Ovako, neznam da li se ovdje smije o tome govoriti ovdje al eto. Neka mi admin slobodno dade karton ako je potrebno. Dakle, imam svoj klan i sad nam treba server. Na xfireu sam našao jedan server na kojem nitko ne igra. Mi smo sad stalno tu i praktički to sad i jest naš server, ali ne i "formalno". Sada me zanima mogu li ikako taj server "formalno" uzeti i promijenit mu ime, stavit šifru i slično? Unaprijed Hvala!
Ne,kupite si server.
saznaj rcon pass i onda možeš upravljat serverom.
saznaj rcon pass i onda možeš upravljat serverom.
a kako jel znas, posalji na pm
Kakve veze ima xf s serverom?
I vi ste mi neki... Kako vas nije sram krasti servere koje netko drugi placa...
To nije u redu, ali da, moze se saznati rcon. Cesto je lozinka samo ime klana.
Napravi homemade server. Je da će ping biti malo veći ali bolje i to nego nikako
moj frend je copil neko frajeru server
- uso je u kaln igro malo dobil recon
- promjenjil recon
- igro 1 tjedan
- onda je taj lin napravil neki admin reset i natrag uzel server
to je bzvze jtb ak oces ozbiljno onda plati
A dajte, ljudi, kako cu saznati RCON PASSWORD?
Šta ti to vrijedi kad će pravi vlasnik poslat e-mail hostingu i oni će resetirat server (ostat ćeš bez tog rcon passworda).
Napravi svoj server, jednostavno je. Kod mene bez problema igra nas 6 na 4mbit/256k standardnoj šroteks T-com vezi. Server se vrti na drugom kompu iz "Moj PC", IP adresa je riješena preko dyndns-a.
Ne smije se krasti
Nemožeš saznat, jedino da pogodiš, LOL
đabe ti rcon od servera kad pravi admin ima panel od servera i ti da saznas rcon od servera nisi formalno vlasnik servera.
Ma ljudi znan ja napravit server i igramo na njemu... al kad ja ugasim komp ugasi se i konzola...
Ma ljudi znan ja napravit server i igramo na njemu... al kad ja ugasim komp ugasi se i konzola...
Dakle, jedino riješenje je kupnja servera.
Ovako, neznam da li se ovdje smije o tome govoriti ovdje al eto. Neka mi admin slobodno dade karton ako je potrebno. Dakle, imam svoj klan i sad nam treba server. Na xfireu sam našao jedan server na kojem nitko ne igra. Mi smo sad stalno tu i praktički to sad i jest naš server, ali ne i "formalno". Sada me zanima mogu li ikako taj server "formalno" uzeti i promijenit mu ime, stavit šifru i slično? Unaprijed Hvala!
a lol,pravi hajdukovac,bez uvrede
kupite si server ili napravite homemade a to kako saznati rcon pass to je glupost,to je slicno "koje brojeve ce ce izvuci u lotu"?
Nemoguce
Imas par nacina kao haxanje servera.ali nemoj se truditi jer neces uspjeti !!!
Zasto necu uspiti ?
: nerazumus se u server a kako ces onda znati kako ga haxat :D
Budi sretan što netko plaća taj prazni server.
ako ga ukradeš on prestane plaćat i ode ti server u pm i šta ćeš onda, nećeš više nikad igrat na njemu...
a lol,pravi hajdukovac,bez uvrede
kupite si server ili napravite homemade a to kako saznati rcon pass to je glupost,to je slicno "koje brojeve ce ce izvuci u lotu"?
Molim!? Šta ti imaš protiv Hajduka i Hajdukovaca!?
mislim ono imas servera po 15 kn po slotu svako uplati na jedan racun i platite sta je tu tesko?
Ajde ne cmolji, mrcino mala..! Platite si server kao i većina nas ovdje i igrajte! Krasno su te naučili doma! Nije ni čudo da nam je država u kikirikiju s ovakvom djecom, bolja ne može ni bit...
A dobro, ne cmoljin issati... nego kako kupit server?
Ti i klan skupite 100 kuna i dajte meni ja cu vam mjesec dana hostat server 30 slota :3
50% popusta ti je to :3
mislim ako oces, samo mi PM-aj i dogovorimo se :3
Ma daj malo mi je misec dana, ima li koja stranica prava, baš za to?
Ajde ne cmolji, mrcino mala..! Platite si server kao i većina nas ovdje i igrajte! Krasno su te naučili doma! Nije ni čudo da nam je država u kikirikiju s ovakvom djecom, bolja ne može ni bit...
ma u banani..... hehe xD
Jedino da kupiš server!!! Ja ti preporučam http://www.lubo-servers.com/
Imaju najbolje servere, a za cijenu si pogledaj na njihovoj stranici!!
Razmisli Privatni server ili public(javni) server!!!
Testiraj njihov testni server!!!
(CoD4) == 82.193.210.18:20004
(CoD2) == 82.193.210.18:23456
lol cod4 host placas duplo kad ti prek stranice, kod mene je 50% jeftinije i imas kolko oces mapi i modova :3 dobis odma access kompu remote control :) i tolko slotova kaj sam reko....100mbitna konekcija...nema sta bolje :3
Jedino da kupiš server!!! Ja ti preporučam http://www.lubo-servers.com/
Imaju najbolje servere, a za cijenu si pogledaj na njihovoj stranici!!
Razmisli Privatni server ili public(javni) server!!!
Testiraj njihov testni server!!!
(CoD4) == 82.193.210.18:20004
(CoD2) == 82.193.210.18:23456
Da da dobro je ovo samo imam jedno pitanje u vezi plaćanja...kako cu ja to plaćat svaki mjesec, tj. gdje ću uplaćivat novce?
uplacujes u banci preko uplatnice na ziro racun