jel valja ista IF Rami
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E ljudi,sada igram protiv nekog lika i sada je prvo poluvrijeme je gotovo.I sada mi stoji waiting for aponnent to resume match...Sta sada.Jel to ona seljacka igra protivnika?Vodi 1-0 i sada ceka da ja quitam?
Da, ali samo 30 sec jedan igracmoze drzat pause pa moras cekat, kad neko ragequita dole ljevo se vidi krug kao nešta loda pa piše da je quito.
Mene više iritira kad mi dode meksikanacna pentium 4 pa igramo cjeli match u slow motionu jer on ima 10fps.
Kolke su sanse da je ova fifa skriptirana da nakon par uzastopnih pobjeda jednostavno moras imati par poraza. Ako gledam svoje statistike igre, vidim da obavezno nakon tri pobjede imam najmanje 2 poraza ili par neodlucenih utakmica. I sve bi bilo super, da golove ne primam na totalno debilni nacinu 89. ili 90. minuti. Npr, najbolji branic Premiershipa Kompany odluci da je u 90. minuti bolje brati visibabe pored aut linije ili cijela obrambena linija odluci krenuti u izlet prema sredini terena. A primjetio sam da i sam znam zabijati takve debilne golove u samim zavrsnicama utakmice. Dal i vi imate slicna iskustva i kakva je Fifa 14 po tom pitanju?
Apsolutno isto mislim, to najbolje mozes vidjeti ako probas Single Player season. U diviziji 1 na Legendary sam probao, pobijedim Real 5-1, Bayern 3-0, PSG 4-1, dodje Arsenal i pobijedi me 3-0, Giroud trci brze ow Walcotta i ima bolju tehniku od Ozila, a ja ne mogu centra preci.
Apsolutno isto mislim, to najbolje mozes vidjeti ako probas Single Player season. U diviziji 1 na Legendary sam probao, pobijedim Real 5-1, Bayern 3-0, PSG 4-1, dodje Arsenal i pobijedi me 3-0, Giroud trci brze ow Walcotta i ima bolju tehniku od Ozila, a ja ne mogu centra preci.
I to, ali ja prvenstveno mislim na online modove. Previse neobjasnjivih "propusta" obrane kod igraca koje ja trenutno ne kontroliram. Mislim, nije da sam ja najbolji igrac fife u galaksiji i da moram imati sve pobjede, ali kada vodim 1-0 i dobim takav glupi gol pitam se koji je onda smisao igre.
evo da lupim glupost , mozda je zbog veceg morala ,sa vecim moralom su igraci ajmo reci opusteniji pa manje grijese ( kad imaju loptu ) tj u vezi i napadau ,a vise grijese u obrani (kad nemaju loptu )
evo da lupim glupost , mozda je zbog veceg morala ,sa vecim moralom su igraci ajmo reci opusteniji pa manje grijese ( kad imaju loptu ) tj u vezi i napadau ,a vise grijese u obrani (kad nemaju loptu )
Nije moral u pitanju. Moral je na 100 u mojoj ekipi.
E ljudi,sada igram protiv nekog lika i sada je prvo poluvrijeme je gotovo.I sada mi stoji waiting for aponnent to resume match...Sta sada.Jel to ona seljacka igra protivnika?Vodi 1-0 i sada ceka da ja quitam?
Samo stisni pause i resume :)
Nije moral u pitanju. Moral je na 100 u mojoj ekipi.
?O.o ,da nisi mozda pobrkao moral i chemistry ? :)
jel zna mozda itko kako da zabijem iz slobodnjaka,na ostalim Fifama bez beda al ovdje kao da je nemoguce
I ja sam to za slobodnjake primjetio, nisam ja mislim nikad primio tako gol ali u zadnje vrijeme sam ih zabio par.
Ugl uvijek pucam preko živog zida i felšam tako da analog držim gore lijevo dok igrač ne pukne loptu (ako je igrač ljevak gore desno ofc) i napunim 20-30% jačinu i naravno ciljam nebranjeni dio gola.
Ako je baš jako daleko tipa 30+ metara, stisnem L1 i opalim preko 50% isto sa analogom gore lijevo, tako sam neki dan s Candrevom zabio brutalnu golčinu od prečke.
Je li bolje skuplati coinse pa kupiti kakav dobar pack za njih ili kupovati igraca po igraca i stimati chemistry?
Na slici mi je trenutni tim, zelim sastaviti neku ekipu iz bundes lige, pa sad kako mi je najpametnije trositi coinse? :D
Najbolje po meni je to da kupujes na transfer listi igrace,recimo ja sam slozio komplet Arsenal sa zamijenama za nekih 30 000 coinsa,uvijek se nade neki nadprosjecni igrac za neke male novce..Sto se tice packova,kupio sam par puta onaj pack za 7500 (gold pack),od igraca nisam dobio nista pretjerano osim jednom sta sam dobio Llorisa.Packovi su vise za consumables i contracte nego za igrace.LP retard.
nemas od tog 7500 packa nista, ovaj od 35000 daje neke solidne igrace, a ovi od 50 000 ili 100 000 su jedini prihvatljivi :D Ti sastavio cijeli tim za 30 000, a ja Gotze-a ne mogu naci ispod 40 000 :(
Pa zato obrci lovu na marketu, ja sam npr Shawa 4-1-2-1-2 uhvatio na marketu za 600 coinsa, trebam li reci za koliko sam ga prodao :D uz malo truda moze se lako zaraditi.
E ljudi,kako igracima podignut chemistry?Dosao sam u 7 diviziju i lome me ko niko.Imam dobre igrace,ali pretpostavljam da im formacija nije tocna pa im je chemistry low.Inace,igram formaciju 5-3-2.
Moras im pogoditi formacije i pozicije, i dobro bi bilo da budu iz iste drzave ili iz iste lige, a ako moze oboje ili da su iz istog kluba to bi bilo najbolje :D Imas kupiti formation modifiere, za 5-3-2 ja mislim nisu skupi :)
Gledao sam po tim transfer listama,ali nigdje nisam vidio te modifire.Samo kao contracts i ove ostale stvari.Gdje to moram ici?Aha..nasao sam.Pokusao sam bid,ali nije proslo.Svu lovu shebo xD.Ali uspio sam ubost jednog buy now za malo para.
pa ako se zavrsi aukcija i ti nisi pobjednik, novac ti se vraca
i ako si pobjedio u aukciji odes na watch list i tamo vidis i kad stisnes clear won items i tek onda ti se item nadje gore u unassigned tamo di ides u shop
Dobar striket uz Etoo-a u premier ligi?Probao Negreda,Benteke-a,Giroud-a,Soldada..Ali nitko nije efikasniji od Eto-a.Cijene vece od 50k ne dolaze u obzir
Dobar striket uz Etoo-a u premier ligi?Probao Negreda,Benteke-a,Giroud-a,Soldada..Ali nitko nije efikasniji od Eto-a.Cijene vece od 50k ne dolaze u obzir
Moja preporuka je Hernandez iz Manchestera. Nije dobar ko Eto, ali je brz i teze ga je srusiti a i bolji je sa glavom. Mozes jos probati sa Joveticem, ima dobre statistike, ali se meni na terenu bolji pokazao Hernandez.
Postoji li Olympiastadion na FIFA World?? Ne mogu nikako da ga nadjem :(
Walcott definitivno, jedan od najbrzih igraca na igri, desnjak, solidan sut, stabilan, glava tu i tamo
Ja stvarno neznam kako ovaj EA razmišlja,zašto nas matchmakeaju sa ljudima iz Južne Amerike,mislim stvarno laga previše,možda bi trebali napraviti kao regije,EU,North America itd...
dal se kartice mijenjaju, tj. updateaju ? reimo da imam karticu mandukica iz bajerna i da mi se stavi automatski da je u atleticu?
Ne, ako zelis iz atletica onda moraš prodat ovog i kupit iz atletica... ne mjenjaju se kartice.
Igra je opčenito vrlo dobra, ali ono što ubija je lag. Na pet utakmica četiri mi užasno lagaju.