FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 654.942
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
movie kaže...

Danas sam odigrao petnajstak tekmi na PS4 i PC. Dakle, to nema veze s vezom. Ovo na PC je ebeno smeće. Na PS4 se lijepo igra u odnosu na PC verziju igre. Dodavanja su korektna. Ništa problematično i nižu se lijepe akcije s obje strane. Baš sam uživao igrati. Večeras sam se prebacio na PC i idem spavati sav razheban. Pa to nije normalno. Vratim golmanu laganu loptu kao što sam vraćao cijeli dan na PS4 i golman ju štopa tako da mu se popne na glavu. Pa koji golman tako ne zna štopati loptui i u kojem bi klubu takav branio? Drugo. Imam loptu u nogama i tri svoja igrača u vidokrugu i odaberem jednog i naravno comp doda loptu protivniku u for. Jedan jedini igrač i ja od tri svoja kao neki debil dodam protivniku. Pa tko tu koga je..e? Ovo na PC je čista frustracija.

U pet tekmi nisam vidio akciju za gol. Sve su padali takvi golovi i sve se svodi na to da se sa svojim igračem protivnik zabije u mene. Čisti ragbi. Ovo nema veze s nogometom. Idem tri na dva i hoću gurnuti ST u gol šansu pošto mi se otvara i nitko ga ne prati i naravno igra doda ovome na krilu koji nije ni u kakvoj šansi. Ovo o čemu pričam nisam primjetio na PS4 verziji igre. Točna dodavanja imam preko 80%. Na PS4 golman bez problema štopa loptu i bez problema izmjenim desetak dodavanja u nizu. . Dakle, o čemu je ovdje riječ jer je očito da se isti igrači na dvije platforme ne ponašaju isto kao niti sama igra. Imam identične ekipe na PS4 i na PC. i vidim da to nije ista igra pa neka kaže tko što hoće...Neusporedivo je ugodnije igrati na PS4

Ja sam to rekao nakon prvih sat vremena futa pa se javio onaj elemenat crvena zvezda koji igru nije niti imao sa nekim svojim vizijama.

Ja cekam xbox one, bas me interesira kako je tamo

[19xx]C3c1l
10 godina
protjeran
FIFA 16

Zasto u fifi nema pravila za igranje rukom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Meni ovo dodavanje lagano ide na kitu.

Igra me točno namjerno sjebe u ključnim situacijama.

Jučer igram protiv lika i presječem mu loptu s desnim bekom, okrenem se prema svom igraču da ga gladam u oči praktički, stisnem dodavanje, a on loptu gurne lagano ispred sebe protivničkom napadaču u noge - GOOOOOL 0-1

Znači sve po PS-u sam napravio, ali je on ipak lupio loptu kao da sam valjda guzicom dodavao?!?!?!??!

Kad sam u napadu 90% lopti idu u tri pičke materine od onog igrača kojem sam ja naumio dati loptu.

Nevjerojatno mi je da Sneijder koji je jedan od najboljih dodavača po statistikama 50% lopti gurne u bunar.

I što je najbolje, nastojim uvijek dodavati kad igrač stoji u povoljnoj situaciji, a ne bezvzeze napucavati pa što bude.

A ovo sa obrambenim igračima i njihovom percepcijom igre je fantazija - pogotovo bekovi - pa to je čudo kako oni čitaju igru i kako su brzi - jebeno nevjerojatno.

Gurneš ti loptu beku/braniču iza leđa, metar od njega, brzu, sporu, ovako-onako - NEMA PROBLEMA za njega - SVE SKIDAJU - SVEEEEE

Ako se uskoro nešto ne popravi po pitanju dodavanja mogla bi ova FIFA biti jedna u nizu igrica na koje sam bacio novce.

E da, to sam skoro zaboravio.... znači predriblam igrača i trčim s loptom - on s istim tim igračem krene za mnom i opet me stigne i uzme loptu - mislim da ne trebam naglasiti da je razlika u paceu među njima minimalno 15.

To nema jebenog smisla - pace kao takav je nebitan, a izgleda i dribling pošto nikakvu prednost ne daju nad protivničkim igračima, da ne kažem Supermanima.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 1 hvala 0
10 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Jučer igram protiv lika i presječem mu loptu s desnim bekom, okrenem se prema svom igraču da ga gladam u oči praktički, stisnem dodavanje, a on loptu gurne lagano ispred sebe protivničkom napadaču u noge - GOOOOOL 0-1

Znači sve po PS-u sam napravio, ali je on ipak lupio loptu kao da sam valjda guzicom dodavao?!?!?!??!

K

Igraj pass na semi !

15 godina
mackocicko2004 kaže...

Zasto u fifi nema pravila za igranje rukom?

Ima samo za offline. Uključiš u opcijama. Ništa mi ne smeta to kod online jer bi vjerojatno bila još jedna stvar koja će loše raditi i živcirati te.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Skilledžija kaže...

Kad sam u napadu 90% lopti idu u tri pičke materine od onog igrača kojem sam ja naumio dati loptu.

Nevjerojatno mi je da Sneijder koji je jedan od najboljih dodavača po statistikama 50% lopti gurne u bunar.

I što je najbolje, nastojim uvijek dodavati kad igrač stoji u povoljnoj situaciji, a ne bezvzeze napucavati pa što bude.

A ovo sa obrambenim igračima i njihovom percepcijom igre je fantazija - pogotovo bekovi - pa to je čudo kako oni čitaju igru i kako su brzi - jebeno nevjerojatno.

Gurneš ti loptu beku/braniču iza leđa, metar od njega, brzu, sporu, ovako-onako - NEMA PROBLEMA za njega - SVE SKIDAJU - SVEEEEE

Ako se uskoro nešto ne popravi po pitanju dodavanja mogla bi ova FIFA biti jedna u nizu igrica na koje sam bacio novce.

E da, to sam skoro zaboravio.... znači predriblam igrača i trčim s loptom - on s istim tim igračem krene za mnom i opet me stigne i uzme loptu - mislim da ne trebam naglasiti da je razlika u paceu među njima minimalno 15.

To nema jebenog smisla - pace kao takav je nebitan, a izgleda i dribling pošto nikakvu prednost ne daju nad protivničkim igračima, da ne kažem Supermanima.

Gle, lagano mi na kitu idu one spike tipa moraš paziti na kojoj nozi stojiš, s kojom nogom hoćeš dodati, te kako ti je tijelo nagnuto i da li puše jak ili lagan vjetar jer sve te teorije padaju u vodu kada vidiš pojedine situacije u kojima se nađeš. Recimo, lik mi stoji na nekih 20 m od gola okrenut leđima. Lagano ga markiram i čekam što će napraviti. Odjednom se okrene prema golu i iz okreta pukne nešto između finesse i balona te od inercije padne na guzicu. Znači totalno neprirodan položaj tijela i nemoguć udarac. No nema problema, lopta u visokom luku ulazi u moj gol a da se golman nije niti pomaknuo. Objesio ruke u negolmanskom položaju i pogledom prati let lopte u mrežu. No problema ima kada ja hoću dodati na 4 metra svom igraču u gol šansi a igra doda nekom drugom koji je u zaleđu ili uopće nije ni u kakvoj poziciji ili jednostavno protivniku u noge za kontru.

90 minuta, iznosim loptu s lijevim bočnim i pogledom na radar vidim svog LW kako sam stoji na centru. Stisnem dodavanje, promjeni se kadara i odjednom prtivnički igrač pet metara ispred moga uzima loptu i juri prema mome golu sam samcat i naravno zabija. Pa nisam debil da ne vidim kako oko mog igrača tj. točkice na radaru nema nikoga, ali baš nikoga. I kad dodam odjednom se stvori igrač ne znam od kud i zašto osim da me hebe u toj 90 minuti. Ovo sve govorim o PC verziji igre...milijun puta sam rekao da nemam problema kada je netko bolji i kada me pošteno pobijedi ali ovi primjeri su nešto što ja ne smatram poštenim niti normalnim.

Još jedna stvar koja frustrira. Otvorio sam kombinirano na PS4 i PC oko 200 packova i najskuplji igrač kojeg sam dobio u packu je eriksen. Pa je li to normalno? Ne bi li bilo fer ako ti netko ostavi 200 eura na pointse da mu daš u toj gomili packova bar jednog do dva solidna igrača. Koju poruku time šalju osim samo budala kupuje pointse a pametan coinse

13 godina
movie kaže...

Gle, lagano mi na kitu idu one spike tipa moraš paziti na kojoj nozi stojiš, s kojom nogom hoćeš dodati, te kako ti je tijelo nagnuto i da li puše jak ili lagan vjetar jer sve te teorije padaju u vodu kada vidiš pojedine situacije u kojima se nađeš.

Tako sam ja sa Yilmazom dao gol sa 16m.

Dobio loptu okrenut leđima i iz očaja opalio i uleti u rašlje - WTF sam sebi sam se čudio.

Ponekad igrači znaju takve stvari izvest i dodavanja nemoguća - i onda se čudim čudom kako je to moguće, a malo prije Sneijder nije uspio dodat Van Persiju na 2m????!!!!

Ne znam, ako nešto ne poprave uskoro, mogla bi periferija lagano u paramparčad letit oko mene.

Ili da poprave to dodavanje ili da smanje agresiju obrambenih igrača, tj. njihovo čitanje igre i brzinu prilikom oduzimanja lopte.

BTW

Jučer sam primjetio nešto zanimljivo... imam u njemačkoj ekipi CDM-a Senegalca Die.

On voli u napad otići i jučer sam čak 2 komada zabio s njim na jednoj utakmici.

Nego da se vratim na zanimljivost... naime, njemu obrambeni ne mogu oduzet loptu u šesnaestercu, a kad i uspiju nekako iščeprkat luptu iz njegovih nogu, on je s lakoćom preuzme nazad jer je agresivan i vješt u oduzimanju lopte.

Možda da ga stavim u napad jednu tekmu pa da probam s njim jer Chicharito što ga imam ne može jednu loptu zadržat u nogama više od 2 sekunde.

[19xx] 4ntraks
17 godina
FIFA 16
Pet tekmi sam sada odigrao na pc i svih pet tekmi pukne veza nakon 40 min protivniku. Uredno dobijem svoje coinse a rezu mi ne bilježi već sve ispočetka. E sad, je li veza ili neka podvala no nema smisla. Nisam danas niti jednu tekmu odigrao do kraja.. ovo kaj govorim o krivim dodavanjima nije samo s moje strane. I protivnik ne može povezati dva točna dodavanja. Tekme se svode na festival promašenih dodavanja. Ja krivo dodam pa on uzme loptu pa on krivo doda pa ja uzmem loptu pa ja krivo dodam pa on uzme loptu pa on krivo doda pa ja.... jegbeš takav nogomet
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Haha to sam i ja skuzio, imam diarru u francuskoj momcadi i kad uleti u 16erac mozes mu uzet loptu na jednu mikro sekundu i opet bude njegova... Nista treba mu stavit neku chemistry karticu za bolji udarac i frknut ga u spicu.
Jos jedna nevjerojatana cinjenica je da sa tremoulinasom dajem skoro svaki long shot sto puknem, a statsi su mu bezveze. Ljievicom u kontra raslje i bez frke ulazi.
Divim se ljutima sto jos uvijek cijele tekme forsiraju trokut i l1 trokut paseve, koje to mora razocarnje u njihovim glavama bit, sto je najgore uspiju mi i dat 1 do 2 gola ak imaju dobrog veznom, ali opet cijelu tekmu to stiskat... Tuzno
10 godina
protjeran
Nesto mi pade na pamet,mozda prilikom pass- a nece da doda igracu u offside - u?! Moza zato dodaje nekom ko nije u poziciji! Treba koristiti trokut umjesto X ako bas hoces tom igracu na koga si se nameracio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Skilledžija kaže...
movie kaže...

Gle, lagano mi na kitu idu one spike tipa moraš paziti na kojoj nozi stojiš, s kojom nogom hoćeš dodati, te kako ti je tijelo nagnuto i da li puše jak ili lagan vjetar jer sve te teorije padaju u vodu kada vidiš pojedine situacije u kojima se nađeš.

Tako sam ja sa Yilmazom dao gol sa 16m.

Dobio loptu okrenut leđima i iz očaja opalio i uleti u rašlje - WTF sam sebi sam se čudio.

Ponekad igrači znaju takve stvari izvest i dodavanja nemoguća - i onda se čudim čudom kako je to moguće, a malo prije Sneijder nije uspio dodat Van Persiju na 2m????!!!!

Ne znam, ako nešto ne poprave uskoro, mogla bi periferija lagano u paramparčad letit oko mene.

Ili da poprave to dodavanje ili da smanje agresiju obrambenih igrača, tj. njihovo čitanje igre i brzinu prilikom oduzimanja lopte.

BTW

Jučer sam primjetio nešto zanimljivo... imam u njemačkoj ekipi CDM-a Senegalca Die.

On voli u napad otići i jučer sam čak 2 komada zabio s njim na jednoj utakmici.

Nego da se vratim na zanimljivost... naime, njemu obrambeni ne mogu oduzet loptu u šesnaestercu, a kad i uspiju nekako iščeprkat luptu iz njegovih nogu, on je s lakoćom preuzme nazad jer je agresivan i vješt u oduzimanju lopte.

Možda da ga stavim u napad jednu tekmu pa da probam s njim jer Chicharito što ga imam ne može jednu loptu zadržat u nogama više od 2 sekunde.

Tip je takav brutalac.. cesto ode u napad istina ali se dobro ponasa u napadu haha :D

PSN: Chov1ch
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Što se tiče mog iskustva, ono što mogu reći je to, da su PC igrači dosta brutalniji od ovih što igraju na PS4. Jeste da na PS4 ima više igrača, ali kakvih? Moj frend cjepa FIFU na PS4, ali kada dođe do mene i vidi sa kakvim ja imam posla, uvjek se malo zamisli.

Odigrao sam već preko 100 tekmi i lagano mi se slažu stvari. Otkrio sam kako centrirati, jer stari način više ne pali, budući da kengur na golu sve čita.

Sinoć sam u draftu doživio uzbuđenja kao nikada do sada, jedno od njih je bio gol u 90+ za produžetke u 4. rundi i to glavom. Vidim da se sa Messiem i Ronaldom može nanizati 4-5 igrača, tako da sam i ja krenuo raditi slalome i nekako mi dobro ide i baš je pomalo smiješno gledati kako pucaju kičme.

I pitam se koliko vrijedi imati dobar chem., jer moj je sinoć bio 74 i uredno sam pobjeđivao ove sa 90+, što više..., igrači su se ponašali odlično na terenu, jedino što je bilo dosta promašaja i sa jedne i sa druge strane, ali to je vjerovatno zbog IF kartica vratara.

Something Inside so Strong
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2015 11:34 (TheMadNix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...
Nesto mi pade na pamet,mozda prilikom pass- a nece da doda igracu u offside - u?! Moza zato dodaje nekom ko nije u poziciji! Treba koristiti trokut umjesto X ako bas hoces tom igracu na koga si se nameracio!

Aj ne pričaj gluposti. Baš je suprotno. Umjesto igraču u gol šansi on doda igraču u zaleđu. Ako koristiš trokut onda su šanse da ćeš krivo dodati 95% jer lopta ide u prostor a ne u igrača a posto svi igraju turbo agresivno i obrambeni su lumeni u presijecanju lopti jako rijetko na taj način možeš točno dodati. Jedino ako protivnik ispadne i guraš loptu u prostor no na postavljenu obranu to je bezveze

15 godina

Vec mi se deseti put dogada da povedem 3,4-0 u prvom poluvremenu i onda lik ode afk i igra me dc oko 80min i izgubim 3-0. Neke stvari toliko zivciraju da razmisljam o prodaji igre.

13 godina
neaktivan
strasno trebam pobedu za titulu i pobedim tekmu i zavrsi se tekma i posle tekem samo pokazuje teren i kroz par sekundi pokaze da moram da izadjem iz fut-a i naravno popijem poraz i plus ne dobijem coinse....

