Danas sam odigrao petnajstak tekmi na PS4 i PC. Dakle, to nema veze s vezom. Ovo na PC je ebeno smeće. Na PS4 se lijepo igra u odnosu na PC verziju igre. Dodavanja su korektna. Ništa problematično i nižu se lijepe akcije s obje strane. Baš sam uživao igrati. Večeras sam se prebacio na PC i idem spavati sav razheban. Pa to nije normalno. Vratim golmanu laganu loptu kao što sam vraćao cijeli dan na PS4 i golman ju štopa tako da mu se popne na glavu. Pa koji golman tako ne zna štopati loptui i u kojem bi klubu takav branio? Drugo. Imam loptu u nogama i tri svoja igrača u vidokrugu i odaberem jednog i naravno comp doda loptu protivniku u for. Jedan jedini igrač i ja od tri svoja kao neki debil dodam protivniku. Pa tko tu koga je..e? Ovo na PC je čista frustracija.
U pet tekmi nisam vidio akciju za gol. Sve su padali takvi golovi i sve se svodi na to da se sa svojim igračem protivnik zabije u mene. Čisti ragbi. Ovo nema veze s nogometom. Idem tri na dva i hoću gurnuti ST u gol šansu pošto mi se otvara i nitko ga ne prati i naravno igra doda ovome na krilu koji nije ni u kakvoj šansi. Ovo o čemu pričam nisam primjetio na PS4 verziji igre. Točna dodavanja imam preko 80%. Na PS4 golman bez problema štopa loptu i bez problema izmjenim desetak dodavanja u nizu. . Dakle, o čemu je ovdje riječ jer je očito da se isti igrači na dvije platforme ne ponašaju isto kao niti sama igra. Imam identične ekipe na PS4 i na PC. i vidim da to nije ista igra pa neka kaže tko što hoće...Neusporedivo je ugodnije igrati na PS4
Ja sam to rekao nakon prvih sat vremena futa pa se javio onaj elemenat crvena zvezda koji igru nije niti imao sa nekim svojim vizijama.
Ja cekam xbox one, bas me interesira kako je tamo
[19xx]C3c1l