koju mi igru možete preporučiti a da je slična serijalu gta. da se može lunjat po gradu, vozikat auta, motore, bicikle, šetat, ubijat ljude itd a bez obaveze da se obavljaju misije
e da sjetih se....scarface...igra je dost dobra bar meni =)
sjetih se jos...just cause..predobra igra
Saints Row 2
ja sam se bogme ispucao hahaaha.....e da sjetio sam se....heist...
ja sam se bogme ispucao hahaaha.....e da sjetio sam se....heist...
Saints Row 2
Saints Row 2
Iako su već sve spomenute, ja bih izdvojio Scarface i Just Cause. Jedine vrijedne igranja. Mafiu ne računam, ona je bolja od GTA serijala, pa time i nije zamjena za GTA, nego musthave.
Naravno, ja sam ostao zapanjen igrom, nisam mogao vjerovati kako je dobra. Moram napomenuti da u Mafiji free-roam iliti bezvezno lutanje nije toliko zabavno i opširno kao u GTA, stim da nakon prelaska igre otključavaš poseban mod, freeride, nisam siguran...
-ali misije su ono što je najbolje u Mafiji, daleko zabavnije i bolje nego u GTA serijalu
ja isto preporučujem Mafiu - jako dobra igra, slična kao Godfather ali je po meni puno bolja... a uskoro dolazi i Mafia 2 i Godfather 2 što svakako treba zaigrati kad izađe, nadam se da će dobro napraviti igre, da neće biti (ne)optimizirane kao što je GTA 4
Dobar trailer.. ovo si stavljam još danas hehe
Pogledajte na hrvatskom je
odgođen Godfather 2
Da te poštedim čitanja : Vele da bi igra bila jaaaaaaaaako super, ali zbog jaaaaaako loše neoptimiziranosti nije baš nešto => jaaaaaako teško igriva
Samo da napomenem da Saints Row 2 ne podrzava rezoluciju 1680 x 1050 koju u današnje vrijeme koristi većina gamera! To već dovoljno govori o kvaliteti PC verzije...
pa 2 (meni) najbolje su ti ScarFace i Driver 4 Parallel Lines
Samo da napomenem da Saints Row 2 ne podrzava rezoluciju 1680 x 1050 koju u današnje vrijeme koristi većina gamera! To već dovoljno govori o kvaliteti PC verzije...
Saints Row 2 ti je smeće, izbjegaji ga
vidim da nitko nije spomenio igru Gun... nešto slično ko GTA samo je radnja negdi na divljem zapadu i umjesto auta imaš konje
nije baš opširna ko GTA, al je dobra... vrijedi je bar jednom zaigrati
Godfather 1 i 2?