako znaju igrati.

I da, nije to CoD, čitao sam malo starije postove po Bioware forumu, bilo ih je koji su bili dobri u BF ili CoD, ali ovdje je mrvicu zeznuto... btw, da li je netko uspio odsolirati pa barem broncu? :)
Ja sam probao par puta, najdalje bih došao do wave 9 :) 

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
14 godina
neaktivan

Hmm, mislim da bi mozda i mogao broncu odsolirati sa Destroyerom, ali iskljucivo na Firebase White i sa disruptor ammo protiv Cerberusa. Mogao bi probat i s ovim Salarian Infiltratorom protiv getha ali isto samo Firebase White jer ima dobre choke pointe pa te ne mogu flankat. Bas cu probat ovih dana.

14 godina
Mass Effect 3

malo danas po jubitou gleda. Covik solo platinum :S

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Satralo bi me u prvom valu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Mda, al lik ima Typhoon X i Geth Plasma Shotgun X, mislim da mu vise ni nije zabavno nista drugo jer je prejak :)

Al strava igra, super je kako samo topi Phantoma

Nisam zna da se na platinum kombiniraju protivnici, gledam i najednom se Ravager pojavi, ono, d fak? :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 12:13 (Sunburn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mass Effect 3

Sorry sta pilam.

Htio sam sad kupit digital deluxe verziju ME3 na amazonu, ali mi neda da kupim. Link

Sta mi je radit ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Mislim da ne mozes kupovat te igre iz hrvatske, najbolje da pitas ovdje, znam da su neki nekako to zaobilazili ali meni se nikad nije dalo natezat s tim.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Mass Effect 3

pita san priku u americi, neka genericka adresa i neke seme, neda mi se s time prckat. Uzea na Originu obicni za 25€.

Vidimo se u mp kad nastancam lika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma nemas sta stancat lika, dodaj me na Origin pa cemo se dogovorit za par partija. Mogli bi se skupit nas 4 pa na silver, pokrivat cemo te na pocetku pa ces brze levele dizat.

17 godina
Sunburn kaže...

Ma nemas sta stancat lika, dodaj me na Origin pa cemo se dogovorit za par partija. Mogli bi se skupit nas 4 pa na silver, pokrivat cemo te na pocetku pa ces brze levele dizat.

Danas sam pokrivao trojicu mulaca, 74, 119, 129. U Silveru.

Ginuli su kao muhe. No moram odati počast onome jednom od njih koji je na extractionu, kad su nas dva banshee i jedan brute satrali, respawnao se i trčao po mapi da ih izbjegne, i u zadnje tri sekunde uletio u extraction zone.

A kad sam vidio Asari Adepta sa snajperom i harrierom, umro sam od smijeha :) No mora se priznati, nije mu loša taktika - zamrzne protivnika i skida ga snajperom :) ali mu je obrana za onu stvar... :)

16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

jeli ima neko generalno pravilo za razvoj lika prema višim razinama težine u multipleyeru?

Tipa: izbjegavaj melee sve u weapon damage i sl.? jer malko se igram s onim konfiguratorom i samo rijetki biotic powersi dolaze u raspon 1000+damage i da imaju solidan recharge time, a uletanje melee-jem među nekoliko crvenih na silver gotovo uvijek završava pogubno.

Dakle, jel generalno pravilo: izbjegavati melee (osim u nedostatku boljeg) i uvijek odabrati više štita/damage reduction ako se targetira silver+?

Jel se samo meni čini ili je igra postala mrvicu teža nakon zadnjeg assignementa? (ili sam se samo ja ulijenio)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zura kaže...

jeli ima neko generalno pravilo za razvoj lika prema višim razinama težine u multipleyeru?

Tipa: izbjegavaj melee sve u weapon damage i sl.? jer malko se igram s onim konfiguratorom i samo rijetki biotic powersi dolaze u raspon 1000+damage i da imaju solidan recharge time, a uletanje melee-jem među nekoliko crvenih na silver gotovo uvijek završava pogubno.

Dakle, jel generalno pravilo: izbjegavati melee (osim u nedostatku boljeg) i uvijek odabrati više štita/damage reduction ako se targetira silver+?

Jel se samo meni čini ili je igra postala mrvicu teža nakon zadnjeg assignementa? (ili sam se samo ja ulijenio)

Nedavno su neš podešavali, da, silver je mrvu teži, gold mi je bio lakši danas nego silver :)

Pa u biti nema nekog pravila, nego svaka klasa ima svoje prednosti i nedostatke; adepti igraju na bioticse + nekakakv damage oružjem koje ne smije biti preteško da bi imao čim brži power recharge. Recimo, moj Asari adept sve stavlja u Warp i Throw, Stasis ostavljam na minimumu, i sve ostalo u power damage (ili shield); omiljeno oružje - Carnifex (piercing + headshot mod) +  neki SMG (piercing + lightweight) da se nađe u slučaju opasnosti.
Njima ne daješ teško oružje jer nema smisla - njihov primar je da budu supporting role u slidanju shieldova i pomoć ako više njih navali na vanguarda, recimo. S time da, ako se nađu dva Adepta, jedan baca Warp, drugi Throw, i bilo koji Boss je dolje za manje od pola minute.

Tako za svaku klasu. 

17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Kako importati save iz ME2 u ME3? Dakle imam infiltratora sa defaultnom facom(zam da postoji bug sa custom licima), ali mi ne želi importati lika. Igra uredndo vidi save (podaci), ali kad kliknem import ništa se ne događa.

Odem na import Odem na import
Igra uredno prepoznaje save Igra uredno prepoznaje save
I na importu corak I na importu corak
arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 14:09 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni je uredno sve prošlo.

Probaj koristiti ovo rješenje : LINK

EDIT: A ako ti opet ne radi, probaj moje likove za probu: LINK

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 14:19 (Zura).
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Nisam se mogao oduprijeti amazonovoj ponudi, a i vi ste tu još dodatno nahvalili multiplayer. Nisam se još počeo baviti multiplayerom, no ima li kakav savijet za klasu i spec za početnika? 

I'm very large!

0 0 hvala 0
17 godina
Nos kaže...

Nisam se mogao oduprijeti amazonovoj ponudi, a i vi ste tu još dodatno nahvalili multiplayer. Nisam se još počeo baviti multiplayerom, no ima li kakav savijet za klasu i spec za početnika? 

Vanguard. Mislim da je najlakši za početnike.

14 godina
neaktivan

Ja jos uvijek ne znam Vanguarda igrat, malo sam zujao ali truba. Sad sam se malo sa sentinelom zaigrao, melee orjentiran Krogan sentinel sa Claymoreom i Arc pistolom :) Steta sta sam lvl 19 pa nemam Lift Grenade na max, tek onda krece zabava.

14 godina
Mass Effect 3

Prva partija sta san danas odigra/ uopce odigra je bija silver. instant na lvl 8. team je bija dobar. ali moj like nemoze nista napravit njima. Oruzije je jednostavno jadno. pucam ko lud ali stit se ne mice :D niti armor.

sad je lvl 15. Probat cu posli jos malo. skupljam sada lovu za specter pack.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam kasno upao pa nisam skuzio s cim igras. Od startera su Avenger i Mantis solidni, na cloakanom infiltratoru bi ti mantis trebao s headshotom odmah skinut Cannibala/Troopera i spustit Centuriona/Maraudera/Rocket Troopera na oko 1/3 healtha.

15 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
Nos kaže...

Vanguard. Mislim da je najlakši za početnike.

S vanguardom igram od prvog nastavka. Ok mi je, ali nisam probao drugo klase tako da ne znam. Jedino me smeta što svaki put kad napravim biot charge osjećam se dizorijentirano. Je'l jedna od klasa striktno range da šibam sa spelovima iz sigurne udaljenosti dok ne skužim mape jer se nikako ne mogu naviknuti na ovaj fov. SVe mi je skučeno! Malo kenjuckam, ali takav mi je dojam ostao dok sam prelazio kampanju.

I'm very large!
14 godina
neaktivan

Adept je long-range biotic. A i infiltrator sa sniperom je long range, ali nisu sve mape bas dobre za to.

17 godina
Mass Effect 3

Da... možda ipak Adept. Oružje nije toliko bitno.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
protjeran
Mass Effect 3

Napokon odigrao Leviathan DLC i mogu reći da je odličan, objasni dosta toga i učini kraj igre još boljim...

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

ne znam da li je do mene, origina ili svetog petra, ali već mi 10minuta stoji poruka launching Mass effect 3 .

Koji K***, ima li još netko sličan problemčić ?

EDIT: rješio problem.. kako? ugasio i upalio Origin.

:/

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 21:55 (Zura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mass Effect 3

Predobar je Leviathan DLC,bar se sad zna ko je napravio reapere,mass relaye,citadel i zasto.

Fora Fora
They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 1:42 (lmutak).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
lmutak kaže...

Predobar je Leviathan DLC,bar se sad zna ko je napravio reapere,mass relaye,citadel i zasto.

SPOILER alert

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice