Flight Simulator Online

poruka: 5
|
čitano: 2.732
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
offline
Flight Simulator Online

Pozdrav svima!

 

Ne znam koliko ste upoznati, ali vi svi koji volite flight simulator i igrate ga doma, mozda i ne znate da se to sve odvija također u ONLINE okruzenju preko mreze IVAO sa pravom kontrolom, ATC-om, i sa drugim virtualnim pilotima iz cijelog svijeta, pravi mali svijet avijacije na mrezi. Ako ste zainteresirani za ovakav vid letenja, prijavite se na www.croatiacargo.com , pa cemo vas uvest u ovaj predivni virtualni svijet avijacije.žž

 

Veliki pozdrav svima virtualni letači, i nadam se da se vidimo online ;)

 

Ako ste pak zainteresirani i za ATC, tj zracnu kontrolu, isto se javite, zanimljivo je također...uputit ćemo vas na IVAO mrezu i vec sutra mozete pocet sa kontrolom iznad virtualnog neba Hrvatske ;)

 

Par slika da dočaram to sve ;)

 

 

 

Toliko za danas ;)

 

Lijep podrav :)

 

 

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 11:56 (Shiljo).
 
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
offline
Re: Flight Simulator Online

http://www.croatiacargo.com

 

Ako vam se leti online, prijavite se ;)

13 godina
offline
Flight Simulator Online

jel to neka poseba igra ili treba imati original MFSX

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
offline
Re: Flight Simulator Online

Pozdrav ponovno svima!

 

Svi koje slučajno zanima virtualno letenje i virtualna kontrola letenja, na jednoj izvrsnoj mreži, IVAO mreži, neka bace oko na http://ldzo.oif.ivao.aero/

 

Uglavnom, stvar je da se preko Flight Simulator platformi, FS2004, FSX, Prepar3D, X-plane, spajate na IVAO mrezu. Sustav mreže je tako napravljen da se uvijek vidite sa ostalim spojenima na istu mrežu, mreža skuplja podatke od simulatora i točno vas prikazuje gdje jeste, dakle sve vas u svijetu spojene, sa tocno određenim modelom aviona koji odaberete prilikom spajanja, i svatko vas ostali tako vidi. Ukratko. Kada uđete u shemu s mrežom i simulatorom, skužit ćete sve. Na istoj mreži se mogu polagati ispiti, za pilote, za ATC - zračnu kontrolu. Pismeni i praktični uz pratnju instruktora koji sve nadgleda posebnim softwareima. Dakle stvar više nego odlično funkcionira. Sustav za zračnu kontrolu je napravljen više nego odlično, isti software se skida sa sajta od IVAO-a a sve da vam skrati muku traženja i uputstva, možete naći na http://ldzo.oif.ivao.aero/ . Zračna kontrola i piloti lete u sprezi, dakle kao virtualni pilot imate pravog virtualnog kontrolora koji vas vidi na svom radaru, usmjerava vas po procedurama koje su real life, prebacuje vas drugim kontrolrima ako ih ima online itd, i zajednicke operacije se rade da budu što više real life u svakom segmentu.

 

Mi kao Hrvatska imamo svoj OIF, koji je step do DIVIZIJE kojoj težimo. Ja osobno težim najvišemu zato i reklamiram ovaj vid hobija da privučem ljude kojma se možda i svidi, jer ne znaju da to postoji, da poguramo to naše na veći neki nivo, a i da virtualno letenje i ATC na IVAO mreži malo približimo širim masama. 

 

Ajde pogledajte, probajte, ako vas ta shema virtualne zabave zanima, pa se mozda i susretnemo negdje online, krilo uz krilo ili na radarskom ekranu ;)

 

Svako dobro svima

 

Za svaku informaciju stojim na raspolaganju na mr.shiljo@gmail.com

 

 

11 godina
neaktivan
offline
Flight Simulator Online

Da osvjezim malo temu. Ne znam koliko vas ima u zadnje vrijeme da letite virtualno, u svoj navali novih igria, ali ako ste jos tu da vas podsjetim na par stvari. Online letenje je zabavno, tezi ka realnosti i u svakom pogledu full zanumljivo ako imate onu neku zicu za to. Uglavnom IVAO mreza je najbolja za to. ZA pocetak i ulazak u taj svijet da se spojite sa pilotima i kontrolorima leta online iz cijelog svijeta, najbolji odskok je nasa hrvatska stranica, IVAO HR DIVIZIJA na HR-DIVZIJA. Tu cete naci sve podatke za letenje online, i osobno cu se potruditi da vas uvedem u taj svijet i naucim osnovama. Mozete biti pilot, normlno letjeti sa svima iz cieloga svijeta pod budnim okom online ATC kontrolora, koji isto kao i vi na svom racunalu imaju radarski ekran i usmjeravaju vas prema odredistu i pomazu. Ili mozete biti i doticni ATC. IVAO Mreza pruza super skolovanje za sve, treninge i ispite za jedno i drugo. A usput za zabavu, postoji puno  punooo evenata, tourova i zanumljivih scenarija i opcenito letjet cete na aerodrome koje niste ni sanjali da postoji, i nauciti nesto o svijetu, pobljstai svoj simulator i svoje iskustvo virtualnog letenja.

 

Da b i stvar bila bolja, postoje razne online based virtualne aviokompnije. Koje skupljaju vase sate na jednom mijestu, biljeze vas napredak u istoj i pridonose cijeloj jednoj realnosti. Da ne duljim vise, posjetite i Croatia CARGO VA i također cu vam pomoci oko svega vazong za to iskustvo.

 

Eto, krenite vec dana, napustite offline letenje i pridruzte se velikom svijetu online letaca i kontrolora

 

Svako dobro

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.3.2017 9:22 (Shiljo).
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice