FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.699.861
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
drakula789 kaže...
Bojan1983 kaže...

Zao mi je da se ponavljam ali ocito nisam bio dovoljno jasan.

Jasno mi je da s piratskom igrom ne mogu na EA server. To nije bilo pitanje.

Situacija je sljedeca :

Imam xbox 360, vikendom odem u vikendicu di nemam pristupa internetu jer ne zelim placati pretplatu tcomu za tih par dana u mjesecu. Zelim otvorit pivu, sjest sa frendom, uzet neki klub i odigrat nesto vise od QUICK MATCH opcije. Nekakvu ligu, nekakav kup, bilo sta... Ili zelim kad budem sam, uzet Barcelonu i igrat spanjolsku ligu...

Zadnja nogometna simulacija koju sam igrao je vjerojatno bila Fifa99 (gdje sam mogao sve gore nabrojano) i od tada nisam pratio u kojem su se smjeru razvijale Fifa i Pes.

Ako sutra kupim Fifa 14 World Cup, da li cu moc uzet Hrvatsku i odigrat World Cup ili ce to biti samo za online mode?

Ako i za  Fifu14WC moram bit online, molim preporuku za najbolju igru koja odgovara mojoj situaciji.

Najbolja fifa za igranje manager moda i toga svega ti je fifa 12.

Licno sam s braticem igrao 10 sezona samo s realom,a 5 s Arsenalom u kojoj je Arshavin zvijer!Preporucujem ti da kupis Cavania ja sam ga imao u svakom manager modu :D

Znaci ima lige i kupove, odlicno, hvala !

konacno normalan odgovor -.-

11 godina
neaktivan
Bojan1983 kaže...

Situacija je sljedeca :

Imam xbox 360, vikendom odem u vikendicu di nemam pristupa internetu jer ne zelim placati pretplatu tcomu za tih par dana u mjesecu. Zelim otvorit pivu, sjest sa frendom, uzet neki klub i odigrat nesto vise od QUICK MATCH opcije. Nekakvu ligu, nekakav kup, bilo sta... Ili zelim kad budem sam, uzet Barcelonu i igrat spanjolsku ligu...

Zadnja nogometna simulacija koju sam igrao je vjerojatno bila Fifa99 (gdje sam mogao sve gore nabrojano) i od tada nisam pratio u kojem su se smjeru razvijale Fifa i Pes.

Ako sutra kupim Fifa 14 World Cup, da li cu moc uzet Hrvatsku i odigrat World Cup ili ce to biti samo za online mode?

Ako i za  Fifu14WC moram bit online, molim preporuku za najbolju igru koja odgovara mojoj situaciji.

SimeKZ kaže...
Sve odgovaraju tvojoj situaciji... Osnove mozes igrat. Postoji valjda offline wc na wc igri... Trebalo bi :)

Prvo sam mislio da ne razumijes sta pitam, sad mi je jasno da samo trolas... (bit cu fin pa necu upotrijebit neku drugu rijec)...

13 godina
neaktivan
FIFA 14
PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bojan1983 kaže...

Možeš igrat World Cup offline. Kao i druge razne modove: Captain your country, Story of qualifying, Road to the Fifa World Cup, Skill games... Naravno, ne možeš updejtat squadove i igrati online.

15 godina
neaktivan
FIFA 14

Ako koga zanima prodajem Fifu sa jako dosta igraca,vecinom igrano sa Bpl ligom...(tu su i Brazilci i Francuska liga)Ugl imate sve sto vam treba(ugovora,fitnesa,trenera,skoro sve bitne igrace iz bpl osim hazarda)

Coinsa nema previse jer sam sve spiskao na paketice i igrace...da sam tu previse ne nabrajam sta sve imam tko je zainteresiran nek mi se javi u pm.

Hvala Pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Da li je digitalna verzija fife 14 za ps4 povoljnija od cd verzije? Gdje mogu to vidjeti? Sutra ako Bog da stiže ps4, ali nemam odmah za igricu pa ako može pomoć da nađem gdje je najpovoljnije pa na plaći da kupim. Do tada ću igrati demo{#} Netko mi rekao da su na demu samo Real i Barca?

edit: Koliko je uopće sigurna ovakva kupnja?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 13:08 (mariclius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ovisi gdje... Odi u ps4 temu i tamo se raspitaj oko US accounta i takvih stvari.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
FIFA 14
Sad sam puko od jada, i nasmijao se do suza, sve u jednoj utakmici.
Igram 4-1-2-1-2 isto protiv engleza ali u formaciji 4-3-3(4).
Prvo poluvrijeme me vode 3:0. Vadim De Brunya i uvodim Artetu na Cam-a i stvari kreću na bolje. 3:2 je, on dobije penal, ja ga obranim.
Kone, mi dobije crveni, napad iza Arteta pikne za 3:3. Opet svira penal za protivnika, sad ovaj fula cijeli gol. KRAJ 3.3. Stvarno zabavna tekma.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

prosle godine je bio kicker

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 14:21 (CroChef).
13 godina
Bojan1983 kaže...
Bojan1983 kaže...

Situacija je sljedeca :

SimeKZ kaže...
Sve odgovaraju tvojoj situaciji... Osnove mozes igrat. Postoji valjda offline wc na wc igri... Trebalo bi :)

Prvo sam mislio da ne razumijes sta pitam, sad mi je jasno da samo trolas... (bit cu fin pa necu upotrijebit neku drugu rijec)...

Ja necu bit fin pa cu reci da ti nemas pojma uopce sta trazis u ovakvoj temi... Pokusavam ti pomoc i napises mi da sam troll... a jesi licinka u tri coska...

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 14:51 (SimeKZ).
17 godina
mariclius kaže...

Da li je digitalna verzija fife 14 za ps4 povoljnija od cd verzije? Gdje mogu to vidjeti? Sutra ako Bog da stiže ps4, ali nemam odmah za igricu pa ako može pomoć da nađem gdje je najpovoljnije pa na plaći da kupim. Do tada ću igrati demo{#} Netko mi rekao da su na demu samo Real i Barca?

edit: Koliko je uopće sigurna ovakva kupnja?

U principu nije ako poštuješ regiju a ako se probaš logati na ameriku i tamo izvršiti kupnju onda je. No u tom slučaju ti ne vrijedi kreditna kartica pošto ti je na njoj mjesto prebivališta europa. Morat ćeš kupiti preko neta bon za američki acc i tako izvršiti kupovinu. Moraš paziti da ne kupiš krivi bon. Isto tako ako igraš preko američkog acc ne možeš s europske stranice skidati niti kupovati dostupne dodatke za igru. Cijelo vrijeme igranja morat ćeš dodatke preuzimati s američkog acc. Ne znam koliko ti se to sve isplati zbog uštete od oko 100kn? Da sad ne pričam da će ti za igranje preko neta trebati PSN+ pretplata koju ćeš opet morati plaćati preko bona i koja će ti biti vezana za američki acc i tako.. Možda je bolje da preko neta kupiš cijelu igru pošto se već sada da naći po povoljnoj cijeni pa zaigraš normalno preko HR acc. Što se kupnje preko PSN tiče, glupo je reći kako je 100% sigurna jer što je danas 100% sigurno? No od kako postoji PSN stalno kupujem preko njega i do sada nisam imao problema niti negativnih iskustava...

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 15:29 (movie).
14 godina
FIFA 14

Hvala Movie na korisnim informacijama{#} Uglavnom za kupnju igri preko Hr store ne treba mi ta pretplata i za update i nove ocjene za fifu? Nadam se da sam dobro shvatio{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mariclius kaže...

Hvala Movie na korisnim informacijama{#} Uglavnom za kupnju igri preko Hr store ne treba mi ta pretplata i za update i nove ocjene za fifu? Nadam se da sam dobro shvatio{#}

Ne treba ti ali nećeš moći igrati online ako nisi PSN+ korisnik. Godišnja pretplata ti košta oko 365 kn a zauzvrat dobiješ mogućnost skidanja jedne igre besplatno na PS3 i PS4 acc mjesećno i niz pogodnosti u vidu dodatnih sniženja cijena igri. Recimo ovaj mjesec ti je na PS3 besplatan PES2014 a prošli je bio novi Tomb Raider. Već u jednoj toj igri si otplatio godišnju pretplatu a bit ćeš u mogućnosti ove godine skinuti najmanje 24 igre za obje platforme. Svakako se isplati..

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 16:24 (movie).
14 godina
FIFA 14

Movie, hvala jos jednom. Uvjerio si me u prednosti pretplate. Uzimam na placi. Ps3 sam prodao frendu tako da ce i on imati koristi od moje pretplate. Reci mi samo jos da li nakon ovih par mjeseci vise igras fifu na pc ili ps4? Je li ti dosadila fifa na ps4? Ja probao samo demo i odlicna mu je na ps4{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mariclius kaže...

Movie, hvala jos jednom. Uvjerio si me u prednosti pretplate. Uzimam na placi. Ps3 sam prodao frendu tako da ce i on imati koristi od moje pretplate. Reci mi samo jos da li nakon ovih par mjeseci vise igras fifu na pc ili ps4? Je li ti dosadila fifa na ps4? Ja probao samo demo i odlicna mu je na ps4{#}

Klasika, na PC imam bolju momčad a na PS4 je bolja igra. Ebi ga, ne možeš sve imati... peglam i uživam u obje...

15 godina
neaktivan
FIFA 14

Ima li netko da igra Fifu 14 na xbox one? Idući mjesec kupujem konzolu, a ne znam da uzmem Fifu pošto već imam World Cup, a s druge strane volio bi igrat najkompletniju i najbolju verziju Fife od svih platformi.

0 0 hvala 0
13 godina
Po cemu je najbolja osim sta imas legende ?
17 godina
Hojs kaže...

Ima li netko da igra Fifu 14 na xbox one? Idući mjesec kupujem konzolu, a ne znam da uzmem Fifu pošto već imam World Cup, a s druge strane volio bi igrat najkompletniju i najbolju verziju Fife od svih platformi.

Po čemu najbolju? Zbog legendi koje si ionako nećeš moći priuštiti. S druge strane xbone se muči s gotovo svim naslovima koji su na tržištu. Manja reza, manji broj sličica, manje detalja... kako je s fifom u odnosu na PS4 ne znam no ne bih ulagao u konzolu koja nema nikakvu podršku u Hrvatskoj a igre koje izlaze su trenutno inferiorne onima koje izlaze na PS4. OK, xbone ima legende, ajde bar nešto...

17 godina
SimeKZ kaže...
Po cemu je najbolja osim sta imas legende ?

Valjda po tome kaj trenutno niti jedna igra na xboneu ne radi u 1080p pa je fifa izuzetak iliti pravo čudo..

14 godina
FIFA 14

Ja sam kod frenda probao fifu na ps4 pa se u prvi tren malo razocarao sa grafikom dok nisam skuzio da je do tv. Nije ni priblizno full hdu. Ogroman tv a rezolucija je slabija. Zato i kupuje novi tv sad kako je kupio ps4

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...
Hojs kaže...

Po čemu najbolju? Zbog legendi koje si ionako nećeš moći priuštiti. S druge strane xbone se muči s gotovo svim naslovima koji su na tržištu. Manja reza, manji broj sličica, manje detalja... kako je s fifom u odnosu na PS4 ne znam no ne bih ulagao u konzolu koja nema nikakvu podršku u Hrvatskoj a igre koje izlaze su trenutno inferiorne onima koje izlaze na PS4. OK, xbone ima legende, ajde bar nešto...

U odnosu na PC i current gen su ps4 i xone verzije imaju ignite engine, nema cheatera, veća baza igrača, bolja grafa...

U odnosu na ps4, xbox one verzija ima veći broj igrača, stabilniju vezu, bolji gamepad(kažem za sebe, znam da je to subjektivna stvar), legende, bolji support i meni osobni malkoc ljepšu grafu zbog gamme na ps4 verziji.

offtopic: Znam ja da ps4 rula u multiplatima i pratim sve face-offove, ali jednostavno mi je xone kompletnija konzola. Ima više igraća i eksluzivni sadržaj u igrama koje najviše igram (Fifa, COD, pa i BF). Nudi više sadržaja. Posebno tu mislim na snap funkciju, kinect i TV. Svi govore da se to ne može kod nas, ali jednostavno upotrijebite nešto tipa unblock-us i radi sve, od netflixa, zulua, maxtv-a preko xboxa...Tako sam dosad radio na x360 i nije bilo problema. Odlično je i što se može puno jeftinije kupovat preko US stora i igre su sad region free. Evo, dolazi sad i podrška za DirectX 12 za koju brojni developeri kažu da će to udvostručiti performanse...

Još jednom isprike zbog offtopica.

17 godina
Hojs kaže...

U odnosu na PC i current gen su ps4 i xone verzije imaju ignite engine, nema cheatera, veća baza igrača, bolja grafa...

U odnosu na ps4, xbox one verzija ima veći broj igrača, stabilniju vezu, bolji gamepad(kažem za sebe, znam da je to subjektivna stvar), legende, bolji support i meni osobni malkoc ljepšu grafu zbog gamme na ps4 verziji.

Pa ne mogu se u svemu s tobom složiti. Od kuda ti da je na xboneu veća baza igrača kad se next gen fife za PS4 prodalo duplo više nego za xbone? Uostalom, PS4 u prodaji šiša xbone za gotovo 50%, no nebitno u ovoj priči.. Po zadnjim podacima koje sam čitao fifa se na PS4 prodala u preko milju komada a xbone verzija u nešto više od pola milje komada. Mogu kasnije pronaći točne podatke ako koga interesira...

Jedina prednost fife na xboneu, ako je to neka prednost su legende. Što se chetera tiče, valjda su autobuyeri neka vrsta istih i oni su na konzolama zastupljeni isto kao i na računalu preko web appsa kojeg su uništili.. sama igra je pošteđena istih, i to je nešto..

17 godina
FIFA 14

Kaj je ovo? Sve ide normalno a onda u zadnjih par sekundi lik bida za milju? trenutno se if toure može kupiti za oko 700k. naletim na ovo dva puta u pola sata...

http://gyazo.com/f1c749a2144f82b5a4f56ca38b6a8ed2

http://gyazo.com/20ba0d106aa96b778f5539aed988aa83

Isti je prodavač, čekam da se pojavi po treći put s istim igračem. Već mi je sumnjiva jedna kartica, baš ću pratiti do kraja aukcije..

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 20:19 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Kaj je ovo? Sve ide normalno a onda u zadnjih par sekundi lik bida za milju? trenutno se if toure može kupiti za oko 700k. naletim na ovo dva puta u pola sata...

http://gyazo.com/f1c749a2144f82b5a4f56ca38b6a8ed2

http://gyazo.com/20ba0d106aa96b778f5539aed988aa83

Isti je prodavač, čekam da se pojavi po treći put s istim igračem. Već mi je sumnjiva jedna kartica, baš ću pratiti do kraja aukcije..

To ti je fora sa FIFA Autobuyer stranice. 

Postavis svoj igraca i cekas da ljudi bidaju, zadnju sekundu sa drugog accounta naglo biddas i zna se dogodit da covjek koji hoces igraca naglo bida niti ne gledajuci koja je sljedeca cijena bila. i tako ostane bez par milja ili par stotina :D Dobra fora, samo treba biti strpljiv.

17 godina
FIFA 14

Koliko je sif reus pao, strašno. Dobro da sam ih se riješio na vrijeme. Ako netko hoće može ga trenutno piknuti ispod 900k što je odlična cijena...

http://gyazo.com/9cd0e42780ec5fb14b49217ef101bf9b

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 20:45 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Ma padat ce on jos, sada nitko ne kupuje pa ide sve nize i nize :) Eh kad tek dođe BPL tots..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Ovaj EA je smiješan, prije 3 i pol mjeseca sam im poslao upit za stuckanog igrača u Pileu i oni meni umjesto da odgovore, jednostavno zatvore case. Katastrofalni support EA se još jednom iskazao.

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Najavljen večerašnji MOTM

Moj PC  
5 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Jos jednom ima li iko iskustva sa Schweinsteigerom i Lahmom, hvala haha :D

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Ja ne, na RB sam koristio Pisczeka a na CDM Gustava i Gundogana.. Htio bih probat švajnija al cekam da padne cijena, ne isplati se sad kupovat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice