- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Presao igru, stvarno odlična igra, vrhunska za opuštanje i uživanje u prirodi
Pratio sam razvoj igre sa zanimanjem, a ono što sam dosad odigrao (nekoliko "game" dana) je bilo odlično. Još je nisam završio, no već mislim da je vrijedila novce - tako da dajem vatrenu :) preporuku. Do 12.2 je na akciji na steamu.
Presao igru, stvarno odlična igra, vrhunska za opuštanje i uživanje u prirodi
već si je prešao? jel kratka igra?
najbolje od svega su razgovori sa seficom.. Igra me podsjetila malo na film" her":(

Samo 3-4 sata ? Ocekivao sam barem 10 sati.
Krenio i ja igrati,stvarno dobra igra i osvjezenje,lijep art style grafike i dobar voice-acting kao i dijalozi,preporuka za odigrati
igra odlicna,kraj ah mogao je i bolji :)
3h zabave za 150kn - LOL
Fak. Ovo je jedna od rijetkih igara zbog koje bih htjela imati PC na kojem se može nešto i odigrati. Ili PS4. Žao mi je pogledati i minutu gameplaya na YouTubeu da si ne upropastim užitak igranja, a znam da je u skorije vrijeme (nikad?) neću odigrati. Ah, živote, težak li si!
Fak. Ovo je jedna od rijetkih igara zbog koje bih htjela imati PC na kojem se može nešto i odigrati. Ili PS4. Žao mi je pogledati i minutu gameplaya na YouTubeu da si ne upropastim užitak igranja, a znam da je u skorije vrijeme (nikad?) neću odigrati. Ah, živote, težak li si!
Riješenje za tebe http://www.theinquirer.net/img/4085/flyingtoasters.jpg