Football manager 2010-problem

poruka: 35
|
čitano: 14.982
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

...evo ovako instalirao sam navedenu igricu i pocnem je igrati......no iduci dan kada ocu igrati ili novo ili ono kaj sam save-o nemogu.....pise mi:

XML parsing error!

xml-well-formed(invalid token) at line 1 of Profile0.xml

.....i sta da sada radim reinstalirao sam ju jedno 3 puta i uvjek isto.....a sada kada sam ju i zadnji put reinstalirao nemogu ni novu zapoceti jer mi javlja ovu gresku......

......ljudi molim vas da mi pomognete ocajan sam toliko sa cekao tu igricu.....a sada banana....

HVALAA UNAPRIJED!!!!!!!!!!!!

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 17:22 (Hrvojestr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Football manager 2010-problem

Meni se isto dogadja, skinuo sam od reloadeda i kad god ugasim komp javlja mi da nemoze pronac cd. Ja sam dosada instalirao samo jednom i save igre mi ostane tako da cu izgleda morat instalirat svaki put kad zapocnem igru, ali ako mene pitas igra je vrijedna toga.

15 godina
neaktivan

e ovako to ti je i meni bilo......otvori daemon tools prije pokretanja igre...i neka ti napravi sliku....to ti je zato sta nema cracka bar mislim ali mora radit sigurno....;) javi jel radi...:))

17 godina
neaktivan

Da to je bio problem mnogima koji nisu instalirali patch.. jesi ga instalirao?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

......ma ja sam int. i patch i stavim u deamon tools ali me opet zaj......a neda mi se svaki put ponovo instaliravati cijelu igru.......sada ce doci pes 2010 za ps2 i zdravo fm 2010......imate pes 2010 na torrent.hr

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kako mogu poništiti prijateljsku?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ari kaže...

kako mogu poništiti prijateljsku?

odes na fixtures pa cancel friendly, ukoliko nije bas pred utakmicu, onda ne mozes ...

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
15 godina
neaktivan

jel zna s kojeg linka da skinem football manager 2010 a da je igra 100% ispravna?....aj molim vas pomozite cekam tu igru dugo

filip
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 14:55 (filip996).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
filip996 kaže...

jel zna s kojeg linka da skinem football manager 2010 a da je igra 100% ispravna?....aj molim vas pomozite cekam tu igru dugo

Ev znam ja   http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod&kat=270&id=134623

17 godina
neaktivan

Haha.. Loooool..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

molim pomoć

instalirao sam igricu,uđem u nju i nema mi engleskog jezika....neznam zašto....imaju samo poljski i češki...

pomozite mi...toliko sam čekao tu igricu 

zvonkec
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zvone10 kaže...

molim pomoć

instalirao sam igricu,uđem u nju i nema mi engleskog jezika....neznam zašto....imaju samo poljski i češki...

pomozite mi...toliko sam čekao tu igricu 

Vjerovatno ce instaliranje language packa rijesiti problem, pogledaj postu...

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
15 godina
neaktivan

Sta je s onim sto prricaju da nemozes igrat sejvanu igu...jel to svima il sam nekima i jel se taj problem moze rjesit?

filip

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
filip996 kaže...

Sta je s onim sto prricaju da nemozes igrat sejvanu igu...jel to svima il sam nekima i jel se taj problem moze rjesit?

valjda mislis na crash dump, nekima je nekima nije, taj problem se nemoze rjesit, ima neke metode al nekima uspije nekima ne, jedino se moze rjesit ako imas original igricu da posaljes u sports interactive pa ti onda oni to poprave.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 15:22 (Pinc).
15 godina
neaktivan

ma ja sam do tad vec nabavio igru i meni je sve ok.....uvjek oce i save i sve i predobra je igra...xxd

filip

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E igricu sam skinioSmijeh,ali nece... Ja je instaliram,udem,sve dobro onda mi trazi cd,a skinio je s neta.Pa sam igricu sprzio na DVD opet upalim i OPETPlač mi trazi cd a cd je unutra nez sta da radim,igra je predobra tako mi se igra a nist.PLZ HELPPPPPPPPPPPPSramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim se

hahaahhaah
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Josa123 kaže...

E igricu sam skinioSmijeh,ali nece... Ja je instaliram,udem,sve dobro onda mi trazi cd,a skinio je s neta.Pa sam igricu sprzio na DVD opet upalim i OPETPlač mi trazi cd a cd je unutra nez sta da radim,igra je predobra tako mi se igra a nist.PLZ HELPPPPPPPPPPPPSramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim se

Ak si imal ISO,onda trebaš svaki put prije nego pokreneš igricu ponovno mountati image,onda uđeš unutra i radi.

AMD
16 godina
neaktivan
Josa123 kaže...

Vjerojatno treba cr.ack

Tko izgubi dobitak, dobije gubitak.
15 godina
neaktivan

ae molim vas malo naprednije ako netko zna..gledam sve ove probleme i sve od njih (ako sam ih imo) sam uspješno rješavo ali sad sam naišo na totalno glupi i ne znam šta bih.. normalno igram FM10 sa patchem 10.3.0 i kada dođem do utakmice, kažem igračima što očekujem i onda stisnem PLAY - komp se restarta...igram igru od dana kad je izašla, na istom kompu, sve je radilo uvijek, nekoliko puta sam ju ponovo instaliro zbog rušenja windowsa jer samo imo nekih sranja i uvijek je sve bilo ok..(jedino što sad imam windows pack 2, ali da je u tom stvar vjerojatno ne bih mogao ni uć u igricu a ne još i igrat sve do samog početka tekme) hvala unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Može jedno pitanje vezano za manager 2010....GDJE GA DOWNLOADATI A DA NIJE DEMO?? Zamolio bih pomoć. Svugdje je velik do 1GB. Nije mi jasno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dali zna netko koji patch za neke lige jer nekih igrača uopće nema kao u reprezentaciji japana nema skoro ni jedan pravi igrač?

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
caky kaže...

Dali zna netko koji patch za neke lige jer nekih igrača uopće nema kao u reprezentaciji japana nema skoro ni jedan pravi igrač?

Evo misli da ce ovo ispraviti stvari instalacija u C:/Program Files/Sports Interactive/Football Mager 2010/data/updates/update-1030/db/100/Inc/all

15 godina
neaktivan

Tema je stara, ali postat cu ovdje.

Ja imam problem i kada pokrenem igru dodje do menu-a i to mi pise

Unable to find Football Manager 2010 disc please make sure it is in the drive. (Nije moguće pronaći Football Manager 2010 diska provjerite je li u pogonu.)

Neznam sta da uradim da bi radilo....

Molim vas za brzu pomoc.......{#}

Edit: Mislim da sam rijesio problem, ako ti nije samo privremeno (ubacio sam crack :D)

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 21:15 (TheZeX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TheZeX kaže...

Tema je stara, ali postat cu ovdje.

Ja imam problem i kada pokrenem igru dodje do menu-a i to mi pise

Unable to find Football Manager 2010 disc please make sure it is in the drive. (Nije moguće pronaći Football Manager 2010 diska provjerite je li u pogonu.)

Neznam sta da uradim da bi radilo....

Molim vas za brzu pomoc.......{#}

Uvjek mi se to pojavi i rješenje je: Ak si imal ISO,onda trebaš svaki put prije nego pokreneš igricu ponovno mountati image( preko DAEMON TOOLS-a),onda uđeš unutra i radi.

Zašto igraš Manager 2010 kada već duže vrijeme ima 2011?? 

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!
15 godina
neaktivan

Hvala.

Nisam igrao Football Manager nikada, ali sada sam malo uzeo da vidim kako izgleda i dobar je. Probat cu i 2011.:D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TheZeX kaže...

Hvala.

Nisam igrao Football Manager nikada, ali sada sam malo uzeo da vidim kako izgleda i dobar je. Probat cu i 2011.:D

Preporučam da probaš 2011, i ako igraš možda sa Dinamom, mogu ti poslati popis mladih (Talentiranih) igrača koje dolaze u Dinamo!

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!
14 godina
neaktivan

Pozdrav!

Imam jedna problem znači skinuo sam Football Manager 2011 (Football.Manager.2011.PROPER-RELOADED) i kada mi krene instaliravat igricu nema  pomaka, odnosno piše Instaling. i dolje jedna crtica mi stoje cijelo vrijeme 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hoće to sa "skinutim" igrama :)

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Babin_kuk kaže...

Pozdrav!

Imam jedna problem znači skinuo sam Football Manager 2011 (Football.Manager.2011.PROPER-RELOADED) i kada mi krene instaliravat igricu nema  pomaka, odnosno piše Instaling. i dolje jedna crtica mi stoje cijelo vrijeme 

Sam si sve rekao, ne moze ti niko ovdje pomoci ako igra nije original moze biti puno razloga zasto nece.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 16:51 (mario1990).
14 godina
neaktivan

Aha shvaćam piratluk je zabranjen ovdje .. {#} Svejedno hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 18:12 (Babin_kuk).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice