FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 657.321
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
Skilledžija kaže...

Dobro kaže kolega Hex.

Recimo, kolega Cecil je popljuvao Bonyja i prodao ga nakon par tekmi, a meni je Bony trenutno najjači napadač kojeg sam probao.

ja sam ga prodao nakon 10tak tekmi jer stvarno nisam mogao nista sa njim.

Niti jedan skok nije dobio, duel jako rijetko, gol samo jedan, ali bar sam zaradio na njemu :)

Ali zato Courtois golman, pa to je cudo kako brani :)

[19xx]C3c1l
10 godina
protjeran
Trnjan kaže...
mackocicko2004 kaže...
Trnjan kaže...

igram 4-2-3-1, mogu rec da je kombinacija payet - rondon ubojita

Kako Rondon i Payet zajedno ?!Jedan Engleska drugi Ruska liga?

Rondon je u BPL-u, preso je u West Brom

Vidio sam ali kasno ! :)

Sad je dilema Welbek ili Rondon ! :)

Probacu Rondona pp !

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 13:29 (mackocicko2004).
15 godina
Trnjan kaže...

Rondon je super, a Payet mi je u procesu nabavke pa ću vidjeti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
protjeran
Hexfire kaže...
Trnjan kaže...

Rondon je super, a Payet mi je u procesu nabavke pa ću vidjeti.

Jel bolja 4-2-3-1 od 4-3-3(4) koju sad igram ?Kakva su tu iskustva !

10 godina
protjeran
FIFA 16

Ja igram samo offline ,jednostavno imam strah od igre sa ljudima ,od agresivnosti ,kad vidim da trzi sa 2 igraca na men odmah mi se vise ne igra

Guranje i sl. isto mi ne pase,doduse gradi se i komp i gura ali manje !Nije toliko agresivno protiv racunara jbg

Uz to nisam siguran u svoju igru i ne volim da gubim !Od kompa mi svjedno ..

P.S. Nikako da naucim da uzimam loptu lako,kad vidim kako meni uzimaju loptu dodje mi da placem ,jednostavno se ljudi znaju

ograditi,gurati,vuci za dres ,ja ,jbg ,ne znam !Dzaba L2 nece i jbg !Ne vjerujemda bas svi igraju na def.vec nesto tamo cackaju

po onim postavkama za agresivnost,raspored,sirinu tima ,za pass i ko zna sta sve ne !Protivnicki igraci su bukvalno na mojim ,moji 2-3 metra od protivnika !

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 13:46 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 16

evo ovo mi je trenutna ekipa

https://gyazo.com/55cde2ed79c00dac3806f98b89fac39c

bolje mi je ova 4 3 3

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mackocicko2004 kaže...

ograditi,gurati,vuci za dres ,ja ,jbg ,ne znam !Dzaba L2 nece i jbg !Ne vjerujemda bas svi igraju na def.vec nesto tamo cackaju

Jel drzis L2 il stisces? Trebas brzo stiskat..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
10 godina
protjeran
KiCo77 kaže...
mackocicko2004 kaže...

Drazim ,znaci to je fora da tipkam L2 ili sut za vucenje ?Je li tako !

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Prodao sam Sissoka probacu Payeta pa cu da vidim !Sissoko skil i slabija noga 2 ,Payet 4 ,jbg sad budi pametan !

Rekao si da nemaš skilla pa ne znam što ti je onda on bitan? Sissoko visok, čvrst, dobar udarac, taman za ovu fifu, ne znam što ti više treba? S druge strane payet malen, slab u duelu, svi ga nose na onoj stvari. Imam IF payeta i NIF sissokoa. Za moj način igre uvijek mi je bolji visok i čvrst igrač. Tak mi je svejedno kakvu ima slabiju nogu ako nema snage da se izbori za poziciju i kakav mu je skill ako ga ne koristim..no visina i snaga uvijek ti trebaju, pogotovo u ovom nogometu koji je sličniji ragbiju.. inače payet mi draga kartica... no bez sissokoa ne mogu zamisliti sredinu terena..

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Prodao sam Sissoka probacu Payeta pa cu da vidim !Sissoko skil i slabija noga 2 ,Payet 4 ,jbg sad budi pametan !

Rekao si da nemaš skilla pa ne znam što ti je onda on bitan? Sissoko visok, čvrst, dobar udarac, taman za ovu fifu, ne znam što ti više treba? S druge strane payet malen, slab u duelu, svi ga nose na onoj stvari. Imam IF payeta i NIF sissokoa. Za moj način igre uvijek mi je bolji visok i čvrst igrač. Tak mi je svejedno kakvu ima slabiju nogu ako nema snage da se izbori za poziciju i kakav mu je skill ako ga ne koristim..no visina i snaga uvijek ti trebaju, pogotovo u ovom nogometu koji je sličniji ragbiju.. inače payet mi draga kartica... no bez sissokoa ne mogu zamisliti sredinu terena..

Mozda uzmes opet Sissoka na CM i Matica na CM kad padne cijena Maticu !

Malo experimenta ne skodi !

Skila nema to je tacno malo vrdanja lijevo desno !

Evo i ekipe trenutne .

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 14:20 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Stara priča stoti put, što je bolje meni ne mora biti bolje i tebi. Bar te sada ništa ne košta da probaš obje formacije pa vidiš što je bolje za tvoj stil igre.. s obzirom da smo igrali i da znam kako igraš 4-2-3-1 definitivno nije za tebe...

edit: sinoć uzeo otamendia i cahilla. Noćas otišli na marketu i na njima zaradio 15k a danas im cijene poprilično pale pa sam ih ponovno uzeo i još mi ostalo coinsa za cecha. Mislim da je to to na računalu uz jednu izmjenu a to je matić kad se skupe coinsi. S obzirom da se danas očekuje jubilarni lew pa mogući sanchez, sigurno će se otvarati dosta packova i još bi mogle cijene pasti..

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 14:26 (movie).
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Stara priča stoti put, što je bolje meni ne mora biti bolje i tebi. Bar te sada ništa ne košta da probaš obje formacije pa vidiš što je bolje za tvoj stil igre.. s obzirom da smo igrali i da znam kako igraš 4-2-3-1 definitivno nije za tebe...

edit: sinoć uzeo otamendia i cahilla. Noćas otišli na marketu i na njima zaradio 15k a danas im cijene poprilično pale pa sam ih ponovno uzeo i još mi ostalo coinsa za cecha. Mislim da je to to na računalu uz jednu izmjenu a to je matić kad se skupe coinsi. S obzirom da se danas očekuje jubilarni lew pa mogući sanchez, sigurno će se otvarati dosta packova i još bi mogle cijene pasti..

Ti si proff. za mene ! hhhah

Ne smijem  vise sa tobom ...

13 godina
neaktivan
FIFA 16

Napisat ces mi kakav je Otamedi kad ga malo istestiras ;)

Ja ga imam na piku

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mackocicko2004 kaže...
KiCo77 kaže...
mackocicko2004 kaže...

Drazim ,znaci to je fora da tipkam L2 ili sut za vucenje ?Je li tako !

Da, tipkas isto kao kad tipkas sut za vucenje, vidit ces svaki put kad stisnes L2 on ce ga odgurnut rukom/tijelom.

11 godina
dreammaker kaže...
MaciStyle kaže...

Jeli pametnije da mi je VYSNC ukljucen ili ne . Koristim ponekad D3DOVERRIDER pa imam opciju triple buffering(sto mi je ukljuceno) i imam force vysnc ali to mi je iskljuceno . Pa ako moze savjet ... hvala unaprijed

1. U settingsima od FIFE stavi No limit on fps.

2. U radeonpro (u donjem desnom kutu prvi klikni na 32bit da bi otključao 32/64 bitni način rada) stavi tripple buffering i uključi Dynamic framerate control te ga ograniči na 60 fps.

3. Uživaj u fluidnoj igri bez input laga, sa 60 fps u meniju, tekmi i cutscenama.

Hvala na savjetu, pokusao sam ali igrica mi uzasno steka kada stavim no limit on fps i napravim to u radeonu dok u cutscenama je sve lijepo fluidno , kada stavim lock to 60fps kada igram stv je fluidno i to sve nade se mozda neki malo zastajkivanje ali stv stv minimalno(gotovo se neprimjeti)  ali cutscene su na 30 ... Uglavnom hvala 

13 godina
neaktivan
FIFA 16

Ufff

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Toliko je dobar da umjesto PHY ima HEA na kartici

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MaciStyle kaže...
dreammaker kaže...
MaciStyle kaže...