Veliko razocarenje sa moje strane , ovo je vec 15 put da mi se desava, dzabe dobar gameplay i sve ostalo kad se ovo desava, aj jedan put, dva put al ovo je vec 15 put, i sad umesto da imam 15 pobeda ja imam 15 poraza....hvala EA
10 godina
FIFA 16

Pozdrav, za negdje mjesec dana bih si kupio fifu za pc, iskljucivo radi online igranja, pa me zanima par stvari. Cisto da kazem da je fifa 14 je zadnja koju sam igrao...

Zanima me sljedece:

1. Pretpostavljam da kad igras online da te spaja protiv igraca tvog ratinga? nisam neki dobar igrac pa da se ne nabija gol razlika ;)
2. Koliko u fifi 16 ima utjecaja izrada taktike? tj. koliko se u igri osjete takticki detalji (tu ne mislim na formaciju, nego npr. deep defense, counter att, overlap bekova, invidualne instrukcije itd.)? inace sam takoder fan football managera :D

3. Cesto se spominje taj FUT, da li je to neki oblik sezone/divizije koju igras sa svojim timom? nisam u 14. igrao online, nije bilo para xD

4. Da li u svojoj ekipi u FUT-u mogu imat (dobit u paketu) nekog igraca kojeg ima netko drugi u ekipi? npr. da ja i pero peric oboje imamo hazarda? pitam jer cu se kasno pridruzit pa da ne ostanu samo ispodprosjecni igraci...

Isprike na dugom postu, dogovorit cemo se za koju tekmu, zajednicku partiju, mozda i otic na pivu

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
strasno trebam pobedu za titulu i pobedim tekmu i zavrsi se tekma i posle tekem samo pokazuje teren i kroz par sekundi pokaze da moram da izadjem iz fut-a i naravno popijem poraz i plus ne dobijem coinse....

Veliko razocarenje sa moje strane , ovo je vec 15 put da mi se desava, dzabe dobar gameplay i sve ostalo kad se ovo desava, aj jedan put, dva put al ovo je vec 15 put, i sad umesto da imam 15 pobeda ja imam 15 poraza....hvala EA

nemoguce da je problem sa EA, ova igra je uber mega super cool dobro napravljena.

Vec sam napravio preorder za fifu 17.

[19xx]C3c1l
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

Kako dobar? Pa do jučer si imao milijun prigovora? Inače, meni na PS4 nije puklo niti jednom veza a na PC danas po prvi put i to samo s protivničke strane. No s obzirom na povijest varanja na računalu nisam siguran zbog čega su izlazili.. znači ja ove tehničke nedostatke nisam do sada osjetio na svojoj koži. Uglavnom sam nezadovoljan na računalu samim gameplayom za koji smatram da je neopisivo bolji i humaniji na PS4... dat ću još ovaj tjedan šansu računalu i ako ne promijenim mišljenje prodajem acc pa ako nekog interesira igra, oko 90k coinsa i solidna ekipa može me kontaktirati sljedeći tjedan. Prelazim onda samo na PS4..

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Aj ne pričaj gluposti. Baš je suprotno. Umjesto igraču u gol šansi on doda igraču u zaleđu. Ako koristiš trokut onda su šanse da ćeš krivo dodati 95% jer lopta ide u prostor a ne u igrača a posto svi igraju turbo agresivno i obrambeni su lumeni u presijecanju lopti jako rijetko na taj način možeš točno dodati. Jedino ako protivnik ispadne i guraš loptu u prostor no na postavljenu obranu to je bezveze

Ja se cesto dodajem sa trokutom na 2-3 metra tako da ne vidim sta je tu problem !

11 godina
FIFA 16

novi disconect..dobim lik 3-2...loading screen kad ti piše koliko si dobio coinova i to..uzbaci error..nemre se spojit neke gluposti..izbaci u glavni meni..uđe u fut..i dnf..izgubio tekmu 0-3..poraz..divno
počeo si brojat disconecte..iam 32 tekme..9 disconecta..omjer mi je 15-2-15..katastrofa

origin id: guzda2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Dodavanje su usrali samo tako, idem dodati igraču kojie je 2m od mene, doda mu tako mlohavo i retardirano da ovaj kojem ide lopta radi nekakve smješne animacije primanja i dok ju primi lopta je izgubljena, previše presjecanja ima i netočnih dodavanja na koje ne možeš utjecati, hoćeš dodati ovom igraču, on doda drugom, to nema smisla igrati dok se ne patchira.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Drago mi je vidjeti da su zbilja popravili golmane, pogotovo kada protivnik puca, odbije se od mog igrača i golman samo pogledom loptu isprati u korner, iako je lopta na 2mm od njega.

Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Ovo što se mnogima događa da im pukne igra i dobiju poraz je bilo često u 15-ici kod mene.

U 16. mi se to samo jedanput dogodilo.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Ja se cesto dodajem sa trokutom na 2-3 metra tako da ne vidim sta je tu problem !

Doadavaj se tako na deset metara pa mi javi kako je bilo. Ne kužim kaj se dodaješ na 2m? To ima smisla samo kada kradeš vrijeme i provociraš protivnika...

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Doadavaj se tako na deset metara pa mi javi kako je bilo. Ne kužim kaj se dodaješ na 2m? To ima smisla samo kada kradeš vrijeme i provociraš protivnika...

Hocu da kazem da nije bas toliko los pass ! :)

17 godina
TheMadNix kaže...

Što se tiče mog iskustva, ono što mogu reći je to, da su PC igrači dosta brutalniji od ovih što igraju na PS4. Jeste da na PS4 ima više igrača, ali kakvih? Moj frend cjepa FIFU na PS4, ali kada dođe do mene i vidi sa kakvim ja imam posla, uvjek se malo zamisli.

Potpuno se slažem kada kažeš brutalniji jer to nema veze s nogometom. Samo sila. Nisam naučio igrati ragbi i pomalo mi to kvari gušt igranja. Slažem se da na PS4 ima svakakvih igrača. Uostalom i na PC ima svakakvih igrača. No u nekoiliko milijuna igrača sasvim sigurno ima više kvalitete nego u 100k igrača. Uostalom, masa igrača je prešla na konzole nove generacija. Kad pogledaš ove jubitoe svi igraju na xboneu ili PS4, nitko na računalu. S obzirom na legende čak mislim da na xboneu ima najviše kvalitete upravo zbog ovog dodatka. Nemam ja problema zbog kvalitetnih igrača već zbog gameplaya koji je na računalu stepenicu ispod konzola.

Anchore, kaj nije smiješno da nekoliko uzastopnih napada s obje strane završava krivim dodavanjima. Gledam danas svaka povratna lopta je pola gola za protivnika. Vratim loptu među mojih 5 igrača ai uvijek lopta dođe do jedinog protivničkog napadača. Pa kaj sam tako glup da od 6 igrača na mojoj polovici uvijek odigram protivnika u for? S druge strane hoću igrača gurniti u mrtvaca igra doda nekome tko nema nikakve veze s tom akcijom. To nema smisla i to nije nogomet, to je ebanje u mozak nas igrača i pravljenja budala od nas.. Odigrao sam dvadesetak tekmi na računalu i isto toliko na PS4. Moja jedina ozbiljna zamjerka su dodavanja koja u većini slučaja ja ne kontroliram i pozicioniranje igrača.

Kretenizam je da moj igrač stane iza obrambenog igrača i tako čeka loptu? Pa kako da dođe do lopte kad je ovaj ispred njega i kad je mogućnost krivog dodavanja 90%. Krenem s rb/lb prema naprijed i moj lw/rw ode iza igrača kako ne bi mogao s njim ništa odigrati. S druge strane protivnik te stisne i jedino kaj preostaje je dribling ili povratna lopta. Nedaj Bože da se moj lw/rw ponudi za suradnju kako bi nešto odigrali. Stvarno nemam gušta igranja nogometa u kojem me igra pravi budalom.

15 godina
FIFA 16
http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 16

recite, jeli moguće u fut-u preskočiti utakmice u slučaju kada je promocija u iduću diviziju već osigurana ili se moraju odigrati sve utakmice? 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Nije moguce.

Something Inside so Strong
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2015 19:48 (TheMadNix).
14 godina
neaktivan
FIFA 16

ok, hvala na informaciji

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice