Gašenje laptopa prilikom pokretanja CoD2

poruka: 18
|
čitano: 3.222
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Poludit cu.....

Lijepo udem u cod2 igram igram igram i nakon 15 min mi se cijeli laptop iskljuci......prije sam imao problem isao mi je stalno laptop u stand by pa sam rijesio kod servisera sve to.....jel zna netko u cemu je problem..

sve prijedloge ostavite ocistia sam komp od virusa....

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Poludit cu.....

možda je to neki virus

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Poludit cu.....
Logitech Gaming kaže...

Lijepo udem u cod2 igram igram igram i nakon 15 min mi se cijeli laptop iskljuci......prije sam imao problem isao mi je stalno laptop u stand by pa sam rijesio kod servisera sve to.....jel zna netko u cemu je problem..

sve prijedloge ostavite ocistia sam komp od virusa....

KOju grafičku imas? Driveri na njoj?
Ostale igre?
16 godina
neaktivan

ati radeon 3470 hybrid x2 896mb athlon 1.9 procesor.....svi novi driveri instalirani....2 gige ddr2 ostale igre bully scholarship edition i pes 2009

acer travelmate 7530g model....

nije virus kad sam ocistio sve.....

grafa grafa
Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 15:20 (Logitech Gaming).
17 godina
neaktivan

temperatura grafičke? procesora? možda je samo vent prašnjav ili je termalna zaštita otišla...

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
17 godina
neaktivan

Skini Everest da bacimo oko na temperature.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Gašenje laptopa prilikom pokretanja CoD2

skinuo sam.......sad mi recite sto da napravim pa cu vam poslati sliku(e).......trial verziju sam skinuo......

everest everest
17 godina
neaktivan

Sa lijeve strane odaberi Racunalo i onda sa desne Senzor.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo..

slika slika
17 godina
neaktivan

Nisam bas na ti sa laptopima ali mi se cini da su to visoke temperature.Moguce je da ti igra optereti proc pa se laptop iskljuci da ne rikne.Probaj opteretit proc npr. Winrarom tako da stavis da ti komprimira neku vecu datoteku a Everest nek ti radi u pozadini pa da vidimo onda temp.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 15:41 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

upalit cu cod.........cek sec.....

16 godina
neaktivan

e sad je 10 stupnjeva vise ali kad igram pes uopce mi se ne izgasi......kako ovu temperaturu drzati pod kontrolom...?? ionako necu jos dugo laptop kupujem komp pa...... jos ovih mjesec dana mi recite jel mogu ikako rijesit taj problem

17 godina

Pokreni u programu ORTHOS testiranje procesora i prati temperaturu.

Meni se laptop znao gasiti zbog temperature (kad sam otvorio bilo je svaš za vidjet)...

No skill, just 191x7!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja sam pri svojem problemu (visoka temperatura grafičke u loadu) stavio nove thermal pads na grafi i odonda mi ne ide više od 68 C pri igranju

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 15:53 (markbodin).
16 godina
neaktivan

tko ce ovo cekati.... D:    ali gasi se samo kad igram cod2 kad igram pes ili bully nista kad sam na interetu nista skidao sam 2 filma 7h nista.......samo cod2 hmmmm

markbodin jel se to moze na laptopu rijesit

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 15:55 (Logitech Gaming).
16 godina
neaktivan

to su povelike temperature za proc,,koliko ti je normalna temperatura proc na laptopu

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 16:45 (dogman).
17 godina
neaktivan
Logitech Gaming kaže...

tko ce ovo cekati.... D:      ali gasi se samo kad igram cod2 kad igram pes ili bully nista kad sam na interetu nista skidao sam 2 filma 7h nista.......samo cod2 hmmmm

markbodin jel se to moze na laptopu rijesit

može, i ja sam na laptopu mijenjao, bitno je da dobiš odvođenje topline od grafičke, a usput i vent mora biti čist... staviš usput i termalnu pastu na proc, ima tutorijala po netu kak se sve to radi... 
16 godina
neaktivan

ima li koji drugi nacin neda mi se sad otvarat laptop stavljat termalnu pastu itd.....samo da mi cod2 radio jos 20-30 dana dok ne uzmem pc

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice