Football manager 2011

poruka: 250
|
čitano: 261.945
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Football manager 2011

Ja sam sa Aston Villom prvu sezonu bio tek 8. u Premiershipu. Izgleda da nije tako lagano kako se priča.

Isključio sam transfere za prvo ljeto, a na zimu sam doveo Eden Hazarda, Lukakua i jednog mladog obrambenog... nije mi puno pomoglo u borbi za maksimalno 6. mjesto koje sam mogao osvojiti.

Sada pripremam momčad za drugu sezonu, ali ne očekujem čuda...

16 godina

Najsretnija utakmica u manageru mi je bila kad sam izbacio Barcelonu s Dinamom u zadnjem pretkolu LP.

Doma sam odigrao 0:0 i u gostima 1:1.

Imao sam dosta 90+ golova...

Anarchists of the world, unite!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Football manager 2011

tek sam sad vidio da je izašao novi patch 11.1.1.

jeli ga ko instalirao? jesu popravili šta transfere? i dali ću te promjene utjecat na igru koju igram s starim patchom?

EDIT: na službenoj stranici od FM-a patch je težak 172 MB a na gusaru samo 9 MB. Kako, zašto?

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 22:01 (bradonja_85).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

tek sam sad vidio da je izašao novi patch 11.1.1.

jeli ga ko instalirao? jesu popravili šta transfere? i dali ću te promjene utjecat na igru koju igram s starim patchom?

EDIT: na službenoj stranici od FM-a patch je težak 172 MB a na gusaru samo 9 MB. Kako, zašto?

Na gusaru je samo crack

14 godina
neaktivan
Football manager 2011

Vidim ima dosta povala a i par njih kritiziraju FM11, ja sam imao prilike kod frenda da ga isprobam i mogu rec da je mene zadovoljio. Igrao sam sa Milanom, i dobio sam dvije tekme:)

To me je malo uspalilo i sad skupljam parice, da ga sto prije nabavim.

Ali da se zna, da ja i onako nisam neki pretjerani kriticar, meni je i 10ka bila sasvim super :)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Football manager 2011
Evo moj prvi dojam.Prvo sam krenuo igrati s Torinom,i odmah izbrisao save.Razlog je jednostavan.Nepoznati igrači itd.Međutim , onda sam se vratio u HNL , i krenuo igrati s Hajdukom.Igra me zadovoljila.Također se slažem da za managera nije potrebna 3D grafika.Samo otežava nama koji imamo slabije PC-e.U životu meni najdraži i najbolji manager je bio onaj iz 2004 godine,kada sam čak otišao do 2021 godine sa Leeds Unitedom...
Javim se kada se u HNLU borba zakuhta,bit će i ss-ova ;)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football manager 2011

daj recite koja je razlika između patcha 11.0.0 i 11.1.1 jel se isplati skidati ???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football manager 2011

moze li mi neko opisati kako da igramo preko neta ja i frend?

po mogucnosti par slika :D

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
šiloman kaže...

Piše ti na prethodnoj stranici.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
neaktivan
Luuka kaže...
šiloman kaže...

vidim,ali di na join network game imas new game?

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
15 godina
šiloman kaže...
Luuka kaže...
šiloman kaže...

vidim,ali di na join network game imas new game?

Slika :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 16:25 (Luuka).
16 godina
neaktivan
Football manager 2011

meni je igra totalno bezveze... pa sve sam zivo stavio na najbrze mislim match speed i na onley comentari i igra je toliko spora za poludit svaka utakmica traje 10 min ako ne i vise-uzas su to napravili :(

2 3 hvala 0
15 godina

Meni je sve dosta brzo, a gledam u 3du... čak i preko mreže kad igramo tekma traje par minuta. Izgleda da ti je komp preslab :D

15 godina
neaktivan
Football manager 2011

potpisujem također i meni ;)

MMA is not game , MMA is life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football manager 2011

hahaha prespor pa imam dual cor 3.2 i 4 gb ddr 3 memorije na 1666 m jel to mozda sporo? :P

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football manager 2011

ocito da je

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bongy kaže...

meni je igra totalno bezveze... pa sve sam zivo stavio na najbrze mislim match speed i na onley comentari i igra je toliko spora za poludit svaka utakmica traje 10 min ako ne i vise-uzas su to napravili :(

pa sta bi ti? da samo dobijes rezultat utamice? kakav je onda smisao reguliranja momcadi s klupe, zamjena, uputa itd.? lol

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
14 godina
neaktivan
Football manager 2011

meni sasvim normalno radi

mozda si stavio previse liga i igraca pa zbog toga igrica sporije ide

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR

0 0 hvala 0
16 godina

Vidim da se priča o slabim računalima :-D

ja imam amd 3200

nvidia 7600gt 256ram

1 gb ddr 400

i sve radi kako spada (samo ne mogu staviti 3d tekmu na najbrže)

stavim na normal tempo i key trenutke i sve ide savršeno.

15 godina
neaktivan
Football manager 2011

ne razumijem da netko igra managera i da mu se ne da gledati utakmica, pa zbog toga se i igra da uživaš kako tvoji igraju ili da im hebeš sve kad su loši.

zamisli da trener sjedi u uredu za vrijeme utakmice i samo izvještaje prati, lol. ili da umjesto predstojećeg el clasica pratim stanje i ne gledam odličan nogomet, opet lol.

zapravo mi nije jasno kako se može igrat ova simulacija a da se ne voli nogomet, a ako ga ne gledaš onda ga ni ne voliš.

ali svako ima svoje i neću se ja zamarati s tim, ali da je čudno sigurno je.