Jeli pametnije da mi je VYSNC ukljucen ili ne . Koristim ponekad D3DOVERRIDER pa imam opciju triple buffering(sto mi je ukljuceno) i imam force vysnc ali to mi je iskljuceno . Pa ako moze savjet ... hvala unaprijed

2. U radeonpro (u donjem desnom kutu prvi klikni na 32bit da bi otključao 32/64 bitni način rada) stavi tripple buffering i uključi Dynamic framerate control te ga ograniči na 60 fps.

3. Uživaj u fluidnoj igri bez input laga, sa 60 fps u meniju, tekmi i cutscenama.

Hvala na savjetu, pokusao sam ali igrica mi uzasno steka kada stavim no limit on fps i napravim to u radeonu dok u cutscenama je sve lijepo fluidno , kada stavim lock to 60fps kada igram stv je fluidno i to sve nade se mozda neki malo zastajkivanje ali stv stv minimalno(gotovo se neprimjeti)  ali cutscene su na 30 ... Uglavnom hvala 

Jesi li kliknuo na 32 bit da ti dolje napiše 32/64 bit?

Gore nisam napisao ali se podrazumjeva da napravis profil sa fifa.exe i u njemu to iznad napisano radiš. Nakon što sve namjestiš klikneš lijevo na ime profila s desnim klikom te Apply now.

šumski put je bio ravan.
17 godina
FIFA 16

Moglo bi se otvarati dosta packova i mogle bi danas poslije 19h cijene osjetno pasti...

http://www.futhead.com/16/totw/totw3/

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Fifa 16

meni ne radi ovaj mexico, ostane mi cijena 59,99€, dok recimo kad prebacim na ruski promjeni u rublje....
jesu to dohakali meksiku il  ima neki drugi fazon?

12 godina
neaktivan
FIFA 16

Da li ikome puca veza nakon utakmice,vec sam pobjedio 10 tekmi i pukne mi veza,nije toliko to iritanto nego ispadne da sam rage quito,ne dodaju mi se golovi i asistencije na igracima i rekord mi se pogorsava,a ne izgubim konekciju jer sam na drugom monitoru normalno na internetu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 18:59 (Mic_zap).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
http://www.netzwelt.de/news/154954-fifa-16-ueber-vpn-zahlt-55-statt-90-euro-super-deluxe-edition.html
Ovdje si skini vpn program koji radi ispravno.
Ona hola je smeće.
Al samo PayPal ili kreditna ti znaći nešto.
13 godina
FIFA 16

Vec jedna hero kartica na pc marketu

0 0 hvala 0
11 godina
dreammaker kaže...
MaciStyle kaže...
dreammaker kaže...
MaciStyle kaže...

Jesi li kliknuo na 32 bit da ti dolje napiše 32/64 bit?

Gore nisam napisao ali se podrazumjeva da napravis profil sa fifa.exe i u njemu to iznad napisano radiš. Nakon što sve namjestiš klikneš lijevo na ime profila s desnim klikom te Apply now.

Kolega nazalost sve sam napravio kako si reka ali nece :/

13 godina
neaktivan
FIFA 16

2 puta idem igrati online draft, dva puta prodjem prvog i dva puta mi majstor prekine u drugoj i ja DVA puta izgubim pobjedu i coinse.

svakim danom mi se sve vise svidja ova igra :)

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

50 packova otvorio i nula bodova. Ostala mi još 44 packa pa valjda nešto mora doći jer ovo je bezobrazno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

50 packova otvorio i nula bodova. Ostala mi još 44 packa pa valjda nešto mora doći jer ovo je bezobrazno..

ti si lud, nebudes nista dobio 

[19xx]C3c1l
10 godina
protjeran
FIFA 16

Odigrao sam 8 online 5 L ,2 W ,1 D !Igra je extra spora taman da imas vremena da razmislis !

Ni ove sto sam izgubio nije me niko izdominirao.

Jbg Vi meni niste rekli da se mnogo bolje brani kad u 16 m ne koristis contain

niti sprint vec samo sa LS navodis igraca pa onda kocka za oduzimanje lopte !

Prodao Payeta ,vratio Sissoka ,prodaci i Shakira i opet ubaciti Ibarba na Rw !

PHY je Rule !Rondona prodao vrato Welbeka !Probacu Beteke i Lukaku-a jos !

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 20:47 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Ja sad osvojio Draft online 2x za redom da bi nakon ulozenih 30k dobio natrag oko 40k.. 10k profit a rizik veliki..

PSN: Chov1ch
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Online draft je morao imati max 5k cijenu da bi bio primamljiv. Ovako je smijurija.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice