da ali kad pokušam napravit offline accunt on traži serial a ja ga nemag isto treba i za spremit igru
i usput kako da napravim taj offline accunt
Meni stalno javlja error, jel zna netko mozda sto napraviti, imam quad core 9450, hd4850, 4 gb rama, windows xp x64
AppName: rgsc.exe AppVer: 1.0.0.0 AppStamp:491dd2bd
ModName: kernel32.dll ModVer: 5.2.3790.4062 ModStamp:4626467c
fDebug: 0 Offset: 00022366
Moraš imat sp 3 ako imaš sp 2 ili sp 1 niš od toga alo ima netko serial ako ima neka mi pošalje na videomat@net.hr ili tu napiše hvala
Moraš imat sp 3 ako imaš sp 2 ili sp 1 niš od toga alo ima netko serial ako ima neka mi pošalje na videomat@net.hr ili tu napiše hvala
pa provjeri idi na my computer i desni klik i na propteries ili svojstva i piše ti service pack 1,2 ili 3 pa mi javi
pa provjeri idi na my computer i desni klik i na propteries ili svojstva i piše ti service pack 1,2 ili 3 pa mi javi
moraš ga nadogradit na sp3 ja neznam točno kako pitaj druge oni će ti pomoć meni se sam nadogradio e usput imaš ti možda serial za gta 4 ako imaš de ga tu napiši ili mi ga pošalji na videomat@net.hr
moraš ga nadogradit na sp3 ja neznam točno kako pitaj druge oni će ti pomoć meni se sam nadogradio e usput imaš ti možda serial za gta 4 ako imaš de ga tu napiši ili mi ga pošalji na videomat@net.hr

Ljudi imam problem, neznam kako aktivirati offline. Upisem bilo koji serial i nepriznaje mi. Jel mi netko moze dat serial plizzz treba mi!!!!!!!!
A imam SP3