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Pa evo ja uopće ne volim (niti ikada gledam) nogomet. Uvijek sam više volio košarku (iako ni nju ne pratim zadnjih godina). No manager mi je nekako konstanta još tamo od CM3, i navikao sam se na tekst. Mene ne zanima toliko gledanje utakmice i slične stvari, ja volim ovaj baš menadžerski dio posla, volim razvijati klupske prostorije i stadion, dizati club stature, kupovati igrače, razvijati ih, itd. Što se utakmice tiče, bio bi najsretniji da se mogu još ubrzati komentari da mi to prođe u maksimalno dvije minute, da se mogu više baviti ovim stvarima koje volim...

Ja volim gledat utakmice i općenito obožavam i nogomet i FM, ali sam razmišljao kako bi bilo zanimljivo da u FM-u ima mod ili uloga da budeš recimo predsjednik kluba, tipa zdravko mamić i onda je tvoj sav posao oko financija, strukture, izbora trenera, sponzora kupovanja igrača i slično, dok je trenerovo da postavlja igrače i vodi utakmice...

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.

0 0 hvala 0
16 godina

to maximus.

I ja sam više za te upravne poslove, ali neće to tako skoro.

Davno sam igrao neki manager gdje si ti osobno potpisivao ugovore sa sponzorima, određivao koliko će koštati ulaznice, koja će se hrana i piće prodavati za vrijeme tekme... To mi je bilo vrhunac kao klincu.

---Iako mislim da je glavna svrha managera taktika za vrijeme tekme i prije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 20:40 (Korny1603987).
15 godina

Evo da stavim malo svojih SLIKA...

igram sa 2 frenda preko neta, ja Bolton, oni West Ham i Sunderland.

Prva sezona jako uspješna za Bolton, završio sam 8. u ligi i osvojio FA kup, što mi je donijelo kvalifikacije za Uefu te dosta love. Nisam dobio budžeta koliko sam potrošio, srećom pa postoji opcija kupovanja na rate, a to ne oduzmu od budžeta.

Zadovoljan sam ekipom, baš me zanima kako će gurat ovu sezonu :D

ps. Igram u kunama jer sam se navikao u nekim starijim managerima, pa sad nema nazad. A i ljepše su kune kad igraš sa niželigašima, što ja često i radim (5., 6. liga)

15 godina
neaktivan
Football manager 2011

ovako imam problem

izbaci mi iz igre s ovom greskom 11.0.0f151865 znaci mogu igrat igru samo mi izbacuje stalno i ne mogu ju nastavit igrat

http://www.erepublik.com/en/referrer/Ivoo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sorry na double postu, zaboravio sam citirat u ovom /facepalm

He who dares, Wins!
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 0:50 (Seanai).
14 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

to maximus.

I ja sam više za te upravne poslove, ali neće to tako skoro.

Davno sam igrao neki manager gdje si ti osobno potpisivao ugovore sa sponzorima, određivao koliko će koštati ulaznice, koja će se hrana i piće prodavati za vrijeme tekme... To mi je bilo vrhunac kao klincu.

---Iako mislim da je glavna svrha managera taktika za vrijeme tekme i prije.

Vjerojatno Fifin manager! Iliti Fussball manager

He who dares, Wins!
15 godina
neaktivan
Football manager 2011

Evo da i ja napišem neš. Upravo sam završio sezonu sa Dinamom. Osvoji sam prvenstvo sa 72 boda isto ko i Hajduk sam uz bolju gol razliku. Ispao sam u osmini finala Europa League od Lilla, prije toga sam izbacio Schalke :)).

Nisam dovodio previše, ali sam prodavao i posuđivao dosta. Doveo sam Gislasona, Brezovca, Kreilacha i Mphelu, prodao sam Slepiču, Doda, Callela ma ima toga dosta.

ZAKLJUČAK: igra je odlična i vrijeme stvarno leti kada se igra.

PITANJE: dali je izašao nekakv patch koji popravlja da ostane liga 16 u HNL-u jer na početku sezone nije tako trebalo bit pa su u SI stavili da se liga smanjuje na 12. Pošte se događaju svakakva s**** u HNL-u ostaje liga 16. Pa dali postoji nekakv patch u kojem bi ostala liga 16???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kolko znam izasao je novi patch jucer ili danas nisam tocno siguran....pa pogledaj sta su ispravili.......
16 godina

to nisu ispravili jer se zapravo niti ne zna što ćče Marković, pardon, MAMINJO odlučiti.

16 godina
neaktivan
vikipros kaže...

Evo da i ja napišem neš. Upravo sam završio sezonu sa Dinamom. Osvoji sam prvenstvo sa 72 boda isto ko i Hajduk sam uz bolju gol razliku. Ispao sam u osmini finala Europa League od Lilla, prije toga sam izbacio Schalke :)).

Nisam dovodio previše, ali sam prodavao i posuđivao dosta. Doveo sam Gislasona, Brezovca, Kreilacha i Mphelu, prodao sam Slepiču, Doda, Callela ma ima toga dosta.

ZAKLJUČAK: igra je odlična i vrijeme stvarno leti kada se igra.

PITANJE: dali je izašao nekakv patch koji popravlja da ostane liga 16 u HNL-u jer na početku sezone nije tako trebalo bit pa su u SI stavili da se liga smanjuje na 12. Pošte se događaju svakakva s**** u HNL-u ostaje liga 16. Pa dali postoji nekakv patch u kojem bi ostala liga 16???

u ovom zadnjem patchu se liga mjenja tek u sezoni 2012/2013

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice