Igra nazivom Home indie horor naslov koji je napravljen od jednog čovijeka u oko 7 mjeseci je izašao na Steamu.
Uzeto sa steama:
O igri na engleskom:
Awakened by an oncoming storm, you open your eyes to discover yourself in a strange, dark room—tucked away in a house that’s not yours.
As you play the game, it changes—subtly, almost imperceptibly—to reflect your perspective. It's a horror game unlike any other, and as you'll discover, its truths are entirely subjective.
Osobno igru sam prešao u oko pola sata, malo više....i više nego zadovoljan sam....nesvakidašnji naslov i horor napravljen u totalnom drugačijem izdanju najviše na psihičkoj bazi.
Nemojte se zamarat grafikom, jer je ona ovdje nebitna, bitna je atmosfera i priča, a ne dužina priče...ova priča od oko 45 min je bolja od nekih igra koje imaju priče po 30-40h.
Nakon šta sam je više puta prešao i dalje ne shvačam šta dešava i šta se zapravo desilo( ne zato jer slabo shvačam igre) nego zato jer jednostavno igra je napravljena namjerno sa puno rupa u priči i doslovno vas igra zbuni.
U potrazi sam na internetu za odgovorima na puno nezrajašnjenih pitanja
Odigrajte pa vidite, onda moze debata poceti ovdje.
Igra kosta svega 2 eura.