FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.083.766
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 18

Da, kako ljudi budu više igrali i napredovali, tako će sve više bodova biti potrebno za viši rank.

Ja sam u subotu odigrao 4 tekme i bio silver 1, a u nedjelju sam pao na silver 2 sa tim istim bodovima od subote.

Meni se taj mod za sada sviđa zato jer nema pritiska i nema kretena koji uklizavaju.

Mislim da će biti dovoljno 1-2 dnevno odigrati za neki gold rank na kraju i to će biti super, bez nervoze, a zaradiš nešto coinsa i par packova.

Ja sam jučer dobio 10,900 coinsa i 3 packa, a odigrao sam 7 utakmica s time da sam jednu izgubio.

Igrao sam na professional tako da ovi koji igraju na višoj težini mogu još više zaraditi.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 18
Skilledžija kaže...

Da, kako ljudi budu više igrali i napredovali, tako će sve više bodova biti potrebno za viši rank.

Ja sam u subotu odigrao 4 tekme i bio silver 1, a u nedjelju sam pao na silver 2 sa tim istim bodovima od subote.

Meni se taj mod za sada sviđa zato jer nema pritiska i nema kretena koji uklizavaju.

Mislim da će biti dovoljno 1-2 dnevno odigrati za neki gold rank na kraju i to će biti super, bez nervoze, a zaradiš nešto coinsa i par packova.

Ja sam jučer dobio 10,900 coinsa i 3 packa, a odigrao sam 7 utakmica s time da sam jednu izgubio.

Igrao sam na professional tako da ovi koji igraju na višoj težini mogu još više zaraditi.

A tako, to onda ima smisla. Gledam, ovako svi ćemo biti elite 1. Nisam to znao. No sve to ne mijenja činjenicu da je igra loše odrađena. Bar iz mog kuta gledanja.

17 godina
SimeKZ kaže...

Pa dobro, to sam i u prošloj fifi radio. Uđem u offline tekmu i odmah izađem i tako deset puta. Ne vidim zašto bi to bio glitch? Krenio sam igrati, ja izašao, pukla veza, nešto treće, oduzima mi se contract i bilježi nastup igrača. Po meni to je ok. Ne mogu to drukčije riješiti jer će onda i u online igranju ljudi izlaziti jer znaju da im se neće oduzimati contracts niti bilježiti tekma. Ovo je najmanje zlo.

13 godina
movie kaže...

Pa dobro, to sam i u prošloj fifi radio. 

Lani su se za to dobivali porazi.

Zato sam ja imao poraza koliko hoćeš :)

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
movie kaže...

Pa dobro, to sam i u prošloj fifi radio. 

Lani su se za to dobivali porazi.

Zato sam ja imao poraza koliko hoćeš :)

U offlineu nisu ;)

13 godina
CrazyMan kaže...

U offlineu nisu ;)

Sad mi kažeš :P

[19xx] 4ntraks
12 godina
FIFA 18

Dobivali su se u offlineu porazi, ja sam to radio i svaki put bi mi zapisao poraz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 18

Meni nikad, kad sam trebao taj loyality, krenem protiv TOTW ekipe, uđem u tekmu, startam s centra i samo ALT + F4 ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

opet nece da mi se pokrene fifa 18, kao ni demo onda... samo kako kliknem na nju krene pojavi se crni ekran kao da ce uci u igricu ali me izbaci na desktop. je l zna neko sta treba da radim sa tim net frameworkom i tim d3dcompiler_47.dll

0 0 hvala 0
17 godina
goran973 kaže...

opet nece da mi se pokrene fifa 18, kao ni demo onda... samo kako kliknem na nju krene pojavi se crni ekran kao da ce uci u igricu ali me izbaci na desktop. je l zna neko sta treba da radim sa tim net frameworkom i tim d3dcompiler_47.dll

Makni dx12 i prebaci se na dx11

Odigrao sada ono kaj se svake godine igre za gold pack i dobijem IF Mustafia. Nije loše, u dva besplatna packa do sada sam dobio dva IF igrača a prošle sezone u cijeloj sezoni nisam dobio IF igrača. Stalno ispadam iz elite 3 i ulazim. Na kraju će trebati tjedno odigrati više tekmi nego za WL ako hoćeš pobrati neke solidne nagrade. Na kraju ako igraš to, ne stigneš igrati online. Ovo je zamorno do bola. Nakon par tekmi više mi se ništa ne igra..

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.9.2017 13:14 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Ja sam napravio sve SBC-ove,sve to otvorio plus potrosio jos dodatno oko 70k na otvaranje paketa, dobio Nainggolana, Delle Alia, Vertonghena. 

Jako slabo s obzirom koliko sam Mega i player pakova otvorio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 18

10k pointsa, 1x rare mega pack, 4x mega pack, rare players pack itd.. od  svih otvaranja packova ovo su 2 najbolja igraca koja sam dobio.. jebem im pleme

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ReventoN kaže...

10k pointsa, 1x rare mega pack, 4x mega pack, rare players pack itd.. od  svih otvaranja packova ovo su 2 najbolja igraca koja sam dobio.. jebem im pleme

Ja sam jos dobro i prosao :D

12 godina
FIFA 18

Ja sam porijesavao sve one sbc-ove ostao mi samo jedan hybrid master ali to moram cekat da igra izadje jer mi treba loyalty za to. Dobio sam inform Ruffiera,Williana i inform Mustafi-a. Ostalo mi je jos 5k coinsta i sad cekam da igra izadje pa da se digne cijena informova i onda ih prodajem.Sve u svemu zadovoljan sam nezz jesam li ikad imao toliko srece u packovima kao sada. Ovo mi je momcad za sada: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=vrLgdRZpnMOTE:FFA18PCC

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 18

Movie, na kojoj težini igraš, tj. koliko ptsa imaš da si u Elite 3 ?

0 0 hvala 0
17 godina
Flue kaže...

Za početak sam stavio na prof i imam oko 9k. Na Pc sam igrao na WC. težini. U principu nije neka razlika. Stalno ispadam i vraćam se nakon odigrane tekme jer sve više škvadre ima i dižu cifru. Po tekmi dobijek oko 1300 ptsa. Na kraju bu trebalo oko 50k za elite a to je oko 40 tekmi. Budem svaki sljedeći vikend dizao težinu za jedan. Prebrza mi igra i fliper dodavanja tako da se malo pogubim kako AI odigrava munjevitom brzinom. No nisu nešto opasni, svaku tekmu dobijem 5/6 razlike. Zamorno je igrati tekme koje znaš da ćeš dobiti, dosadno je ali trpim i skupljat ću do kraja tjedna baš da vidim do kuda ću dogirati i kaj ću dobiti u packovima.

11 godina
neaktivan
FIFA 18

O kojem modu pisete? Squad battles? Znaci da se igra to dok se ne nakupi coinsa za solidnu ekipu?

0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Flue kaže...

Za početak sam stavio na prof i imam oko 9k. Na Pc sam igrao na WC. težini. U principu nije neka razlika. Stalno ispadam i vraćam se nakon odigrane tekme jer sve više škvadre ima i dižu cifru. Po tekmi dobijek oko 1300 ptsa. Na kraju bu trebalo oko 50k za elite a to je oko 40 tekmi. Budem svaki sljedeći vikend dizao težinu za jedan. Prebrza mi igra i fliper dodavanja tako da se malo pogubim kako AI odigrava munjevitom brzinom. No nisu nešto opasni, svaku tekmu dobijem 5/6 razlike. Zamorno je igrati tekme koje znaš da ćeš dobiti, dosadno je ali trpim i skupljat ću do kraja tjedna baš da vidim do kuda ću dogirati i kaj ću dobiti u packovima.

Pobjeda od 5-0 na prof. Ti vrijedi kao bili kakva pobjeda u tezini iznad. Tako da mislim da ti se vise isplato razina.vise igrat. Svaki gol je samo bonus.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
12 godina
FIFA 18

Ja sam igrao na legendery ove klubove od 4,4.5 zvjezdice sam dobio po 3 do6 golova razlika a dok protiv 5 zvjezdica sam jedva dobivao sa jedan razlike ili na penalima nekad sam znao cak izgubit.¸Dobivao sam oko 2300 do 2600 bodova

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.9.2017 14:56 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
The_K kaže...

Ja sam igrao na legendery ove klubove od 4,4.5 zvjezdice sam dobio po 3 do6 golova razlika a dok protiv 5 zvjezdica sam jedva dobivao sa jedan razlike ili na penalima nekad sam znao cak izgubit.

Koliko bodova si dobivao?

Na professional, ovisi koliko utrpaš ili primiš, se dobje 1000-1300

Taman si editirao kad sam te pitao :)

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.9.2017 14:57 (Skilledžija).
12 godina
Skilledžija kaže...
The_K kaže...

Ja sam igrao na legendery ove klubove od 4,4.5 zvjezdice sam dobio po 3 do6 golova razlika a dok protiv 5 zvjezdica sam jedva dobivao sa jedan razlike ili na penalima nekad sam znao cak izgubit.

Koliko bodova si dobivao?

Na professional, ovisi koliko utrpaš ili primiš, se dobje 1000-1300

Taman si editirao kad sam te pitao :)

Onda ti se ne isplati na professional igrat,ja kad sam izgubio dobio sam nekih 800-900 bodova.

17 godina
FIFA 18

A gle, isplati ne isplati. Prvi dan je igre i treba se priviknuti na gameplay. Na kraju sam krivo i rekao. Igranjem na prof sam dogurao do elite 2. Znači svi za sada imamo 9 tekmi. Gledam prvi ima 21 000 bodova a ja 9k. Sasvim ok za prvi dan fife.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...
movie kaže...
Flue kaže...

Pobjeda od 5-0 na prof. Ti vrijedi kao bili kakva pobjeda u tezini iznad. Tako da mislim da ti se vise isplato razina.vise igrat. Svaki gol je samo bonus.

Da citiram sam sebe. Maksimalan broj poena dobivate sa 5 golova, iznad toga nista. Ostali bodovi idu na kornere, utakmica bez faula itd, itd. Sve se broji. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
16 godina
FIFA 18

Jel ima još netko problem sa web appom da mu ne  prebaci coinse na balance nakon prodaje nego moram refreshat stranicu da bi mi se pojavili tamo. Pokušavao sam izlazit iz transfer marketa i ponovno ulazit i ne pomaže

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 18

Gledam gameplay preko yt fife posto moram cekat do 29og i cini mi se da su vratili ili donekle popravili branke odnosno mrezu ili se varam?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Imam za sad sve hrvate u ekipi osim modrica, ali obrana mi je katastrofa. Neznam ko je gori, corluka ili lobren. Imam 150 000 coinsa i sad gledam koju ekipu da sastavim. Mislim se izmedju engleske ili spanjolske lige. Ako neko ima prijedloge igraca, svaki savjet je dobrodosao. Cekam jos key za pc, posto sam kupio standard verziju a trial mi prosao. Tako da sad samo visin po companionu.

0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 18

Neznam jeli ovo moguce ali pogledajte sta mi uleti u packu , joooj . Sad neznam sta mi je cinit dali ga prodat ili cekat jos da mu cijena malo se digne ili nesto sada je na 300k? ajmo vi iskusniji savjeti pls :) 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Jučer sam iz 9. divizije ispao u 10. :)

Vjerojatno ne bih, ali su mi živci bili tanki i na svaku pizdariju sam lupao ALT+TAB (da, izlazi iz partije s porazom - netko je pitao neki dan).

Jednom sam čak pri vodstvu 2-1 stisnuo ALT+TAB jer mi je sudilo faul, a moj igrač je igrao s loptom - kako je on napravio faul nemam blage veze.

Više puta mi se dogodilo da mi svira faul, a igra teče normalno bez prekršaja ikakvog.

Moj oduzme loptu na 16m, vrati golmanu, ovaj dodaje lijevom beku, a ovaj gura naprijed i sudac svira faul????

Koja pička materina???

Svirao je faul na početku - kao bio je prekršaj na 16m?!!

Jedanput u mom šesnaestercu je bila gužva i tko je napravio faul nemam pojma, ali pojavilo se ono govno u kutu da je prekršaj.

On mi oduzme loptu i nastavi kombinirati u šesnaestercu??!?!?!?!

Koja pička materina!??!?!?!

Ako je bio prekršaj za mene onda je trebalo zaustaviti igru i meni dati loptu, a ako je za njega onda je jebeni penal.

Prošla FIFA je bila teretana što kolega kaže, a ova je katastrofa.

Ali što je najbolje, sudac nema isti kriterij - jedanput je građenje faul, a drugi put to isto nije.

O uklizavanjima i guranjima neću ni pisati.

U jednoj utakmici mi je lik doslovno zgrabio igrača i zaustavio ga 2-3 sekunde.

Moj se nije mogao micati jer ga ovaj drži s leđa, to sam zaboravio napomenuti, moj utrčao 1 na 1 na golmana i ovaj ga uhvati s leđa i drži.

Lopta ode u golaut, i ovaj pusti mog igrača, a sudac ništa??!?!?!?!?

Pucam penal s Ronaldom i dam snage da ide u rašlje, a Ronaldo preko gola.

Prije sam isto tako pucao s puno slabijim igračima i zabijao - na isti jebeni način sam pucao, ali Ronaldo jebeni promaši.

88 minuta, rezultat 2-2 ja imam napad i proigravam Manea, on hita 1 na 1 i golman mu brani, ali lopta mu se odbije natrag... Mane je doslovno stajao na sredini gola na udaljenosti od 3 m i puca, a lopta lijevo pored gola.

Iz te blizine kako god da sam opalio lopta je jebeno morala ići u gol.... pa čak da je obrambeni išao ispucavat bi imao problema da ne pogodi jebeni gol.

Naravno, lik odmah iz akcije nakon toga zabije za 3-2 i meni totalno pukne film.

Ali najviše od svega me ubija ta čudna sporost.

To nije normalna sporost jer bi se s vremenom navikao na to.

Ja upirem stalno, ožuljao prste i gljive koliko guram, al neće ovi da trče i jebat ga.

Ne znam, dojam za vikend je bio OK, ali ovo jučer je jebena katastrofa.

Da, to sam zaboravio, jučer mi je lik stiskao pauzu svakih par minuta.

Kako god mu zabijem gol, on stisne pauzu i onda čeka.

Ljut je bio jako jer je dobio 5-6 komada.

To trebaju ukinuti i staviti jednu pauzu po poluvremenu ili jednu kompletno i zdravo.

Ovako me idiot jebe, a ja ne mogu alt-tabat i čitat vijesti dok se on izdrkava jer je ljut.

Ako ne srede to malo sa patchem nekim, moguće da ću se orijentirati isključivo na offline komponentu igre ili čak uopće neću igrati.

Ovo nema smisla... dobit žuljeve na prstima, lomit kontrolere i ono najvažnije gubit živce se na glupu igricu ne isplati.

Još mi je taj offline mod najzanimljiviji i baš se lijepo igra, bez nervoze i živciranja.

Jest da je AI ponekad nenormalan sa brzim i preciznim ping-pong dodavanjima, ali tih par trenutaka se da preživiti.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
MaciStyle kaže...

Neznam jeli ovo moguce ali pogledajte sta mi uleti u packu , joooj . Sad neznam sta mi je cinit dali ga prodat ili cekat jos da mu cijena malo se digne ili nesto sada je na 300k? ajmo vi iskusniji savjeti pls :) 

Sumnjam da ce on ici gore. On ne spada u tu grupu OP igraca kaj bi se reklo. Ima veliki overall i dobre ocjene i to svi vec znaju. Plus sto je "elitni" igrac IRL, poznat, i takvi igraci u pocetku odmah dosegnu neki vrhunac cijene. Ja bi ga prodao.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Skilledžija 

sad ce ti sime veliki igrac fife objasniti da si panj i da igra nije kriva.

Super mi je to sto svjesno das 80 eura da te jebu u mozak.

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice