Gothic 3 - zaštek

poruka: 20
|
čitano: 2.898
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gothic 3 - zaštek

Igram tu igru i neznam kako da nastavim, tj. zaštekao sam.

Ako je neko igro neka mi kaže kako da prođem misiju.

Dobio sam zadatak od Inoga da ubijem Dark Mage(crni čarobnjak) koji se nalazi negdje izvan Trelisa, ako netko zna ili ako se sječa neka napiše gdje se ono nalazi, to sam područje pregledaopar puta i ništa.

HELP!?!?!?

AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 750 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Gothic 3 - zaštek

Presao sam tu igru prosle godine, ali se nemogu sjetit gdje bi bio. Mozda da malo bolje objasnis detalje i zadatak?

Edit:

Sad sam se sjetio da sam dobio jedan zadatak da ubijem nekog maga, i da sam ga dugo trazio.

Ne mogu se sjetiti naziva terena na mapi, ali taj mag se nalazi u snjeznom podrucju, u jednom dvorcu gdje je na ulazu neka goticna figura, na planini. Ispod te planine s desne strane je  oveci kamp Orca. Mislim da je to u skroz gornjem desnom uglu snjeznog djela na mapi. Kad nadjes Orke, popni se na planinu i idi desnim putem, jer je lijevo puno goblina. U dvorcu imas kostura koji metlom cisti, popni se stepenicama i naci ces maga koji ce ti ponuditi ili da mu se pridruzis i radis zadatke za njega ili mozes odbiti i ubiti ga.

Nadam se da sam ti bar malo pomogao.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2009 20:02 (boxer).
16 godina
neaktivan
Gothic 3 - zaštek

Malo mi jeto čudno jer sam ja tek u 2 gradu(sredina skroz ljevo) a to je na drugom kraju karteNeodlučan.

Opis misije:Inog(namjesnik 2 grada) brat od Anoga(1 grad) postavio mi je 5 zadataka kako bi mogao otiči kod Anoga da mu u vezi nečega pomogne(nesječam se čega) riješio ja sve sto ovaj mi da(Inog). I na kraju on traži da za njega ubijem i tog maga, a našao sam imformacija o tom magu u nekom logoru orkova(onose nalazi na rijeci u obliku Y) orkovi su mi rekli imformacije o tom magu. Da on ima neku trebu kojoj ide svake večeri oko nekog zatvor(nalazi se u  sredini igre).

Nadam se da je dovoljno detaljno, ako ti koji detalj još treba samo napiši.

Hvala unaprijed!!!

AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 750 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gothic 3 - zaštek

Jeli Trelis grad gdje Orci drze zatocenog paladina u jednom objektu na kraju grada gdje ima ring za bitke, kojeg moras osloboditi? Jbg, davno sam igro dok se sjetim gdje je sta..

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
boxer kaže...

Jeli Trelis grad gdje Orci drze zatocenog paladina u jednom objektu na kraju grada gdje ima ring za bitke, kojeg moras osloboditi? Jbg, davno sam igro dok se sjetim gdje je sta..

nije, to je Cape Dun, i više je selo nego grad =)
P4 HT 2,8 @ 3,2 1GB RAM 6600GT 128MB 500/900 @ 564/1164 Maxtor 160GB ATA
17 godina
SinCr0 kaže...
boxer kaže...

nije, to je Cape Dun, i više je selo nego grad =)
 A jbg, onda se ne mogu sjetiti....davno sam igrao.
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

je, njega sam oslobodio.

16 godina
neaktivan
Gothic 3 - zaštek

da to je tamo gdje drže zatočenike, ali tamo su svi mrtvi jer sam tamo bio i pobio stražare-orkove, izgleda kao neki hram(egipatski), negdje oko toga to treba biti, kolko su mi ovi rekli u uputama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gothic 3 - zaštek

Pozz,mislim da je taj dark mage u sumi okolo grada sa rangerima,al nemoj me drzati za rijec,davno sam to igrao,ja inace toga magea nisam ubio jer je bio protiv orca kao i ja,al naravno,mozes putem kojim želiš. :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iceman13 kaže...

Pozz,mislim da je taj dark mage u sumi okolo grada sa rangerima,al nemoj me drzati za rijec,davno sam to igrao,ja inace toga magea nisam ubio jer je bio protiv orca kao i ja,al naravno,mozes putem kojim želiš. :)

Jesu li ti rangeri čelavi i obučni u bijele plaštove, ako jesu onda sam ih mimoišo bili su kod jedne kučice.
Vi koji ste igrali gothic 3 kako vam se čini igra.
16 godina
Gothic 3 - zaštek

meni je bila dobra, tada sam je uspoređiva sa oblivionom,

samo sam se zaj... prvo sam krenia otkrit cilu mapu i gore na snjegu san pobia putem sve orce

i kad sam na jednoj misiji triba ubit nekog shamana nisam ga moga nać jer sam ga već ubia a

bia san na 56 lv pa mi se nije dalo pponovo

baš kad san vidia post stavia sam ga skidat

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gothic 3 - zaštek

Rangeri su ti nesto slicno kao i rebels samo oni kao vise štuju prirodu da se tako izrazi,al nemaju baš neku važnu ulogu u igri,a osobno što se mene tiče,Gothic 3 je najbolja igra ikada izašla,zahtjevna je po konfiguraciji al je meni taj čitav Gothic svijet neopisiv,tu ima svega,možeš samo lutati,pratiti priču,istraživati,ma naj igra :)

0 0 hvala 0
17 godina
Gothic 3 - zaštek

Evo ti walkthrough od Gothic 3, pa probaj naci sebi rješenje. Da se ne zajebajemo puno oko tog maga...Cool

http://www.pcigre.com/content/view/10988/42/

Edit:

Na ovoj stranici imas sve moguce zadatke u Gothicu i sve fino objašnjeno, sa slikama, svaki grad sa svojim zadacima..

http://guides.gamepressure.com/gothic3/guide.asp?ID=1501

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2009 17:06 (boxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gothic 3 - zaštek

Tenks.

Dali se kod vas desi zaštek u grasfici, na bilo kojim detaljima, to me ubija imam ovu Gothic 3 Forseken Gods, kao trekbala bi trebat bolje.

Imam petch (mislim) 1.0.4 dali znate neku stranicu na kojoj ima ne ki novi, ako ga ima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gothic 3 - zaštek

E taj Forsaken Gods nisam igrao, ali evo patch 1.7

http://www.gamespot.com/pc/rpg/gothic3forsakengods/download_6202714.html?om_act=convert&om_clk=files&tag=files;title;1

Inace,  baci oko malo na Gamespot, tu ces naci sebi svaki patch za igru...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gothic 3 - zaštek

VELIKA HAJKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Instaliram patch i ono izgube mi se svi sejvovi.

Ima ih ali kad se sejv umemorira ja se pojavim skroz na početku igre, ali bez inventara a sa punih onih 10 mjesta dolje na ekrenu kako je i bilo prije instalacije petch-a, dali bi se to možda popravilo instalacijom starog petch-a.

molim pomoč na 30 lv. i nebi iz početka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gothic 3 - zaštek

Pa covjece sto nisi procitao Readme od patcha?!! To prvo uradis prije nego ga instaliras!!! Ili pronadji saveove od prije pa vrati igru na prijasnju verziju ili kreni nanovo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gothic 3 - zaštek

joj greške....

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gothic 3 - zaštek

Nažalost nisam sejvo sejvove i nisam pročitao upute, jer sam i ranije pokušavao instalirat neke petch-eve ali nisu radili a na njihovim uputama nije ništa pisalo samo neki logo i one kocke.

Ako su sejvovi stvarno propali, onda idem igrat neku drugu igru dok mi opet ne dođe pa da igram Gothic-a. Sad sam naučio da moram uvjek čitat upute.

Imate li kakav prijedlog , nešto kao Gotic.

Čuo sam da je Obliboin(ili tako nekako) dobar, ima li tko iskustva sa njime.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ivan262 kaže...

Nažalost nisam sejvo sejvove i nisam pročitao upute, jer sam i ranije pokušavao instalirat neke petch-eve ali nisu radili a na njihovim uputama nije ništa pisalo samo neki logo i one kocke.

Ako su sejvovi stvarno propali, onda idem igrat neku drugu igru dok mi opet ne dođe pa da igram Gothic-a. Sad sam naučio da moram uvjek čitat upute.

Imate li kakav prijedlog , nešto kao Gotic.

Čuo sam da je Obliboin(ili tako nekako) dobar, ima li tko iskustva sa njime.

Oblivion....da, dobar je, i ima isto tako dva dodatka,,,na gamespot i vidi recenziju i ocjenu....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice