Grand Theft Auto V error zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 568
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Grand Theft Auto V error

Pozz ljudovi... 

Novi komp start tjedan dana, GTA V igram 3-4 dana i sad je pocelo crashati ...

err_gfx_d3d_init se pojavljuje, pa ako ima koga sa istim problemom da mi kaže ako ga mogu riješit i kako?

Npr. Mogu igrati 5 sati da uopce ne crasha a drugi put igram 2 min i crasha zbog tog errora ...

Gledao sam puno yt videa sa rješenjima i skoro sam sve probao osim underclock gpu-a ... 

Ustvari ja imam predobru grafičku za GTA V po tome???

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V error
MatJAM kaže...

Pozz ljudovi... 

Novi komp start tjedan dana, GTA V igram 3-4 dana i sad je pocelo crashati ...

err_gfx_d3d_init se pojavljuje, pa ako ima koga sa istim problemom da mi kaže ako ga mogu riješit i kako?

Npr. Mogu igrati 5 sati da uopce ne crasha a drugi put igram 2 min i crasha zbog tog errora ...

Gledao sam puno yt videa sa rješenjima i skoro sam sve probao osim underclock gpu-a ... 

Ustvari ja imam predobru grafičku za GTA V po tome???

Nikada ne možeš imati predobru grafičku za neku igru. Ako je AMD grafička, ne dopusti AMD Gaming Envolved da ti optimizira igru.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2016 15:01 (Marko :D).
9 godina

Pa znam da ne mogu al npr. puno ljudi smanji clock na grafički da mogu igrati, npr. na gtx 970 i takvim grafama jer rockstars nije izbacio patch za fiksanje toga... Ti znaš što sam ja htio reć...

Da, imam AMD grafičku r9 380 4gb al nezz ak imam tu aplikaciju ili šta je već to nit kak se koristi ... 

14 godina
neaktivan

Pogledaj na popisu instaliranih programa imaš li instaliran AMD Gaming Envolved. On dolazi s AMD-ovim driverima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice