Zgrabite si ovu odličnu igru za pišljivih 10$.
Imam neki lagani feeling da će sutra biti najava ekspanzije, a smanjenje cijene je iz razloga što će u prodaju vanilla+ekspanzija u bundleu.
Imam neki lagani feeling da će sutra biti najava ekspanzije, a smanjenje cijene je iz razloga što će u prodaju vanilla+ekspanzija u bundleu.
Bit će ekspanzija garant. U 17:30 kreće stream mislim.
Budemo ali još uvijek je 39.99e :D
I neće biti 10$ nego 10e jer mi spadamo u eu ;)
Nabrijan sam skroz, skoro bi trebalo pocet... Svi pricaju o ekspanziji, nadam se da nece Anet doc i rec "a, ne, ma mi smo samo mislili dodat 2 mape i rec to je novi living story" :D
Jel netko uspio kupit?
Meni piše da autorizacija plačanja ne prolazi lol
Ugl expanzija je potvrdjena :D
Za sada sve zvuci zabavno, Maguma cijela se otvara, novi skilovi, mastery, guild progression, vece grupe ako sam shvatio (raid?) , mastery, profession specialization.... svasta nesto
Djelovalo je ko da ima nova klsa, oruzja, svasta nesto!
Gledajte http://www.twitch.tv/guildwars2/
Konacno nekaj pametno! Na zalost, djeluje mi kao samo jos 1 zmaj nakraju.
Edit: precursor crafting!!!!!!!!!
Jel netko uspio kupit?
Meni piše da autorizacija plačanja ne prolazi lol
Jedan kolega također ne može kupit. Ništa ne prolazi ni paysafe ni kreditna.
Strpi se riješit će problem.
nova heavy armor profesija, precursor crafting, secondary profesije... jeben pocetak
Meni paypal prošao iz prve
Guild hall i gvg :D
EDIT: Nista vise nije reko o grupama, tako da mozda je raid izostao ovaj put... ne znam, vidjet cemo!
Sve u svemu ja sam zadovoljan
Ajde da i ja to odigram. Plaćanje prošlo iz prve (paypal).
Ima li neki domaći guild da prima početnike, koja je nabolja klasa itd. dajte malo savjeta za lakši početak?
Hoce dodati mountse sada? Cini mi se da ce biti kako nekakvi glideri ali opet nista od mountsa, bar nisam vidio da su najavili .
jel može pomoć di se kupuje za 10$, neki link?
našao...
Ima li neki domaći guild da prima početnike, koja je nabolja klasa itd. dajte malo savjeta za lakši početak?
-guild - croatian maniacs[cm] ( gandara )... postoji web site i forum od njih ,pa tamo baci oko da vidis koga sve mozes kontaktirati ingame da te moze ubaciti u guild , ili da na tom forumu napises svoj nick sa brojevima ili nick char uz objasnjenje da bi htio upast u guild ,i vec ce ti netko poslati invite
-najbolja klasa-je ona koja se tebi najvise svidja tj ona koja ti je najzabavnija ( za dungeone je najbolja warrior ,ali nemoj samo zbog toga uzimati wariora )
-savjet - zabavljaj se i uzivaj u igrici ,nemoj zurit sa lvlanjem ,istrazivanje i odgonetavanje i slicno je najbolja stvar kod gw2
i za kraj da ponovim nemoj zurit sa lvlanjem , neces nikoga prestici time :P
-guild - croatian maniacs[cm] ( gandara )... postoji web site i forum od njih ,pa tamo baci oko da vidis koga sve mozes kontaktirati ingame da te moze ubaciti u guild , ili da na tom forumu napises svoj nick sa brojevima ili nick char uz objasnjenje da bi htio upast u guild ,i vec ce ti netko poslati invite
-najbolja klasa-je ona koja se tebi najvise svidja tj ona koja ti je najzabavnija ( za dungeone je najbolja warrior ,ali nemoj samo zbog toga uzimati wariora )
-savjet - zabavljaj se i uzivaj u igrici ,nemoj zurit sa lvlanjem ,istrazivanje i odgonetavanje i slicno je najbolja stvar kod gw2
?? Pa igra je vani koliko 2 - 3 godine ?? Neznam zašto da ne žuri, jedini fun u ovoj igri je wvwvw, al mislim da je i to odavno mrtvo ....
?? Pa igra je vani koliko 2 - 3 godine ?? Neznam zašto da ne žuri, jedini fun u ovoj igri je wvwvw, al mislim da je i to odavno mrtvo ....
kakve veze sto je igra vani 2-3god , on tek sad pocinje igrati...
a ovo drugo sto ti kazes da je www jedini fun u igri , isto tako moze i ova druga strana reci da je jedini fun u igri pve ...
Ne želim se raspravljati, ali ovo je igra u kojoj pve veze s vezom nema.... Od svih mmo igara koje sam igrao ( wow, rift, swtor, tera, wildstar ) . daleko najgori pve od svih..
Danas sam skuno opet igru i iako sam bio kritican prema gw2 i razocarao me u par stvari stvarno moram priznati da je fightanje stvarno dobro, skillovi i use skillova su exstra, interface je vrh, borbe su vrlo fuildne, a i art design u igri je vrh. Mozda sam ocekivao malo previse od igre pa sam nekako bio razocaran, ali sve u svemu ovo je dobra igra, zabavna. Kada neko vrijeme ne igram mogao bih 2-3 dana hodat okolo sa razinm likovima i samo mixat wepone i skilove, klat mobove i ne bi mi dosadilo.
Da, igra je predivna. Art design je vrh, nema boljeg u svijetu igara.
Fantastično mi je što nema gledanja quest log-a non stop da vidim koliko sam mobova ubio. Samo idem po svijetu rješavam zadatke i dinamične evente i uživam u krajoliku. Skaliranje levela mi je također mrak. Mogu igrati jedno te istu zonu do max levela, ako mi se sviđa tamo boraviti.
Igra ima toliko dobrih stvari koje ju čine posebnom u odnosu na konkurenciju, da ih je nemoguće sve nabrojati.
Postoje samo 2 stvari koje mi toliko ne odgovaraju.
Combat, koji se bazira na cooldown-ima,a ne resursima, što me tjera da opsesivno-kompulzivno stišćem gumbe bez razmišljanja.
Progresija, koje u stvari i nema nakon određenog lvl-a i opreme, a što bi me tjeralo da igram dalje. Međutim, koliko vidim to su donekle promijenili sa zadnjim patchevima gdje se mora ići po svijetu da bi se otključavalo skillove, a i ekspanzija će dići horizontalnu progresiju na neku novu razinu (Mastery system).
Da, igra je predivna. Art design je vrh, nema boljeg u svijetu igara.
Fantastično mi je što nema gledanja quest log-a non stop da vidim koliko sam mobova ubio. Samo idem po svijetu rješavam zadatke i dinamične evente i uživam u krajoliku. Skaliranje levela mi je također mrak. Mogu igrati jedno te istu zonu do max levela, ako mi se sviđa tamo boraviti.
Igra ima toliko dobrih stvari koje ju čine posebnom u odnosu na konkurenciju, da ih je nemoguće sve nabrojati.
Postoje samo 2 stvari koje mi toliko ne odgovaraju.
Combat, koji se bazira na cooldown-ima,a ne resursima, što me tjera da opsesivno-kompulzivno stišćem gumbe bez razmišljanja.
Progresija, koje u stvari i nema nakon određenog lvl-a i opreme, a što bi me tjeralo da igram dalje. Međutim, koliko vidim to su donekle promijenili sa zadnjim patchevima gdje se mora ići po svijetu da bi se otključavalo skillove, a i ekspanzija će dići horizontalnu progresiju na neku novu razinu (Mastery system).
Ja recimo i nisam bas fan skaliranja lvla, to je jedna od stvari koja me odbijala od igre, iako ima to svojih dobrih strana, ali nekako nije my thing. Ak nevolis combat sa Cooldownima igraj Thiefa .
Kupujemo već godinu dana od xy stranica sa paysavecardom i nikad ni najmanji problem, transakcije napravljene u sekundi.
I sada kada ovaj sale čekam mjesecima oni imaju problem sa paysavecardom za određene zemlje u EU, a naravno tu spada i naša divna Hrvatska.
Naravno odg od support je zakon, kao zaboravili su da kod njih nemožeš platit psc iz bilo koje zmlje tj zaboravili su maknuti tu mogućnost kod kupovine.
Tako da nabijem cijeli arenanet i njihov neozbiljni pristup.
A da ne pričam kako su ljudi uzimali danas igru a na mail im nije došao serial i ne mogu igrati igru. Katastrofa.
E, halo, ima igre za kupit, ima vise metoda placanja, problemi se desavaju. Anet ima relativno malo znacenje u ovom problemu oko placanja, koliko sam ja sjvestan placanja sva ideu preko NCSOFT-a, Anet je tu midleman i u biti samo razvijaju proizvod.
Boli mene ona stvar za više metoda, ako piše da podržavaju paysavecard u čemu je problem? Onda ga makni ili istestiraj da li ti sve funkcionira prije prodaje.
To je traljavo i neprofesionalno...
I onda još lažu da kao to samo za neke zemlje ne vrijedi, a sada čitam vrijedi za cijelu europu.
I nemoj mi branit te firme jer znam da su traljavi još od 2005-te...ali da im nije u interesu ni novce primit to je totalni fail.
Mene su izgubili kao customera...
A ako si čitao dalje ljudi koji danas kupovali kreditnom nisu mailom dobili ni key što govori da oni imaju malo više problema.
Ponavljam, nikad, ama baš nikad nisam čuo da je paysavecard ograničen na neku zemlju, tko ga podržava vrijedi worldwide, zato je sada i ovo problem:
"It is not normal, i’ve never heard of something like this. It’s their fault they have to fix the paysafe card problem so we can get our game. We already got the codes, what are we supposed to do with them? We already spent money on those just because we trusted what they wrote on their website."
Na steamu je isto ograničeno. Pisalo je isto tak da može paysafeom ali kad sam pokušao , shvatio da za HR ne vrijedi. Mislim da mađari čak i mogu, mi ne. Meni je jučer kupnja prošla bez problema a što se tiče maila i keya nemam pojma jer sam odmah registrirao preko stranice. Nisam ni provjeravao mail.
a jbg, navala je , pa je sve otislo kvragu , inace sumnjam da imaju takve probleme, a i nemogu sve probleme predvidjeti i popraviti samo tako
sve u svemu ja bih bio uporan ,pokusavaj i dalje kupit sa tim pay safeom , nzm ni sam kako to funkcionira, nemoj samo tako odustat , da tako odustane svaki programer koji radi igru nikad ne bismo vidjeli ikakvu igru :D
a inace dobro da si i dobio odgovor , sumnjam da bi dobio u tako skorom vremenu odgovor kod drugih slicnih firmi, a kod nekih uopce nebi ni dobio odgovor :P
ps. jer paysafecard ikad radio za hrv , jer znam da ispocetka nije radio za hrv ,tj nije se moglo odabrati cro kao opcija kod pay safe? ...
ps. volim branit anet , jer sam se vec upoznao sa slicnim firmama koje su strava i uzas u odnosu na ncsoft/anet ...
Velim ti da već godinu dana koristim paysavecard i nikad apsolutno nikad nikakvog problema.
U tom periodu nikada nekakvog ograničenja vezanog za zemlju ili nekakvih mučki.
Sada su na facubooku i sami rekli da imaju problema sa mailovima u kojima nemaju keyeva i da će probat riješit stvar sa psc-om.
Nije to sve ni veliki problem da su ranije objavili imamo problem s time i time i da ne brinemo da ćemo kupiti igru.
Ali kada prije koji sat vidiš da su tek sada krenuli žurno u rješavanje i problema i kada vidiš koliko je još sati do sale-a ostalo možeš se upitat jel češ zbilja uspjet kupit igru za 10e.
A što se navale tiče nije istina, svima je transakcija u biti prošla iz prva i stranica ni jednom nije pala, problem je dublje koji je očigledno postojao i prije nego je sale započeo.
A ja vam garantiram da sm psc-om ima užasno puno korisnika, pogotovo mlađih ljudi koji nemaju kartice ili pak onih kao ja kojima je ovo nekako jednostavnije i sigurnije.