Gary Grigsby’s War in the East

poruka: 2
|
čitano: 1.093
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Gary Grigsby’s War in the East (WitE)

Matrixgames je objavio novu Grigsbijevu strategiju (WitE) koja se bavi istocnim frontom tokom drugog svjetskog rata. Ovaj gigant od igre stoji 80$ i u pogledu mikromenadzmenta je manje zahtjevna u odnosu na War in the Pacific (WitP) jer se dosta toga moze prepustiti AI-u. Ipak, ukoliko zelite, sve sitnice mozete i rucno podesavati ali onda planirajte da potezi traju duze od sat ili dva (ovisno od strane koju igrate). Sudeci prema komentarima to i nije toliko potrebno jer se cini se AI obavlja dosta pristojan posao u pogledu automatizacije. Takodje i protivnicki AI je na visokom nivou (koliko to moze biti u ovako kompleksnoj strategiji). Inace, u protekla dva dana sluzbeni forum je pun hvalospjeva o WitE-u i izgleda da je Grigsbi ponovo napravio remek djelo koje ce se dugo igrati. Prirucnik ima 377 stranice.

Vise informacija na ovom linku.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Gary Grigsby’s War in the East

Ne znam zašto nema odaziva na temu, jer je to "remek djelo ljudskog uma" ...

Ja War in the Pacific igram i dan danas ... Od igre očekujem da bude i bolja od prethodnika iako ju još nisam zaigrao jer je to igra o kojoj se prvo treba načitati User Manuala i ostalih priručnika kako bi shvatili osnove ...

Da biste znali te neke osnove treba vam mjesec dana i tek onda krećete sa igrom ...

Eh, War in the Pacific... Dugo sam ga vrtio i igrao, rušio japance igrajući na strani amerikanaca, i obratno ...

Sad dolazi novi gigant, novi kralj strategija - WITE!

Sting like a bee, flow like a butterfly...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice