GTA IV problem zaključana tema

poruka: 40
|
čitano: 11.358
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
GTA IV problem

da ali kad pokušam napravit offline accunt on traži serial a ja ga nemag isto treba i za spremit igru

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA IV problem

i usput kako da napravim taj offline accunt

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA IV problem

Meni stalno javlja error, jel zna netko mozda sto napraviti, imam quad core 9450, hd4850, 4 gb rama, windows xp x64

AppName: rgsc.exe      AppVer: 1.0.0.0     AppStamp:491dd2bd
ModName: kernel32.dll      ModVer: 5.2.3790.4062      ModStamp:4626467c
fDebug: 0       Offset: 00022366

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2008 20:26 (crash11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: GTA IV problem

Moraš imat sp 3 ako imaš sp 2 ili sp 1 niš od toga alo ima netko serial ako ima neka mi pošalje na videomat@net.hr ili tu napiše hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2008 20:31 (matq).
17 godina
neaktivan
matq kaže...

Moraš imat sp 3 ako imaš sp 2 ili sp 1 niš od toga alo ima netko serial ako ima neka mi pošalje na videomat@net.hr ili tu napiše hvala

jel uopće ima sp3 za win 64?
16 godina
neaktivan

pa provjeri idi na my computer i desni klik i na propteries ili svojstva i piše ti service pack 1,2 ili 3 pa mi javi

17 godina
neaktivan
matq kaže...

pa provjeri idi na my computer i desni klik i na propteries ili svojstva i piše ti service pack 1,2 ili 3 pa mi javi

Imam sp2
16 godina
neaktivan

moraš ga nadogradit na sp3 ja neznam točno kako pitaj druge oni će ti pomoć meni se sam nadogradio e usput imaš ti možda serial za gta 4 ako imaš de ga tu napiši ili mi ga pošalji na videomat@net.hr

17 godina
neaktivan
matq kaže...

moraš ga nadogradit na sp3 ja neznam točno kako pitaj druge oni će ti pomoć meni se sam nadogradio e usput imaš ti možda serial za gta 4 ako imaš de ga tu napiši ili mi ga pošalji na videomat@net.hr

Sazno da ne postoji sp3 za win 64 ....aaaaaa Cool danas krenem instalirat normalne windowse i rikne mi przilica , i onda pokusavam nekako instalirat preko usb-a sticka tj. bootat instalaciju (uzaludno), neznam tko me nagovori da instaliram win 64 Viče
16 godina
neaktivan
GTA IV problem

Ljudi imam problem, neznam kako aktivirati offline. Upisem bilo koji serial i nepriznaje mi. Jel mi netko moze dat serial plizzz treba mi!!!!!!!!

A imam SP3

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice