sta da ažurira? I mozes mi dati link za to? I pojasni mi sta da napravim.
sta da ažurira? I mozes mi dati link za to? I pojasni mi sta da napravim.
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35
Skineš, pokreneš, ideš "i accept the agreement" pa next pa makneš kvačicu s Bing bar pa ideš dalje na next i tak odo kraja.
evo instalirao sam ga...i sta sad? da probam igrat ili?
Prvo restart pa onda probaj.
Nazalost moram te opet razocarati! OPET STEKA...
Jesu li Windowsi ažurirani do kraja (Windows update)?
Koju točno matičnu ploču imaš?
Maticna mi je "ASRock B75M R2.0" i na sto tocno mislis pod windows update? :P Do sada mi je pisalo u takbaru tamo kod sata dolje "x" crveni kao da nisu instalirani windows update sad sam stavio INSTAL i postalo je zeleno znaci dobro..nema vise errora..? sta sad da restart komp ili?
Prema uputama s ove stranice http://www.asrock.com/mb/Intel/B75M%20R2.0/?cat=Download&os=BIOS flashaj bios na najnoviji dostupan. Možda pomogne.
Evo taman mi se instaliraju windows update...sta ocu to ostaviti da se instaliraa do kraja ili? :D
Evo taman mi se instaliraju windows update...sta ocu to ostaviti da se instaliraa do kraja ili? :D
Naravno da da.
A evo instalirali su se ali sve isto opet koce igrice! Sve sam napravio i probo..instalirao sam najnoviji driver 13.1 , instalirao windows update-e , ažurirao directx ...sve sve! A opet isto...cod i dalje koci kao i far cry...stvarno sam lud!
Imas mozda kakvo rjesenje jos da probam? :D Svaka pomoc je dobro dosla!
upravo skidam call of duty 1..igrica je sta ja znam iz 2004 godine! Sad kad je skinem instalirati cu je i vidjet kako se ponasa!
upravo skidam call of duty 1..igrica je sta ja znam iz 2004 godine! Sad kad je skinem instalirati cu je i vidjet kako se ponasa!
Nemoj piratsku, može biti i da je do toga.
pa evo ovaj call of duty mw3 koji sam skinuo sebi steka mi a mom prijatelju sam dao istu igricu nas usb da si instalira i radila mu je bez stekanja! A jos ima puno jadniji komp od mene
eo cak i on malo koci! Jbt koje sranje..

Uvijek me boli kad vidim klinca koji ne zna apsolutno ništa o računalima
kako ima pilu koju niti ne iskorištava.
Van toga, može biti stotinu sitnica koje naprosto ne znaš prepoznati, primjetiti i objasniti.
Isprobaj nekoliko različitih verzija drivera, DX, skeniraj kompletno komp (Hitman pro + MBAM & neki free AV tipa Avira)
tako da isključiš mogućnost nametnika.
Ukoliko je računalo novo, nekako mi se čini da nisi ni imao vremena nakrcati ga važnim
podacima pa u krajnjoj liniji uvijek možeš srušiti Win i probat nanovo.
Plus, nemoj ići onom shemom 'sve mora ići na ultra u Full HD-u' jer ultra pretpostavlja
maxed-out filtere (AA/AF/HBAO...) tako da će ti komp prije ili kasnije polomiti zube na nekom naslovu
a onda će biti vikanja 'zašto mi ne radi, novi je, skup je...'.
1.Driveri, tweakovi, mjerenje temperatura sistema
2.Kompletan scan
3.Pošto je 'frižak' komp, u sat vremena staviš nanovo winse u slučaju nekakvog nesagledivog problema.
GL & HF.
Posto sam na starom kompu imo Nvidiu pa sam se naucio na njihove postavke! Sada kad imam Catalyst control centar nemam pojma di se sta nalazi! Jos se nisam privikao pa jel mi mozes rec kako da ga iskljucim? :D I oce to sta pomoc? Hvala
Da ne zaboravim, slobodno odvrti Prime 95 i Furmark, eventualno OCCT.
Mada je stabilnost sigurno ok i nije hardverski problem no svejedno.
Uz to ne bi bilo loše napraviti Memtest86.
Kad odradiš sve te stvari, eliminirao si 95% mogućih uzroka.
Nemam ATI ali V Sync možeš iskopati negdje u CCC-u.
On ti naprosto sinkronizira refresh rate odnosno broj sličica u sekundi pojedine 3D aplikacije (igre)
sa refresh rate-om monitora (60) tako da ne dolazi do screen-tearinga ili stutteringa odnosno framedropova.
forzzuk iskreno ja nemam pojma o cemu ti pricas! Nisam ja sad neki profesionalac i to ..ali nisam ni tolko glup! Ali iskreno nemam pojma o cem ti..:)
Najbolje bi bilo da si uzeo neku konzolu i igrao bez problema sve. Nije PC bas za svakog (pogotova takva mrcina od PC kao tvoj). Citajuci ovaj thread mislim da nije problem u tvom PCu vec je problem sto ti neznas rukovati sa PCom.
Znaci bilo bi najbolje pozvati nekog kuci ko se razumije i nek ti sve podesi.
Pa ajde sta treba da mi podesi? Meni jednostavno nije jasno zasto mi igrice iz 2005/2006/2011 itd. stekaju? Eo ne mogu ni far cry 2 igrati na vecim detaljima odma se javlja lag! I instalirao sam najnoviji driver 13.1 i opet nista sve isto..Sad ti meni reci da ja neznam rukovati sa takvim PCom ...nebi ga ni kupovo da neznam!
pokreni gpu-z i taskmanger te npr fc3 pa vidi iskorištenost grafe i procesora u igri
tko ti je sastavljao komp, kakvo je napajanje, je li napajanje pravilno uštekano u grafičku, itd itd
Temperature za vrijeme igranja također valja provjeriti.
Evo upravo sebi reinstaliram Windowse i slucajno vidim ovo jednostavno mi nijejasno kako tebi to steka imam dual core 1.8 Ghz 3GB rama 200GB harda i ATI HD 3850 graficku igram i Far Cry 3 i NFS MW 2 i COD MW3 samo ne na ultra nego na normal pa mi nije bas jasno kako tebi to ne radi...
ja sam stavio na low sve u codu mw3 i manju rezoluciju i jos mi se smrzava? hahaha s isuse mili boze dragi...a imam predobar komp!
ja sam stavio na low sve u codu mw3 i manju rezoluciju i jos mi se smrzava? hahaha s isuse mili boze dragi...a imam predobar komp!
đizs, čitaš li ti? napiši ovdje kompletnu konfiguraciju, što uključuje i NAPAJANJE - i reci točno kako je napajanje spojeno na grafičku
Ajde vidi temperature i iskorištenost grafe i procesora za vrijeme igranja, pa nam daj konkretne informacije.