Injustice: Gods Among Us

poruka: 20
|
čitano: 3.805
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Nakon što je Mortal Kombat Komplete stigao na PC,  stiže i Ultimate verzija Injusticea na PC platformu koja i nije bogata ovakvim igrama. U svakom slučaju dobre vijesti za nas na PC-u koji kvalitetne tuče dobivamo na kapaljku.

Izlazak je previđen za 29. studenog ove godine, uključuje sve do sada izdane DLC-ove. Za PC, predviđena cijena je 29.99 funti (a vjerojatno i eura), kao i MK Komplete.

Osim za PC, Ultimate izlazi i za PS4, Xbox 360, PS3, PS Vitu, za Xbox One nema najave.

Izvor:

http://www.videogamer.com/ps4/injustice_gods_among_us/news/injustice_gods_among_us_ultimate_edition_heading_to_ps4_at_launch_2.html

The truth is out there?! Does anyone know the URL?
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nakon prije mortal kombata dugo sušno razdoblje, sada već 2 tuče :) nešto se događa, bilo bi lijepo kad bi i drugi izdavači slijedili Netherealmov primjer pa i izbace štogod na PC.

Evo malo gameplaya:

kuku lele

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Fakat dobro izgleda a i međusobno šoranje DC likova je bolesno zabavno {#}

Kad bi napravili DC vs Marvel šoru to bi vrh vrhova, al i sami DC je zadovoljavajuć!

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

0 0 hvala 0
15 godina

Igra otkida, stvarno je pravi gušt...toliko poteza, fora i trikova.

Grafika u sekvencama je manjkava, ali zato igra nadoknađuje igrivošću, definitvno biser!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Brutalna igra, ultimate potezi su nešto preje.beno, razbacivanje likova po levelu i korištenje elemenata iz samog lvla kod šoranja je super napravljeno, hrpetina poteza za naučit i ima jedniu stvar koja mi je kod MK-a falila a to je igraje protiv bota/botova koje sam odaberem.

Od game modova u SP-u tu su Story, Battles (20 komada, svaki ima različita pravila), STAR Labs ( 260 misija, zabavne i različite), Single Fight (odabir jedne od 15 arena i likova, može i random), Training i 1v1 protiv čovjeka.

Multi preko neta nisam mogao isprobati, nemam original, ali čim dođe plaća uzimam igru jer se definitivno isplati iako imam i MK Komplete na steamu.

Jedini nedostak mi je nepostojanje 2vs2 (Tag Team iz MK-a).

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Re: Injustice: Gods Among Us

pozdrav se može otključat onog drugog supermena na kraju story moda?

17 godina

Znam da dižem ovu temu iz mrtvih no zanima me jel netko igrao MP i dali igra ima problema sa lagom u MP. 

''It's not broken, It's a game feature''
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bil sam spreman platiti 20eura za ovu igru jer bi baš igral neku šoru pred TV-om sa 2 gamepada (1 vs 1) , kad ono na Steamu opet 75% dole,  i kupim igru za 4,99eur :D 

Sreća!

Multi me ne zanima toliko kolko 1 vs 1 lokalno na 2 gamepada. Sad samo ubost neki dobar wireless gamepad ;)

Grafika je odlična!

(sad me svrbi da za istu lovu uzmem još i Mortal Kombat Komplete Edition)

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 8:47 (Nick_Diamond).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

uzmi slobodno, ja sam isto pokupio mk i injustice bundle još prošle godine za 10 eura.

inače multiplayer u injustice je bolji od onog u mk-u gdje često izbacuje iz meča čim veza malo padne zbog lošeg netcodea.

a i u mk-u imaš Tag Team - 2v2 šora i bolesni comboi koji uključuju 2 lika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Uzeo sam injustice i mk komplete. I istina injustice ima bolji netcode ali isto ima mana. Recimo zna izbaciti nakon runde survival ili koth. Dok 1 na 1 radi ali samo ako ja izazovem nekoga. Ako netko mene izazove onda igramo 3 runde i izbaci.

Oba dve igre su u SP pogledu jako dobre no šteta što MP neznaju da poprave.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
stickman1 kaže...

uzmi slobodno, ja sam isto pokupio mk i injustice bundle još prošle godine za 10 eura.

inače multiplayer u injustice je bolji od onog u mk-u gdje često izbacuje iz meča čim veza malo padne zbog lošeg netcodea.

a i u mk-u imaš Tag Team - 2v2 šora i bolesni comboi koji uključuju 2 lika.

2 vs 2? , to bi značilo da podržava 4 kontrolera/gamepada ? Za lokalnu šoru 2 vs 2 .. ili je to samo za online multiplayer ?

Imal sam prvo krekanu verziju Injusticea, tam mi nije radil 1 vs 1 ni multi. Upravo mi se skida oriGigi sa Steama, tak da kad dođem doma s posla, odma idem igrati :)

1 vs 1 je u Injusticu pod multiplayer (mislim na lokalni 1 vs 1 na 2 gamepada) ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 10:24 (Nick_Diamond).
12 godina
neaktivan
Nick_Diamond kaže...

2 vs 2? , to bi značilo da podržava 4 kontrolera/gamepada ? Za lokalnu šoru 2 vs 2 .. ili je to samo za online multiplayer ?

Imal sam prvo krekanu verziju Injusticea, tam mi nije radil 1 vs 1 ni multi. Upravo mi se skida oriGigi sa Steama, tak da kad dođem doma s posla, odma idem igrati :)

1 vs 1 je u Injusticu pod multiplayer (mislim na lokalni 1 vs 1 na 2 gamepada) ?

2vs2 - može i na 4 kontrolera, znači 4 osobe, ali i 2 kontrolera i 2 osobe, zato jer u svakom trenutku bore se samo 2 borca, po jedan iz svakog tima. zvuči zaje.bano kad igraš sam sa 2 lika, al je skroz lako

injustice - mislim da se ide u miltiplayer i onda versus, al ne mozes fulat, lako se to napravi, ne znam sad napamet nisam igrao od 8.mjeseca.

14 godina
neaktivan

Ok. Hvala. Idem uzet onda i Mortal... još do kraja dana je -75% na sve od Warnera... to znači i svi Batmani ;)

13 godina
neaktivan

Čitam da im ne valja multiplayer? Uspori u pola igre, lag, nema protivnika. Istina?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Probam pa javim.

12 godina
neaktivan

govorim za sebe, nekad radi ko urica, nekad se zblesir apa treba gasit igru pa ponovo ulazit... igrača još uvijek ima, barem u večer kad igram.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Neznalica121212 kaže...

Čitam da im ne valja multiplayer? Uspori u pola igre, lag, nema protivnika. Istina?

Recimo da nekad trebaš po 3 puta se vračati na glavni menu i ići nazad na online da bi igra radila normalno. I onda recimo nekad zna nakon 4-5 rundi 1 na 1 lagirati. Pa se izađe iz igre i ponovo. 

Recimo da treba dosta živaca jer nekad zna spajati i po 2 minute. A nekad i zablokati pri spajanju - crna slika može se samo alt + f4.

13 godina
neaktivan
Hummer kaže...
Neznalica121212 kaže...

Recimo da nekad trebaš po 3 puta se vračati na glavni menu i ići nazad na online da bi igra radila normalno. I onda recimo nekad zna nakon 4-5 rundi 1 na 1 lagirati. Pa se izađe iz igre i ponovo. 

Recimo da treba dosta živaca jer nekad zna spajati i po 2 minute. A nekad i zablokati pri spajanju - crna slika može se samo alt + f4.

Šteta

13 godina

Ako netko igra jos ovu igru cisto neka me add na Steam :) L1nNK d[^.^]b

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice