Zbogom, bio si dosadan i neces falit
Gle, to naučiš s vremenom, nema tu nikakve filozofije, onaj tko igra često i bez ovakvih tema nauči napamet tako da je ovo troll tema i trebalo bi lock.
Mislim da sam bio jasan.
Tema nema smisla. Svi koji su imalo za kompjuterom većinom znaju pojmove koji se koriste tijekom internet razgovora. Ukoliko i ne znaju, postoje razne web stranice na kojima se to lako nađe... Ako modovi neće ovu temu obrisati, neka ju bar stave pod ključ.
ja igram večinom cod-2,4,5,6,7,battlefield 2,itd.................
nfs-schift.................itd
nisam ja ko neki da doma vise cjeli dan na pc-u
svake subote i petka se ide u bakagu ili .......
nisam ja onaj tip gamera koji če doma nonstop visiti nad time i nije mi to neka ovisnost...........
makar imam frendove koji su totalka u wow-u
svaki put kad pričam s njima neznaju o ničem drugom nego samo o wow-u...........:)
Ima se, može se, ha? 
Debilna tema, ako već imaš život i sve, šta ti je ovo trebalo sine?
Treba ovo lockati i prestati hraniti trollove postovima (ne mislim tu na autora teme, ne toliko jako barem
)
Kolko ti godina imaš?
Zbogom, bio si dosadan i neces falit
Dosadan jesam, ali da cu otici e bome necu :)
ja igram večinom cod-2,4,5,6,7,battlefield 2,itd.................
nfs-schift.................itd
nisam ja ko neki da doma vise cjeli dan na pc-u
svake subote i petka se ide u bakagu ili .......
nisam ja onaj tip gamera koji če doma nonstop visiti nad time i nije mi to neka ovisnost...........
makar imam frendove koji su totalka u wow-u
svaki put kad pričam s njima neznaju o ničem drugom nego samo o wow-u...........:)
Uz sve ovo sto sam podebljao se nalazi jos nekolicina grešaka, npr. nedostaje ti 10tak interpunkcija, tolika količina točaka se nikad ne stavlja,a osobito ne umjesto jednog zareza i kada se pise zarez ne stavlja se drugi dio rečenice u drugi red. Tako da ti je moj prijedlog da se ostavis "gejmanja" i počneš učiti gramatiku svog jezika.
DNS do not shoot
DHCP die hard, cocksuckin' pussy
FTP f*ck their pistol
TCP/IP target central player/inside player
Bug polako propada 
dobro je imat ovaka malo reterdiranih tema 
Ajmo ljud, dosta postanja ovdje, i feedanja ovog Gaymera/Trolla.

Dokazano je da je ovaj lik OVISNIK, jer taj njihov jezik nepostoji......
Bug polako propada 
Već je propao...