Front Mission Evolved

poruka: 3
|
čitano: 851
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Front Mission Evolved

Vidim da nema teme u vezi ove igre, a s obzirom da igra izlazi za mjesec dana, točnije 14.rujna odlućio sam otvoriti temu da netko kaže svoje mišljenje o ovoj igri.

http://www.vgreleases.com/pc/releasedate-336268.aspx

Radi se o pucačini s pogledom iz trećeg lica u kojoj igrači kontroliraju ogromne mechove nazvane "Wanzers" te sudjeluju u borbama za nekontrolirane regije u svemiru, u singleplayeru i multiplayeru.

Ovo je 15 godina star serijal ćiju je odgovornost nad izradom preuzeo razvojni tim DOUBLE HELIX (Silent Hill Homecoming),

a izdavač je SQUARE ENIX.

Evo igrin trailer :

Developer diary :

I za kraj evo malo screenshotova :

http://www.hcl.hr/screenshots-front-mission-evolved-pc-x360-ps3-825.html

ma da
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 18:02 (XXL Gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Front Mission Evolved

Upravo sam odigrao kojih 2h igre i meni je igra super, ako je još netko probao ovu igru neka napiše nešto o igri dali mu se svidjela ili tako.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Front Mission Evolved

Probao sam Front Mission Evolved i zakljucak je da igru treba izbjegavati u sirokom luku. Takva igra bi prije 5 godina bila prosjek. Danas je daleko ispod prosjeka. Grafika nije nista posebno, prilicno siromasna, tu i tamo koji noviji efekt. A sama igrivost... Vozis robota i svi neprijatelji pucaju na tebe, mada ti samo proviris, a drugi clanovi tvog tima prakticki stoje pored njih i pucaju. Poseban uzitak je melee borba. Uz sacmare, puske i rakete roboti se mogu i udarati. Tu se tek vidi sav jad igre. Nema izmicanja, blokova ili bilo cega naprednog, tko koga prvi udari to je to, ako to bude neprijatelj treba se nadati da ce stati, a ako je to igrac treba samo stiskati udarac da ga ovaj udara dok ne krepa. Stos je da na udarac robot kao ode malo unatrag, naravno da kontrole na njim nemamo, a dok on tako tetura ovaj taman moze zamahnuti ponovo. I tako dok ne krepa... Protivnik ne moze nista napraviti jer su to animacije, a ne borba...

Da je Square Enix uspio napraviti nesto ovako jadno je stvarno tuzno, bolje da su se drzali TBS verzije nego da su isli raditi ovu kvazi akciju. Customiziranje robota je pro forme, daleko ogranicenije nego stare TBS verzije, uopce nema smisla muciti se sa slaganjem (koje je btw. u 3 PM nepregledno) jer nista necemo profitirati, i da, nema skupljanja dijelova iz borbe kao sto ima u TBS-u, stovise, kada kupimo novi dio on automatski ide na robota, a stari se proda, nema vise kombiniranja, samo manjak love. Npr. kupim novi torso za $500, i mogu se vratiti na stari, ali dobijem samo $250, znaci pola sam zduvao ako hocu opet ovaj drugi...

Uglavnom, igra je PoS, izbjegavati u sirokom luku.

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice