Igra Hotel 626

poruka: 14
|
čitano: 15.012
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Igra Hotel 626 !?!?!?!?
pitanje

Evo upravo sam saznao za tu igru. moze li mi netko objasnit o cemu se radi. neki su rekli da mozes igrat i bez mikrofona i web camere? o cemu se tu radi. vidim da je neki horor sto obozavam. i registrirao sam se i kaze da ce mi meilom javiti kada ce mi soba bit spremna.

je netko igrao to nekad? ukratko kakve je igra,sta se radi i sta je to kao neka online simulacija ili sta?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Igra Hotel 626 !?!?!?!?
vidikovac kaže...

Evo upravo sam saznao za tu igru. moze li mi netko objasnit o cemu se radi. neki su rekli da mozes igrat i bez mikrofona i web camere? o cemu se tu radi. vidim da je neki horor sto obozavam. i registrirao sam se i kaze da ce mi meilom javiti kada ce mi soba bit spremna.

je netko igrao to nekad? ukratko kakve je igra,sta se radi i sta je to kao neka online simulacija ili sta?

Otišao sam na njihove stranice da vidim o čem se radi i pošto mi je tamo sve tako ljepo objašnjeno izgubio sam interes za igrom :P
Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
17 godina
neaktivan

Čim se registriraš, odmah se možeš ulogirati s tim podacima, a onda ćeš vidjeti o čemu se radi...

17 godina
macak kaže...

Čim se registriraš, odmah se možeš ulogirati s tim podacima, a onda ćeš vidjeti o čemu se radi...

Ok hvala na infu, ali više volim prvo vidit o čemu se radi pa onda odlučit dali se registrirat na nešto ili ne.
Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
16 godina
neaktivan
autorov komentar
macak kaže...

ne mogu se ulogirati jer mi kaze da ce mi javit kada ce mi room bit ready. kuzis. citao sam nesto na engleskom o cemu se radi ma ne shvacam bas dobro. sta igras tamo s drugim ljudima ili sta?
17 godina
neaktivan
Igra Hotel 626

Pa piše ti tamo da možeš igrati između 18h i 6h (znači, iza 6 popodne, pa cijelu noć). Sad se samo upišeš, pa ti oni kao jave kad ti je ''soba'' spremna.

Igra započinje tako što se budiš u sobi, u ukletom hotelu i moraš ispunjavat razne zadatke da izvučeš živu glavu. Uglavnom, horor Namigiva

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

mozes i igrati prije 6.....samo promijeni sat na komp,stavi na 17:59 i sacekaj minutu

16 godina
neaktivan
autorov komentar

OK. sve sam shvatio. ma ok je igra. Dali zna mozda netko jos takvih igri,nekih horor igri ali da se igraju multiplayer,kuzite,online. Da se igraju sa drugim igracima preko neta,ali da su stvarno zanimljive.

16 godina
neaktivan

joj!kako se tu uđe registrirala se jesam i šta sad?Belji se  (=  (:

16 godina
neaktivan

ISKRENO REĆENO NEZNAM NI JA ALI ĆEMO MI TO BRZO NAUČIT.

16 godina
neaktivan
autorov komentar

jednostavno cekas 6 sati navecer. onda si pogledaj mail koji si stavila pri registraciji. ili u 6 sati probaj udi bez poziva.

zanimljiva flash igra. interesante stvari moras radit

Proud to be adicted to WoW
16 godina
neaktivan
Igra Hotel 626

Stvarno super igra jedino ne mogu dokučiti onaj kod za otključati vrataPlač

Sandro

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Igra Hotel 626

jel mislis na ono kad si s onim luđakom u sobi xD.. moraš gledat na zidu ti je nacrtano konj i vidis kolko ima nogu pa pauk pa drvo itd. :D

I don't live in style the style live in me^^ :D

0 0 hvala 0
16 godina
Igra Hotel 626

dlali netko zna kakvu sličnu igru ova mi je bila zako

živi život kako spada probaj sve ne moj da te niko spriječi JER JE SAMO JEDAN ŽIVOT I TVOJ JE
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice