Football Manager 2008 Manual

poruka: 9
|
čitano: 2.203
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Bok!

Imam nekakvu Benelux verziju Football Managera 2008, igra je na engleskom ali manual za igricu koji se nalazi na instalacijskom cd-u je na francuskom i nizozemskom! Meni treba na engleskom! Zanima me da li neko zna di se to na internetu može skinut,  ili ako ga neko ima da mi ga postavi na internet! HVALA!

spigyXP

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Football Manager 2008 Manual

Pretpostavljam da je ta tvoja verzija namijenjena zemljama BEnelux-a (Belgija Nizozemska, Lusemburg). A manual mozes pronaci bez problema, google- fm 2008 manual i naci ces ih vise od nekoliko Cool

17 godina
neaktivan
autorov komentar

Da, to sam probao prije nego sam objavio temu, ali zanimljivo da nema na googl-u! Bar ne za download!

Stvar je u tome što se taj manual nalazi na istalacijskom cd-u, pa ko ima englesku verziju ima i taj manual!

I na drugim forumima sam čitao da i drugi to traže ali niko ne reagira!

Probo i preko LimeWirea, ali BANANA!

spigyXP
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2008 18:20 (spigyXP).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja isto imam tu igru i sad sam bas pogledo i meni je manual na nekom francuskom valjda belgijanskom

kaj ce ti to uopce

ak dobro mislim

ti mislis na onaj file u acrobat readeru.

.

.

..

..

.

.

...

jel to

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Da, mislim baš na to! I moji su na francuskom, ali francuski neznam,pa zato mi treba taj na engleskom.

Taj manual mi treba zato što je igrica fakat puna opcija ovakvih-onakvih,a u manualu točno piše šta je šta, bar sadrži neki škrti opis ako ne ništa drugo! Malo sam "gledao" onaj na francuskom i vidio da ima svega i svačega ali možga ..bat kad nerazumijem!!!

spigyXP

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

ponašanje football managera i sve moguće opcije uče se tako da uzmes lijepo klub i igras. nakon sto odigras 3 sezone, ujebes taktiku, ujebes ligu, kup, izgubis sve svoje dobre ocjene, posvadas se s novinarima i igracima i bankrotiras, onda si lijepo pametniji, krenes ponovo i gazis gazis gaaazis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Football Manager 2008 Manual
autorov komentar

To što si mi ti napisao uopće nema nikakve veze s onime što tražim. Samo sam tražio da mi neko pošalje download link za taj manual, jer ga nemogu nigdje pronać!!! Hvala!

spigyXP
15 godina
neaktivan

pritisni F1 u igri  i eto ti ga

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: