Gta4 save game error

poruka: 5
|
čitano: 1.656
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Gta4 save game error

imam i ja problem... naime skinuo sam si save game i stavio ga u folder al ne kužim šta trebam u windowslive napraviti... piše mi da trebam kopirati neki xlive.dtt i ja kopiram neki novi skinuti i dalje mi ne radi...

p.s. ja bih htio savegame na misiji money or revange (kada se bira oču ubiti onog gada ili raditi za njega)... s pravilnim postupkom i svim datotekama jer moje očito ne valja... piše load faild!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Gta4 save game error
chipsy kaže...

imam i ja problem... naime skinuo sam si save game i stavio ga u folder al ne kužim šta trebam u windowslive napraviti... piše mi da trebam kopirati neki xlive.dtt i ja kopiram neki novi skinuti i dalje mi ne radi...

p.s. ja bih htio savegame na misiji money or revange (kada se bira oču ubiti onog gada ili raditi za njega)... s pravilnim postupkom i svim datotekama jer moje očito ne valja... piše load faild!

Skini taj xlive.dll s ove stranice i stavi ga u mapu /Windows/System32 ili u mapu gdje je smještena ta igra (GTA IV).

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
14 godina
neaktivan

skino i skenirao i sad bi treballo raditi?

15 godina
Trebalo bi, probaj.
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
14 godina
neaktivan

sad cijela igrica ne radi!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice