vidim nema teme o ovoj igri, a igra je preluda
kad sam cuo za nju bio sam preskeptican a onda je bila ona luda epizoda south parka i morao sam je isprobati!
nisam pozalio!
sta vi kazete?
vidim nema teme o ovoj igri, a igra je preluda
kad sam cuo za nju bio sam preskeptican a onda je bila ona luda epizoda south parka i morao sam je isprobati!
nisam pozalio!
sta vi kazete?
GH je legendarna igra i totalna zaraza, a tek kad ekipa dođe pa se baci kakvo natjecanje u sviranju... mrak
Bolje kupiti pravu gitaru i onda svirati...
Bilo bi fora kad bi se prava gitara spojila na zvučnu i da onda sviraš s pravom gitarom. E to bi bilo j*beno, a ne onaj plastični trash kojeg dobiš uz igru.
Inače je izbor pjesama solidan.
GH je legendarna igra i totalna zaraza, a tek kad ekipa dođe pa se baci kakvo natjecanje u sviranju... mrak
Luda igra, obavezno štivo za sve rokere i metalce. Jel netko uspio proći Slayera s 5 zvjezdici? Samo me ta muči
Super igra, nego jel netko zna gdje je moguće refuzo nabaviti gitar kontroler?
Definitivno jedna od najzabavnijih igara koje sam igrao. I najbolnijih za mali prst na lijevoj ruci.
Kad je igra izasla bio sam cili 'hahaha, kako moras biti glup da sviras plasticnu gitaru', zato sto imam i pravu gitaru doma.
Kad sam pogledao epizodu south parka ' hahaha, stvarno moras biti glup da sviras plasticnu gitaru'
Kada sam je vidio kod prijatelja, maznuo sam mu cd i nisam stao dok je nisam prosao.
Uglavnom, igra je uber zarazna (cak i s joystickom) i tesko je stati dok se ne zavrsi.
Inace, na raining blood sam dobio 3 zvjezdice, neide vise, mislim da nije fizicki moguce osvojit vise s joystickom.
Ovdje ću napisati pitanje da ne otvaram bezveze novu temu.
Zna li netko kako mogu skinuti dodatne pjesme za GH3 PC?
Pod tim ne mislim neke editirane pjesme koje možeš jedino igrati na expert i da ako pogriješiš notu pjesma ide dalje.
ma igra je jednostavno predobra,ali nije to to kad se igra s joystickom i tipkovnicom.
pripremite utorrente jer novi guitar hero dolazi
Da li neko zna gde ima u Beogradu da se kupi ova igra za kompijuter?
Kupio sam je curi i više ne silazi s PC-a. Sad napokon odmaram
Ako netko zna gdje se mogu downloadati pisme za guitar hero 3.Na igrici mi ima bonus song,setlist,ali ja bi tija i ono downloads.
Ovako, zanima me što treba stisnuti da se brzo riješim onog "whaming" u battle modu?
Odigrajte Through the Fire and Flames na Amazing, pa ćemo vidit tko je faca. A to nisam ja.
Ovako, zanima me što treba stisnuti da se brzo riješim onog "whaming" u battle modu?
gh je preludo kad se igra sa frendovima
Pozz ljudi
Kupio sam xbox world tour wireless gitaru koju ocu koristiti na pc-u.I vidio sam da treba kupiti wireless reaciver(il kako se vec pise) i kupio sam D-Link dwl-g122 onaj usb, i nije mi htio naci wireless vezu.Pogledo sam na netu i vidio da ima neki
Xbox 360™ Wireless Gaming Receiver for Windows® i play&charge neki.Zanima me dali mogu nekako spojit prek tog usb-a,il play&charge...Ili da kupimMene jedino smeta što 50% pjesama (bar one koje sam ja svirao) u stvarnosti pljuga za odsvirati (barem riffovi), a u igrici se treba dobrano pomučiti, pogotovo na 5 zvjezdica.
Još jednom kažem, užitak sviranja one plastike na GHIII nije ni do koljena užitku sviranja prave gitare, s tim da uz pravu gitaru postoji još mogućnost improvizacije. Za sviranje gitare je potrebna kreativnost, a ne sviranje po šabloni kao u GHIII.
Igrica i nije tako loša, ali me još smeta što se nude samo Gibson gitare, a nema mogućnosti dodavanja nekih modova što bi bilo izvrsno! GH je igrica kojoj bi modanje izvrsno stajalo.
Uglavnom, bolje je vrijeme koje se utroši na igranje te igrice iskoristiti za sviranje prave gitare.
Mene jedino smeta što 50% pjesama (bar one koje sam ja svirao) u stvarnosti pljuga za odsvirati (barem riffovi), a u igrici se treba dobrano pomučiti, pogotovo na 5 zvjezdica.
Još jednom kažem, užitak sviranja one plastike na GHIII nije ni do koljena užitku sviranja prave gitare, s tim da uz pravu gitaru postoji još mogućnost improvizacije. Za sviranje gitare je potrebna kreativnost, a ne sviranje po šabloni kao u GHIII.
Igrica i nije tako loša, ali me još smeta što se nude samo Gibson gitare, a nema mogućnosti dodavanja nekih modova što bi bilo izvrsno! GH je igrica kojoj bi modanje izvrsno stajalo.
eii ljudi sigurno mi netko od vas moze pomoci....ovak,imam par pitanja...gdje mogu kupiti igru u osijeku(ako tamo uopce ima)koliko kosta i je li teska za igrati(posto sam sto se tice sviranja ispod pocetnika,tj ne sviram) uzasno me se dojmi i zato pls help...
eii ljudi sigurno mi netko od vas moze pomoci....ovak,imam par pitanja...gdje mogu kupiti igru u osijeku(ako tamo uopce ima)koliko kosta i je li teska za igrati(posto sam sto se tice sviranja ispod pocetnika,tj ne sviram) uzasno me se dojmi i zato pls help...
ma u svakom slučaju hvala...predpostavljam da ju ti imas,pa gdje si kupio,u kojem ducanu?
Ima je u Zeldi u pothodniku.
Ima je u Zeldi u pothodniku.
vidio sam neki dan tu igru...i gitaru normalno.....super je...mozete ju igrati i preko tipkovnice ako nemate......gitaru
a bil mi konfa iz potipisa drzala tu igru na med il high postavkama