Fuel! (nepričam o gorivu)

poruka: 12
|
čitano: 1.183
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Nova trkačka openworld igra iz Codemastersa donosi nam zanimljivi koncept.

Codemasters je najavio novu trkačku igru nazvanu Fuel koja bi po mnogočemu trebala promjeniti ovaj žanr i stil igranja.

Radi se o igri totalno otvorenih granica koja će prikazati najveće trkalište ikad viđeno u igrama ovg tipa.
Na igri radi francusko razvojni tim Asobo Studios koji je uz samo utrkivanje priredio i prilično zanimljivu priču.

Fuel se dešava u sadašnje vrijeme no u alternativnoj sadašnjosti u kojoj je svijet totalno razbijen snažnim klimatskim promjenama. Priroda nam je ipak vratila istom mjerom.
Igrači će se utrkivati u ˝samo-sklopivim kućno-nabrijanom mašinama˝ na terenu veličine 5000 četvornih milja koji se proteže od obalnog područja punog tsunamija do bespuća Nevade uključujući Grand Canyon, ledene vrhove planina, prašume, močvare, napuštena odmarališta i pustinje.
Uz atraktivnu prirodu, Fuel će stvar zakomplicirati vrlo neugodnim vremenskim uvijetima pa ćemo se često utrkivati kroz tornada, pješčane oluje, kišu, grmljavinu, visoke valove. Dakle puni dinamički vremenski model sa izmjenom dana i noći.

fuel fuel
I will first use google,before asking stupid questions.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2008 21:02 (unknown).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Fuel! (nepričam o gorivu)

Dobra igra izgleda

H4|{1r4nj3 j3 µmj37n0$7 4 n3 2£0(1n. Ako ovo možeš pročitat e onda si haker.
17 godina

Moze neki filmic ili vise slika?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

evo i linkova...po video koji san gleda cini se predoooooooooobra

http://www.codemasters.co.uk/games/index.php?gameid=2843&territory=EnglishUK

Hocu hd 4870 X2 da dode na 3000 kn :'( aaaaaaaa grrrrrrrrrr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima li neki trailer.I usput toxic imaš 263 poruke a nemaš ikonicu

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.9.2008 22:38 (PC Street Hacker).
17 godina
neaktivan

Ovo je kolko vidim ispirirano Mad Maxom...

#smajli koji koluće očima#
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hocu hd 4870 X2 da dode na 3000 kn :'( aaaaaaaa grrrrrrrrrr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Potraga za istinom dragocijenija je od njenog posjedovanja.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
unknown kaže...

Nova trkačka openworld igra iz Codemastersa donosi nam zanimljivi koncept.

Codemasters je najavio novu trkačku igru nazvanu Fuel koja bi po mnogočemu trebala promjeniti ovaj žanr i stil igranja.

Radi se o igri totalno otvorenih granica koja će prikazati najveće trkalište ikad viđeno u igrama ovg tipa.
Na igri radi francusko razvojni tim Asobo Studios koji je uz samo utrkivanje priredio i prilično zanimljivu priču.

Fuel se dešava u sadašnje vrijeme no u alternativnoj sadašnjosti u kojoj je svijet totalno razbijen snažnim klimatskim promjenama. Priroda nam je ipak vratila istom mjerom.
Igrači će se utrkivati u ˝samo-sklopivim kućno-nabrijanom mašinama˝ na terenu veličine 5000 četvornih milja koji se proteže od obalnog područja punog tsunamija do bespuća Nevade uključujući Grand Canyon, ledene vrhove planina, prašume, močvare, napuštena odmarališta i pustinje.
Uz atraktivnu prirodu, Fuel će stvar zakomplicirati vrlo neugodnim vremenskim uvijetima pa ćemo se često utrkivati kroz tornada, pješčane oluje, kišu, grmljavinu, visoke valove. Dakle puni dinamički vremenski model sa izmjenom dana i noći.

Ispravka uz dužno izvinjenje, teren se rasprostire na 14.000 kvadratnih milja. Svaka čast na postu! thx
Intel Core 2 Quad Q6600, DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8000 (1000MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit, ATI Radeon Sapphire HD4870, Creative Labs X-Fi Extreme Music,
17 godina
neaktivan

Jedva cekam!! Vec  jakoo dugo trazim ovakvu slobodnu igru, ali nisam nasao nista, a ovo mi se cini jako dobro! Samo ne razumijem sto je cilj igre!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassin kaže...

Jedva cekam!! Vec  jakoo dugo trazim ovakvu slobodnu igru, ali nisam nasao nista, a ovo mi se cini jako dobro! Samo ne razumijem sto je cilj igre!

Vjerojatno je doći prvo od točke a do b kako god umiješ.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.00 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
17 godina
Možda nešto slično NFS ali ne street race nego afrika race :)
Potraga za istinom dragocijenija je od njenog posjedovanja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice