Sutra će nam predstaviti novu fifu te ćemo saznati većinu detalja vezanih uz novu igru. Predstavljanje možete pratiti na ovom linku.
Sutra će nam predstaviti novu fifu te ćemo saznati većinu detalja vezanih uz novu igru. Predstavljanje možete pratiti na ovom linku.
PS5 nemam jos, a za ps4 verziju igre nemam neka ocekivanja. U najboljem slucaju bit ce ko prosle godine, igram FUT 2 mjeseca aktivno pa onda prodam coinse i igru.
Ok.
Bit će nažalost opet PS4/PS5 verzija.
Samo čekam da odrežu te stare konzole više, samo koče eventualan napredak...
PS5 je doma, zivci na izdahu i cekamo HyperMotion da nas kara momacki.
Bit će nažalost opet PS4/PS5 verzija.
Samo čekam da odrežu te stare konzole više, samo koče eventualan napredak...
Kao i kod prelaska na PS4 next gen fifu su dobili samo igrači novih konzola dok je PC verzija kao i verzija za stare konzole ostala ista, nepromijenjena. Tako će biti i ove godine. Samo igrači novih konzola dobit će novu igru sa svim novim mogućnostima. Stoga, stare konzole ništa ne koče već se implementiranjem novih tehnologija samo u nove konzole želi potaknuti njihova prodaja. Već viđeno prošlih godina.
Samo ce 2 verzije bit standard i ultimate, nema vise champions verzije
ULTIMATE EDITION
100€
Dobije se
Web App - September 22th
Early Access - September 27nd
Full Release - October 1st
-U novoj Fifi ce se u career modu moci napraviti svoj klub i napredovat kroz divizije + jos masu dodataka na taj mod
-Indijska liga
-Pro scena je iskljucivo na PS5,prize pool ce biti podignut za ogromne novce za razlike do sada
-Gurat ce se next gen consola, pojedine stvari nece biti dostupne na ps4
Hero igraci, linkat ce se preko reprezentacije i lige, kluba nema na kartici.
Abedi Pele
Fernando Morientes
Mario Gomez
Diego Milito
Jorge Campos
Robbie Keane
Sami Al-Jaber
Tim Cahill
Clint Dempsey
Joe Cole
Di Natale
Dudek
Solksjaer
Le Tissier
Kohler
Ljungberg
Nove ikone
Wayne Rooney
Cafu
Robin van Persie
Alfredo di Stéfano
Iker Casillas
Slike OTW,Hero,Gold rare i TOTW kartica
https://www.ea.com/games/fifa/fifa-22/buy/playstation
🇪🇸 Santiago Bernabeu
🇩🇪 Signal Iduna Park
🏴 Stamford Bridge
Ne vidim nigdje ovo da je pro vezano samo za ps5, izvor?
Ne znam uopće šta da mislim o novoj fifi, hypermotion ovo ono, ali po traileru bi naslutio da će biti silovanja sa skilovima i da ćemo ponovno imati igru koja je bliže arkadi nego simulaciji. Da me bar hoće ugodno iznenadit
Gdje si igrao novi PES?
Gdje si igrao novi PES?
Misli na ovaj alpha mobile demo što je bio pušten prošli tjedan.
Jebena ti je mobile verzija igre na unreal 4 engineu?
Svaka cast.
Ovo je tema o coinsima, paketićima i sl. Ti teškim ovisnicama o teme spominješ nekakav smjer misleći na gameplay. Daj se uozbilji.
Igra koju si igrao nema veze sa novim PESom. Engine i mehanike uopce nisu od novog PESa. To ti zelim rec'.
@maricilius - promasio si kompletan fudbal. Boli me kurac za pakete i ostalo... Nit ne igram igru vec skoro mjesec dana bas zato jer igra ulazi u razdoblje kad vise nema smisla igrat upravo zbog tih kartica.
To su izbacili mobilnu verziju igre na unreal engineu kako bi samo testirali servere a da ne pokažu pravu verziju igre. Otkrivanje igre je ako se ne varam 21.07. Piše ti svugdje na netu. Baci pogled
Zasto su toliko prokleti da u igri koja traje manje od 1g, oni tebi posebnu karticu daju tek u 12mj. Pa jebo ih ultimate edition u golu guzicu.
Zasto su toliko prokleti da u igri koja traje manje od 1g, oni tebi posebnu karticu daju tek u 12mj. Pa jebo ih ultimate edition u golu guzicu.
Meni tak svejedno kada mogu dobiti samo najgoru karticu.
https://www.hcl.hr/vijest/imamo-jos-novosti-iz-fife-22-moci-ce-se-kreirati-klub-career-modu-173709/
Sljedece godine WL totalno promjenjena
- Za igranje WL svaki tjedan ce se trebati kvalificirat za istu.
-Kvalifikacije za WL pon-čet 3 pokusaja po 5 meceva, potrebna 3/5 wina za kvalificirat se
-WL umjesto 30 meceva smanjena na 20.
-Nagrade - veci wl rank = bolja verzija kartice.
-Kvalifikacije za WL pon-čet 3 pokusaja po 5 meceva, potrebna 3/5 wina za kvalificirat se
To je dobro. WL ce bit top natjecanje unutar FIFAe i tako treba bit. Rivalsi za sve ostalo uz SB.
Tako je već bilo prve godine po uvođenju WL. Samo je tada bilo 40 tekmi na konzolama. Vraćamo se na staro. Samo bi trebali napraviti da kada se kvalificiraš više ne možeš igrati kvalifikacije. Ovako su oni super igrači i dalje igrali i smanjivali šanse onim lošijima. Nema smisla. S jedne strane igrač koji ganja treću pobjedu a s druge lik koji se samo dobro zajebava.
Netko gledao onaj show u 19h? Od 30.min krenite gledat
Sviđa mi se šta su dosta toga radili od nule (hrpa animacija, prirodniji pokreti, obrana, pogotovo se veselim novoj fizici lopte), ali nikako mi se ne sviđa speed burst makar su rekli da će to biti balansirano, tu vidim prostor za silovanje, ali pričekajmo sutra, možda dobijemo više informacija, a i vidimo pravi gameplay.
Puno toga je dodano i puno toga kaj se da exploitat. Sve te animacije su rasadnik da neki klinjo ko onaj mali iz Danske sjede u mraku i drkaju dok ne izdrkaju nekaj. Svida mi se da su napokon odradili ''snimanje'' utakmice a ne samo odredenih pokreta. Ocekujem da NextGen bude jako velik napredak i da cemo napokon moc igrat pravi nogomet. Sve dok sam ne probam, nece bit to, to.