- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako postavis instrukcije igracima za ovu formaciju ?Koja je custom taktika ?
Svaku novu momčad koju složiš prvih par dana izgleda strašno. Bolje čitaju igru, bolje se kreću, pobjeđuješ, zadovoljan si a onda se sve vraća na staro... to je fut i pomoći nema..
Svaku novu momčad koju složiš prvih par dana izgleda strašno. Bolje čitaju igru, bolje se kreću, pobjeđuješ, zadovoljan si a onda se sve vraća na staro... to je fut i pomoći nema..
Da li pomaze brisanje tima pa opet isti da napravis sa istim igracima i formacijom ?
Da, ebeni bug. I fotku ti je okrenuo naopako.
Da li pomaze brisanje tima pa opet isti da napravis sa istim igracima i formacijom ?
Najviše pomaže odmor od futa jedno vrijeme i kada ponovno kreneš opet dođe ona želja i strast za igranjem pa sve krene nabolje..
Da, ebeni bug. I fotku ti je okrenuo naopako.
Najviše pomaže odmor od futa jedno vrijeme i kada ponovno kreneš opet dođe ona želja i strast za igranjem pa sve krene nabolje..
Trebao sam da te poslusam i da igram od pocetka online ,sad bih imao i ja 1000 online tekmi ovako sam u velikom zaostatku !
Frend je neki dan igrao protiv lika koji ima sastavljen Chelsea, ali bez Hazarda, Coste, Terrya i jos nekog prvotimca. Ugl. druga ekipa i to je prestrasno (u pozitivnom smislu) kako se igraci otkrivaju, prilaze, ulaze u prostor, pokrivaju, krecu itd... Znaci bas onako kako bi trebalo bit, a ne da se desi u jednoj tekmi pa da su dalje igraci ko ovce na livadi. Dosli smo cak do zakljucka da to moze bit do toga da su svi iz istog kluba pa se kao savrseno razumiju? I meni je kemija 100 pa se ne krecu tak savrseno... Bio je onaj neki update koji je ispravljo kemiju medu igracima pa da nije to do toga? Ima li itko ekipu jednog kluba pa da to potvrdi ili opovrgne?
http://www.futhead.com/16/squads/16510903/ ovo je moja ekipa
http://www.futhead.com/16/squads/16510903/ ovo je moja ekipa
Sta mislis ti The_K a pitanje vazi i za ostale dobre igrace ,da li bi mogli da se nostite sa recimo Ovvy ili Krasi?Ili sa tim poznatim YT ? :)
Bas me zanima to !
Kako se riješit laga odnosno stutteringa u offline modu? Dosad sam igrao na integriranoj na 1280x720 sve low pa nisam ni mogao raspoznat nit išta osjetit :D Sad sam prešao na GTX 950 ocekujuci da ce to ic kako spada, medjutim AA ugašen, vsync off, ali povremeno se osjeti, posebice kad idem šutirat... Kako se toga riješit? FPS je iznad 100 konstantno
Kako se riješit laga odnosno stutteringa u offline modu? Dosad sam igrao na integriranoj na 1280x720 sve low pa nisam ni mogao raspoznat nit išta osjetit :D Sad sam prešao na GTX 950 ocekujuci da ce to ic kako spada, medjutim AA ugašen, vsync off, ali povremeno se osjeti, posebice kad idem šutirat... Kako se toga riješit? FPS je iznad 100 konstantno
zakljucaj na 60 fps
Bas cu da probam ,treba mi par igraca da sastavim BVB kompletan ! :)
Prodao bih ti ja sta ti fali da se moze :p
Prodao bih ti ja sta ti fali da se moze :p
Trebaju mi samo trojica ! :)
I golman ,doduse ! :)
Jedino mi ovaj Kagawa smrdi ali sta ces ! ako sve mora biti zeleno onda se mora platiti cijena !
Najjace mi je kad ,naravno,stavim da Subotic bude nazad a on ispred gola protivnickog se setka ! hahahah
Doduse mozda je bio korner ili sl. :)
Igram godinama i tvrdim da nema razlike. Imao sam ove godine posložen: Bayern, PSG, MC, Chelsea i sve je to isto. Znači sve navedene momčadi s najjačim sastavima. Prvih par dana svaku momčad koju posložiš igra super, nakon toga sve po starom. Promjenljivo oblačno. Ja tu nisam vidio nikakve razlike....
Garant pola foruma koristi cit samo cute ,posto meni boli patka za tudje misljenje ja se javno hvalim .nema me banuju zabole me . :)
Mnogo bolje i opistenije igram jer znam da imam pomoc prijatelja kad zapne ! hahahaha
da ja igram 20 god kao vi ja bih igrao zavezani ociju ! :)
Bi kitu, ti si nesposoban za zivot.
Igram godinama i tvrdim da nema razlike. Imao sam ove godine posložen: Bayern, PSG, MC, Chelsea i sve je to isto. Znači sve navedene momčadi s najjačim sastavima. Prvih par dana svaku momčad koju posložiš igra super, nakon toga sve po starom. Promjenljivo oblačno. Ja tu nisam vidio nikakve razlike....
Sad sam igrao sa kompletnim BVB izgubio 5:0 od toga 2 auto gola ,vecu smusenost i lose pasove ne vidjoh odavno!
Gundogan ,Kagawa 0 bodova ,Junuzovic bolji za klasu od Gundogana !
Sledecu sa mjesovitim timom pobjedim 3:0 !
Poceo sam i ja primati golove u stilu Movia ,golman zapne za igraca ,pada,ustaje i unosi loptu u gol. Bilo 3:3
gubim tekmu sa 5:3 !Jbg ...
Pa daj nemoj nas tretirati kao balvane? Većina ovdje fut igra od samog početka tako da smo osnove futa savladali davnih dana...
Ma lik je imao neki bez veze tim ,oderao me 5:0 posteno ,jedan gol sma se zezao sa golmanom ,2 gola neka glupa odbijanca od mojih igraca !
Pobjeda cista kao suza ,bilji je bio za klasu !Ako mozes opstati u 2. div. ti si dobar .Ja samo 5-6 ukrug !
Garant pola foruma koristi cit samo cute ,posto meni boli patka za tudje misljenje ja se javno hvalim .nema me banuju zabole me . :)
Mnogo bolje i opistenije igram jer znam da imam pomoc prijatelja kad zapne ! hahahaha
da ja igram 20 god kao vi ja bih igrao zavezani ociju ! :)
Bi kitu, ti si nesposoban za zivot.
Ne citam vise ,glupo je !Vi stvarno ne znate sta pricate,pa da li je isto preci 20 000 autom ili 200 000 ?!Igranjem se
dobija automatizam .To sto tvrdite da je svaka fifa drugacija to nema veze sa mozgom,mozda se mijenja 30 % sustina ostaje ista.
Imam problem sa slowmotion gameplayom. Tu je to opisano ista stvar i meni http://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/Slow-motion-in-FIFA-16-Is-this-a-new-feature/td-p/4840135
Ukratko:
1-25 min - sweet 60 fps. 26 min - goal kick. 27-90 min - slideshow and slow motion.
I to i u offline i online modovima, sve sto sam uspio izguglati nije mi pomoglo, pa ako neko tu zna. Thx
Ne citam vise ,glupo je !Vi stvarno ne znate sta pricate,pa da li je isto preci 20 000 autom ili 200 000 ?!Igranjem se
dobija automatizam .To sto tvrdite da je svaka fifa drugacija to nema veze sa mozgom,mozda se mijenja 30 % sustina ostaje ista.
O čemu ti pričaš? Vozio auto 20k km ili 200k km on uvijek ide isto i sve ovisi o tebi koliko ga stišćeš. Niti jedna fifa nije ista. Kada sam pokrenuo fifu16 prvo sam ostao šokiran igrom u obrani jer nije niti približno ista kao prošle godine a drugo su me šokirala dodavanja od kojih se nisam oporavio do danas. Možda sam nakon 200k kilometara vožnje autom bolji vozač no definitivno sam u fifi16 gori igrač nego u fifi15. U pravu si, suština ostaje ista. Igraju 22 igrača u polju, imamo jednu loptu i tri suca te teren omeđen linijama. To se nikada ne mijenja, sve ostalo podložno je promjenama, neki put van svake logike... kažeš da ti ova fifa odgovara? Ne vidim onda razlog zašto u godinu dana ne bi savladao ovu igru. Vidimo tu na forumu da ima igrača koji nakon par mjeseci aktivne igre doguraju do prve divizije i odlični su igrači.
Ne mogu se naviknuti niti nakon 6 mjeseci ako mi je pass igra, najjače oružje a ovdje svako treće dodavanje je krivo. Hoću dodati igraču koji ulazi u 16m sam a igra doda krilnom igraču koji nema veze s akcijom. Dodam igraču na par metara a on prima loptu u raskoraku, lik samo uleti uzme loptu i ode sam na gol. Neki put po pet puta zaredom dodam i uvijek lopta ode krivom igraču, tako da mi neki put lopta ode iz fokusa jer sam se fokusirao na igrača koji treba primiti loptu a prima je neki drugi.. No kako kažeš, netko se snađe u tom neredu brže netko sporije a netko nikada. Mislim da u ovoj fifi imam oko 150 poraza više nego u prošloj fifi... onda dođe tekma u kojoj nema krivog dodavanja i sve teče ko po loju i sve ti ide od ruke. Na kraju dana ne znam igram li ja uopće igru ili se ona igra samnom..