Pridružio nam se još jedan kolega s foruma, tako da nas je sada 4. Ako netko još poželi zaigrati, neka se slobodno javi. LvL cap bi se trebao dizati svaka 4 mjeseca
Pridružio nam se još jedan kolega s foruma, tako da nas je sada 4. Ako netko još poželi zaigrati, neka se slobodno javi. LvL cap bi se trebao dizati svaka 4 mjeseca
To neki server na koji se može prebaciti postojeći acc, ili treba krenuti od nule?
Ispočetka, ali neki dan su podigli lvl cap na 75 tako da i dalje nije strašno za dostići taj cap.
Je li igra još popularna u 2025.
Je li igra još popularna u 2025.
Ništa posebno, nedavno je došlo novo zatvaranje servera i migracija na nove 64 bitni. Mislim da je ostalo 3 EU i 3 US ako sam dobro upamtio uz dva classic servera
Ja bacim povremeno i tako od početka.
Sve čekam LOTRO 2, ali uzalud mi izgleda.
Meni izgleda kao i zadnjih godina, ima ljudi, ništa puno, ali ima.
LOTRO je meni više za chill igru. Sviđa mi se kako su zone dosta otvorene, nisu skučene. Šume djeluju kao šume, brda kao brda itd. Sve je to nekako puno veće nego u WoWu i dosta je atmosferično.
LOTRO je meni više za chill igru. Sviđa mi se kako su zone dosta otvorene, nisu skučene. Šume djeluju kao šume, brda kao brda itd. Sve je to nekako puno veće nego u WoWu i dosta je atmosferično.
Definitivno dobro izgleda, a treba im čestitati i što su engine prebacivali između verzija DX-a, za razliku od nekih drugih.
Meni najbolji PVE, uz GW2
igra li neko u 2025.?
ja osobno igram od 2013 (uz dugacke pauze kroz godine)., nedugo nakon toga sam se pridruzio balkanskom kinu strumpfovima, koji su bili dosta veliki kin, ali su se ugasili prije par godina nakon sto je owner (Gale) disbandao guild.
nakon toga sam se pridruzio balkanskim vitezovima (evernight server).
nedavno je odradjena migracija na 64.bit servere, sto je pobrisala sve sa Evernighta.
trenutno igram sa Balkan Friends kinom, ali jako nas je malo. pa me bas zanima ima li neko od stare garde da jos igra, i di igra.
Nažalost prestao sam igrao odavno, jedino smo prije koju godinu igrali lvl 50 kada je izašo ANgmar EU servis mislim. Vjerojatno kada za koju godinu krene novi lvl 50 EU server pa ćemo nostalgično igrati opet
igra li neko u 2025.?
ja osobno igram od 2013 (uz dugacke pauze kroz godine)., nedugo nakon toga sam se pridruzio balkanskom kinu strumpfovima, koji su bili dosta veliki kin, ali su se ugasili prije par godina nakon sto je owner (Gale) disbandao guild.
nakon toga sam se pridruzio balkanskim vitezovima (evernight server).
nedavno je odradjena migracija na 64.bit servere, sto je pobrisala sve sa Evernighta.
trenutno igram sa Balkan Friends kinom, ali jako nas je malo. pa me bas zanima ima li neko od stare garde da jos igra, i di igra.
Igrao sam i ja u tim kin-ovima.
Nema baš puno ekipe.
I dan danas se logiram i uzmem nagrade 
Umjesto da se stalno tu kuka, mogao bi neko nešto i pokrenut :)