Igra "BLUR" problem sa zvukom

poruka: 12
|
čitano: 2.794
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdravljam!

Naime, imam igru blur instaliranu na pc-u i igra radi odlicno, ali kada namjestim "audio quality" na high, dolazi do naglog pada fpsa i igra jedva da ide, a i zvuk ne bude uredu, cuje se ali nesto u njemu "treperi i pucketa"?Neodlučan

U cemu li je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Igra "BLUR" problem sa zvukom
MowERn kaže...

Pozdravljam!

Naime, imam igru blur instaliranu na pc-u i igra radi odlicno, ali kada namjestim "audio quality" na high, dolazi do naglog pada fpsa i igra jedva da ide, a i zvuk ne bude uredu, cuje se ali nesto u njemu "treperi i pucketa"?Neodlučan

U cemu li je problem?

napiši koju imaš konfu , mislim da je problem u zvučnoj

15 godina
neaktivan

Evo konfa:

Processor : AMD Athlon II x2 3800+ 2.0GHz

Graficka : ATI RADEON 4770 512MB DDR5

3GB RAM-a.

Ali ne znam kako je problem u zvucnoj, kada mi u ostalim igrama radi sve normalno i nemam problema sa zvukom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

pogledaj koji ti je skor za tvoj komp pa će ti sve biti jasnije Namigiva

vidi link

procesor ti je malo šepav, a kako nisi naveo da imaš posebnu zvučnu kada podigneš podešenja na visoka i to krene da guši komp...

krene sigurno igrica da se lagano štucka grafički, a jasno i ton jer ga obrađuje sa prekidima pa čuješ ono pucketanje kao npr kada se uključe zvučnici malo oštrije.

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam... Jedina konstanta mi je google...
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 0:02 (scaramush).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trebas upaliti zvucnike
Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zvucnici su upaljeni, ali kada se podesi na ostalim igrama audio quality na high, naravno, bude bolji zvuk, a igre nista ne usporavaju...?

(a znam da je i proc slab, ali opet moze da ide na maksmalnim graphic postavkama...) ,samo jos zvuk zeza...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 9:28 (MowERn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ostale igre drugačije obrađuju zvuk pa je procesor manje opterećen...

ovisi koji format obrade zvuka koriste, ova igrica ti je na knap za grafiku jel grafička "čeka" procesor da je nahrani i onda mu ti još daš zvuk da obrađuje i nema šanse da proguta.

za probu smanji sve detalje na minimum, i onda probaj taj zvuk na visokim postavkama Namigiva

vidjeti ćeš da onda sve prolazi tečno...

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam... Jedina konstanta mi je google...
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

sve sam smanjio na low, igra opet ide tesko, mozda malo bolje nego na high postavkama, ali zvuk opet ne valja nesto pucketa u njemu. A sada je pocelo i kada nisam u igrama, nesto pukne jako u zvucnicima, samo nekada, a kasnije sve opet uredu?????Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MowERn kaže...

sve sam smanjio na low, igra opet ide tesko, mozda malo bolje nego na high postavkama, ali zvuk opet ne valja nesto pucketa u njemu. A sada je pocelo i kada nisam u igrama, nesto pukne jako u zvucnicima, samo nekada, a kasnije sve opet uredu?????Plač

mislim onda da su zvučnici ja sam imao neke stare zvučnike u svaki put kad je komp u stanju mirovanja zvučnici pucketaju kao da gori lagana vatra

15 godina
neaktivan

e bas tako, kao da gori lagana vatra, ali samo ponekad... vjerovatno je do njih. nista onda kupujem nove

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MowERn kaže...

e bas tako, kao da gori lagana vatra, ali samo ponekad... vjerovatno je do njih. nista onda kupujem nove

kupi sluske

Ma kakav smak svijeta 2012, pa meni pasteta traje do 2014..... :D
14 godina
neaktivan
Igra "BLUR" problem sa multiplayer joypad

kada hocu da igram u multiplayer-u sa dzojsticima ne mogu da ukljucim.mislim ukljucim igru ali ne pokrecu se auta...kao da ne postoje dzojstici...dali ja neznam da ih ukljucim,podesim ili ne moze da se igra na njima....please help{#}{#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice